Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ThewBK

Nelamuriri CS

Recommended Posts

Guest TsuEU
Posted

Nu prea te duce capul. Batea apropo ca i-ar fi tinut parte ca admini in legatura cu blocarea contului.

Sunt cam naiv si inca cred ca adminii sunt curati, greseala mea. Ca sa stiu totusi aceste detalii trebuia sa stiu cam care-i viata pe la admini. Lulu n-am idee cine e, dar putea sa fie un individ care a intrat si l-a crescut, alex, asa cum a jucat pe Jack de l-a crescut, nu ii era greu sa intre si pe charul respectiv. Cum pentru mine ija = Honey, in propozitia lulu, alex, ija, l-am bagat in aceeasi oala. Deci, in conexiunile pe care le-am facut, avea sens, fata de un boschetar ca tine, ma duce capul, doar ca nu sunt documentat ca altii ;;) Si totusi, iar te bagi ca iepurele-n rahat, eu tin partea lui, ca acum 1 sapt cu L!NU si tu ti sa ma contrazici, sa-l pui pe el/ ei (in situatia actuala) intr-o lumina negativa, gg nub =))

Cauta-ma la alta masa bunny, incearca tu acolo sa faci pe inteligentul, poate poate realizezi ceva.

@Richer, telefonul mobil :>

Posted

Foarte interesant #-o ...fi mai explicit in legatura cu asta

Frate , a vrut sa zica ca te bagi aiurea-n seama , multumit ? :bananadance2:

Guest Sadi022002
Posted

da cine? :)) sunt curios daca stii data cand a fost facut honey, si de cine :))

oare Dragos :-?cu toate ca nu prea ma int , si Buc l-a construit Ceausescu si saracu e departe acuma:)

Posted

In ceea ce priveste gatherele, despre tine nu ma pot pronunta ca stai mai departe, dar Garrone a fost anuntat in continuare unde iesim si cand, desi "ne certasem" pt spot. Ca s-a hotarat el sa nu mai iasa, ca apoi sa zica ca nu a fost invitat cand eram 10 insi pe skype...e problema lui. Oricum eu sunt sigura ca nici unul din voi nu va mai iesi la nici un gather facut de noi, asa ca lasa fatadele.

P.s. Imi place ca o sustii ca o fata poate influenta 150 de insi :). E interesanta ideea, poate pot candida la Presedintie cu o asa influenta :rofl2:

nu 150 de insi nebuno. hai sa-ti zic eu cum sta treaba cu influentatu.

sadi e al tau.

cristina e prietena de catarama cu tine, clar ca-ti tine partea.

lulu cu sadi sunt prieteni buni, clar amandoi.

linu este pizda aliantei. se da dupa cine ii da mai bine.

alex este singurul intre ciocan si nicovala. nu poate face nimic, insa continua sa joace unde a picat. +prieteni in real cu voi, plm.

micutzu/patty, plm baieti gigei, nu-i stiu prea bine. au continuat sa ramana cu alianta HONEY, nu cu voi. cu numele. (parerea mea) si asteptau sa se repare raul facut

membrii guildei WestSide n-au facut nimic altceva decat sa-si urmeze GM-ul.

tykos la fel. capu pe umeri, n-a facut nimic altceva decat sa joace in continuare jocul, sperand ca se va repara raul facut.

membrii guildei SOUTH n-au facut decat sa-si urmeze gm-ul

zohanu? plm, e sadi GM sau ray sau care o fi. deci oamenii isi pastreaza numele obligat fortat. jafar prieten cu voi in real, joaca foarte putin, nu stie exact ce si cum se petrece si continua sa joace alaturi de prietenii lui.

eternity alta curva. guilda disperata dupa iteme, faima etc. asa prosti incat nu-si dau seama ca sunt luati si aruncati in functie de nevoi.

intelegi? asta fiind un scurt rezumat.

