Thora! Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Meciul de aseara cu Brazilia mi-a pus capac. Nu am crezut ca am sa vad asa ceva intr-un meci la un astfel de nivel. Ai dreptate. Afro-africanii au resuit sa strice un meci tocmai cand Brazilia incepuse sa ne arate fotbal adevarat... Sper ca Blater sa isi fi facut damblaua cu popularizarea fotbalului de la marsupiale pana la pinguini. Cica se pregatesc Emiratele Arabe Unite de organizare. Bine ca Vanuatu nu are posibilitati financiare. I-am putea vedea pe bastinasi cum il prepara pe Kaka la foc mic, pe pista de atletism.
Kabuky Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Cam asa sta treaba Thora ,insa ,daca te`ai uitat la meci ,au aratat multe faze cu fanii Braziliei care suflau in aceste vuvuzele celebre.Africanii au fost doar cei care au deschis spectacolul ca mai apoi acesta sa fie continuat de fanii fiecarei echipe.
nu ma cunosti Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 mi se pare o prostie, nu mai auzi cum canta fani, nu mai auzi nimic. numai sunetul ala enervant.
Dr.Oetker Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 E misto ca iti poti alinta prietena :dontknow: Ela , Ela , Vuvuzela ! Mai ales daca si "scandeaza" ca una adevarata.
Guest lippy Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 mi se pare o prostie, nu mai auzi cum canta fani, nu mai auzi nimic. numai sunetul ala enervant. Ai dreptate, dar nici lumea nu prea canta sau scandeaza ceva.. pana acum numai pe fanii englezi i-am auzit cantand sau scandand numele tarii!
Kabuky Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Ai dreptate, dar nici lumea nu prea canta sau scandeaza ceva.. pana acum numai pe fanii englezi i-am auzit cantand sau scandand numele tarii! Fanii englezi sunt cunoscuti pentru felul in care scandeaza in timpul meciurilor asa ca nu este nicio surpriza.
Shadow * ClimaCool Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 A aparut si pe YouTUBE sunetul de fundal Vuvuzela, trebuie sa apasati pe mingea de sub filmult :rofl1: taree
Guest spanky Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 A aparut si pe YouTUBE sunetul de fundal Vuvuzela, trebuie sa apasati pe mingea de sub filmult :rofl1: taree ahaha, am observat-o acum :lol: pe mine nu ma deranjeaza sunetul asta :)
Guest erifeek Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 A aparut si pe YouTUBE sunetul de fundal Vuvuzela, trebuie sa apasati pe mingea de sub filmult :rofl1: taree asculta o melodie black metal + vuvuzela aia ... e pure win !
Guest Wandering Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 A aparut si pe YouTUBE sunetul de fundal Vuvuzela, trebuie sa apasati pe mingea de sub filmult :rofl1: taree foarte tare,stiai ca vuvuzela produce infectii la urechi la fel ca otita? Te face sa asurzesti,imi pare rau de prostii aia care au platit fiecare 10 mii de euro si cand se intorc acasa nu o sa mai poata auzi nimic toata viata lor,africani salbatici si prosti
Shadow * ClimaCool Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 asculta o melodie black metal + vuvuzela aia ... e pure win ! Am cautat sa ascult niste melodii black metal pe youtube dar la clipurile nu apare optiunea de vuvuzela. Nu la toate filmuletele poti activa vuvuzela Vrem vuvuzela! Vrem vuvuzela! :rofl1:
Denzel_Lsd Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 foarte tare,stiai ca vuvuzela produce infectii la urechi la fel ca otita? Te face sa asurzesti,imi pare rau de prostii aia care au platit fiecare 10 mii de euro si cand se intorc acasa nu o sa mai poata auzi nimic toata viata lor,africani salbatici si prosti Da ma sa vezi cati surzi o sa lase in urma camiponatu asta :rofl2: @Nici sa ai 10 mii de euro si sa te duci la CM in Africa nu mai poti fara sa se gaseasca unu sa te faca prost...rusine Da ma ....cand o sa prind si eu un loc pe scaun la Campintu Mondial ... pe un stadiuon din ...Bucuresti ..sa fim si noi ca africanii aia salbatici si prosti . :closedeyes:
Motorel Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 un sunet enervant care enerveaza pe toata lumea, ce sa fie altceva :) ?
Guest erifeek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Am cautat sa ascult niste melodii black metal pe youtube dar la clipurile nu apare optiunea de vuvuzela. Nu la toate filmuletele poti activa vuvuzela Vrem vuvuzela! Vrem vuvuzela! :rofl1: Uite aici btw , nu ai optiunea cu vuvuzela daca e embemed , trebuie sa fii pe yotube ;d
A.Felippe Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Mie imi place sunetul facut de vuvuzela si este foarte tare sa fi la un meci si toti specatorii sa aiba vuvuzela....atmosfera placuta
iulyan92 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 decat sa ii aud pe incultii, si taranii din romania care vin la meci si injura in toate felurile, mai bine aud o vuvuzela care intretine atmosfera
Kabuky Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 decat sa ii aud pe incultii, si taranii din romania care vin la meci si injura in toate felurile, mai bine aud o vuvuzela care intretine atmosfera In Romania vuvuzela a fost interzisa de federatie,asa ca lasa tu incultii si taranii(sau cum le mai spui) ca poate ei traiesc meciul ,poate tin la echipa respectiva spre deosebire de altii :)
blk Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Campionatul Mondial s-a terminat, la fel ca si relevanta acestui topic.