Jump to content
Snuffulino

In polonia pedofilii vor fii castrati chimic

Recommended Posts

Legea care prevede castrarea chimica a barbatilor care violeaza copii sub varsta de 15 ani si a celor care comit incest a intrat marti in vigoare, parlamentul de la Varsovia aproband proiectul inca din luna septembrie a anului trecut.

Potrivit New York Daily News, respectivele persoane vor fi castrate dupa ce isi ispasesc pedeapsa cu inchisoarea, unul din initiatorii proiectului fiind chiar premierul Donald Tusk. In acelasi timp, noua lege prevede cresterea pedepsei pentru pedofilie si incest, aceasta urmand sa fie intre 3 si 15 ani si introduce o noua pedeapsa cu inchisoarea pentru persoanele care incearca sa seduca, prin intermediul internetului, minori sub varsta de 15 ani.

Sursa : nationalisti.ro

Link to comment

Foarte frumos, am mai auzit de o astfel de lege intr-o alta tara. Ar mai merita si un tratament special de la colegi (vazusem pe National Geographic la o emisiune ca in majoritatea inchisorilor pedofilii si turnatorii sunt cei mai rau-situati, so... long live the soap).

@Wizard - macar de s-ar fi specificat mai mult, e si posibilitatea de a ii lasa impotenti astfel.

Link to comment

E exact ce ma gandeam eu aseara, "castrarea chimica" ii impiedica sa se mai poata excita si sa aiba erectie. E o injectie ce se administreaza periodic, la un interval de cateva luni. Aceasta suprimeaza hormonii androgeni, printre care si testosteronul.

Here you go.

sa vezi cum o sa fuga pedofili de injectie.. ca apa de ulei ;)) btw, ar trebui si la homalai sa le faca cate o injectie din asta, da' mai des, cam odata pe saptamana :)))

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...