Posted

Sunt cam naiv si inca cred ca adminii sunt curati, greseala mea. Ca sa stiu totusi aceste detalii trebuia sa stiu cam care-i viata pe la admini. Lulu n-am idee cine e, dar putea sa fie un individ care a intrat si l-a crescut, alex, asa cum a jucat pe Jack de l-a crescut, nu ii era greu sa intre si pe charul respectiv. Cum pentru mine ija = Honey, in propozitia lulu, alex, ija, l-am bagat in aceeasi oala. Deci, in conexiunile pe care le-am facut, avea sens, fata de un boschetar ca tine, ma duce capul, doar ca nu sunt documentat ca altii ;;)

Cauta-ma la alta masa bunny, incearca tu acolo sa faci pe inteligentul, poate poate realizezi ceva.

Vorbesti ca prosta in targ fara sa gandesti vreun pic. Oricum asta e singurul tau atuu, vorba, ca in rest e chelie. Nu prea cred eu ca nu-ti cunosti tu dusmanii, lulu fiind Dream, desi sunt sigur ca stiai asta, dar faci pe nestiutorul gasind o scuza ca sa nu cazi de prost in fata tuturor. Dar ma rog, fie ca tine, in afara de boschetar si cocalar ce stii sa mai zici? :)) Ba plm, cum sa-ti zic, hai si tu la un gather, vorbim ca oamenii, ne delectam, ne cunoastem mai bine, apoi vedem si noi care cum cine e prostul. Dar nu te cobori tu la nivelul asta de oameni, o clasa josnica de tarani, inculti si maltratati genetic ca noi, ce dracului. ;;) Esti o persoana singuratica, si sunt sigur ca stii asta. Cu cat incerci sa ma insulti mai mult, cu atat esti mai slab. Foloseste-ti mintea de dincolo de chelie, brainiac.

Si daca nu te caut la alta masa ce? Ma distrugi prin rugaciune?

Guest *ROSY*
Posted

nu 150 de insi nebuno. hai sa-ti zic eu cum sta treaba cu influentatu.

sadi e al tau.

cristina e prietena de catarama cu tine, clar ca-ti tine partea.

lulu cu sadi sunt prieteni buni, clar amandoi.

linu este pizda aliantei. se da dupa cine ii da mai bine.

alex este singurul intre ciocan si nicovala. nu poate face nimic, insa continua sa joace unde a picat. +prieteni in real cu voi, plm.

micutzu/patty, plm baieti gigei, nu-i stiu prea bine. au continuat sa ramana cu alianta HONEY, nu cu voi. cu numele. (parerea mea) si asteptau sa se repare raul facut

membrii guildei WestSide n-au facut nimic altceva decat sa-si urmeze GM-ul.

tykos la fel. capu pe umeri, n-a facut nimic altceva decat sa joace in continuare jocul, sperand ca se va repara raul facut.

membrii guildei SOUTH n-au facut decat sa-si urmeze gm-ul

zohanu? plm, e sadi GM sau ray sau care o fi. deci oamenii isi pastreaza numele obligat fortat. jafar prieten cu voi in real, joaca foarte putin, nu stie exact ce si cum se petrece si continua sa joace alaturi de prietenii lui.

eternity alta curva. guilda disperata dupa iteme, faima etc. asa prosti incat nu-si dau seama ca sunt luati si aruncati in functie de nevoi.

intelegi? asta fiind un scurt rezumat.

Sincer ma amuza felul cum gandesti. Nu cred ca e vreun gm din alianta asta care sa stea doar pt numele aliantei. Daca tii neaparat intreaba-i pe fiecare. Daca u crezi ca patty si tykos au rams numai pt nume, inseamna ca inca nu ii cunosti. Nici unul dintre ei nu este genul ca atunci cand nu ii convine ceva, sa mai ramana. Cand voi ati iesit cu guilda ati cautat o alianta. Ei au fost liberi sa aleaga, nu i-a influentat nimeni. Nu am avut nici macar o singura discutie cu ei despre asa ceva. In ceea ce priveste Eternity, lasa-ma sa-ti amintesc ca am vrut sa ii luam inapoi de mai mult timp si voi nu ati fost de acord. Ati iesit voi, le-am propus sa reintre. Ciudat e ca dupa ce au intrat, am aflat ca si voi ati incercat sa-i atrageti in alianta. Ciudat nu? Intai incerci sa ne convingi ca sa nu ii luam ca sunt disperati dupa iteme, pe urma ii vrei ca si guild.

Posted

@OT: pentru aberatiile lui Richer ,gogule eu nu am jucat deloc pe BK,habar nu am sa fac un combo la 2,3 rr dar altimenteri la full .

esti prost,de ce nu ai bagat auto-combo ? ala cu **Press MOUSE 3 to Combo** =)) adica eu vorbesc ca nici eu nu l-am bagat (pe |boom| am jucat de la 8 jumate ,pentru cine nu stie )

ma cunosti de undeva ? si totusi nu DAN a infintat HONEY , gasco ploata

pe o :bananadance2: ca Dan a infiintat-o cu LoryKiss cand era mare dragoste pe ei pe DATA BASE 2.

@Rosy daca nu-mi face placere sa stau la masa cu cineva nu stau,de-aia nu mai vin.

Scuzati intreruperea,continuati , va rog :D

:happy1::happy1::happy1:

brb magazin,seminteeee...voi bagati bagati,pana ma intorc sa vad spectacol aici sha la comuna Corlate. haidaaa :nanana:

Guest Sadi022002
Posted

Vorbesti ca prosta in targ fara sa gandesti vreun pic. Oricum asta e singurul tau atuu, vorba, ca in rest e chelie. Nu prea cred eu ca nu-ti cunosti tu dusmanii, lulu fiind Dream, desi sunt sigur ca stiai asta, dar faci pe nestiutorul gasind o scuza ca sa nu cazi de prost in fata tuturor. Dar ma rog, fie ca tine, in afara de boschetar si cocalar ce stii sa mai zici? :)) Ba plm, cum sa-ti zic, hai si tu la un gather, vorbim ca oamenii, ne delectam, ne cunoastem mai bine, apoi vedem si noi care cum cine e prostul. Dar nu te cobori tu la nivelul asta de oameni, o clasa josnica de tarani, inculti si maltratati genetic ca noi, ce dracului. ;;) Esti o persoana singuratica, si sunt sigur ca stii asta. Cu cat incerci sa ma insulti mai mult, cu atat esti mai slab. Foloseste-ti mintea de dincolo de chelie, brainiac.

Si daca nu te caut la alta masa ce? Ma distrugi prin rugaciune?

la fiecare post ai o bere de la mine :)

Guest *ROSY*
Posted

esti prost,de ce nu ai bagat auto-combo ? ala cu **Press MOUSE 3 to Combo** =)) adica eu vorbesc ca nici eu nu l-am bagat (pe |boom| am jucat de la 8 jumate ,pentru cine nu stie )

pe o :bananadance2: ca Dan a infiintat-o cu LoryKiss cand era mare dragoste pe ei pe DATA BASE 2.

@Rosy daca nu-mi face placere sa stau la masa cu cineva nu stau,de-aia nu mai vin.

Nu am zis ca erai obligat sa vii si ai dreptate, fiecare iese cu cine ii face placere. Ideea era ca atunci cand nu-ti face placere sa ii zici omului ca nu iesi, nu pe skype sa zici ca nu stii si cand plecam noi de acasa sa tipi pe altianta ca suntem nesimtiti si nu te chemam la gathere, mai stii poate sunt unii naivi si te cred.

Guest Sadi022002
Posted

brb magazin,seminteeee...voi bagati bagati,pana ma intorc sa vad spectacol aici sha la comuna Corlate. haidaaa :nanana:

sa fie sanatosi , daca nu iti facea placere nu veneai deloc :) ca tea zapacit jocul e partea 2 (doi) :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...