Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ThewBK

Nelamuriri CS

Recommended Posts

Guest Rashta
Posted

hai sa ne spalam rufele in public :D

eu nu inteleg cum unii pot vorbi de corectitudine atata timp cat ei s-au gasit sa fure munca altora. au ajuns mai rau ca tiganii, sa se fure "intre ei". aici ma refer de la caractere/iteme pana la numele de guilda HONEY.

eu sunt fondatorul HONEY de pe db2. voi n-ati fost in stare sa fiti originali deloc. cand am zis ca refac HONEY-ul, s-a gasit sa sara cu gura rosy ca vezi doamne nu prezint incredere. ea care n-are decat db-ul asta activ in guilda mea. decat parvenit intr-o guilda careia nu-i stiu adevarata poveste de acum 3 db-uri, si sa ma cred mare lider cu functie, pe care mi-a dat-o boom, mai bine fara.

daca tot veni vorba de corectitudine, cate restarturi de server au fost de la inceput de db incoace? 15? 30? 40? mai multe oare? de fiecare data s-au facut iteme de 380, dupa fiecare restart server. itemele alea n-au fost contorizate, nici printate. unde s-au dus? corectilor care sunteti. va furati intre voi si apoi dati vina pe mine si pe garrone ca noi suntem aia nesimtiti si tradatori. eu tradator, ca am iesit din guilda mea :))

eu am iesit ca am vazut ca s-a imputit treaba. m-a deranjat gestul in sine. drept dovada, n-am cerut printuri niciodata la itemele facute pe shustache. tykos micutzzu stiu de ele? ma indoiesc.

*ca veni vorba de corectitudine: sa ne aducem aminte de cele 32000 de dupe facute + 99-le luate de mine si garrone. cati ati primit jwls de la noi? cand am luat 99 v-am tras in jos dupa noi? prostilor care sunteti. am tacut, am inghitit, si am luat-o de la capat. prostu de bogdan de 2 ori chiar. si acu tot noi suntem aia nesimtiti carora li se scot ochii ca au fost crescuti de N ori. nu ne scoate ochii Old_Bk ca am facut full pe spatele programului facut de el, si ne scoateti voi ochii. rusine sa va fie. ar trebui sa-i faceti statuie in plm.

*iar corectitudine: Sadi*BK, Rosy, *RAY*, LiNU, TyreXelu, Rashta, Q-Sadi, JackDaniel, CoryMary, |BKS|, LordRippeR, Dantic. toate sunt charuri pe care am dat reseturi (doar astea imi vin acum in minte). si mi se scot ochii ca am fost crescut? :) cam penal nu credeti? nu cred ca era cazul sa ajungem aici.

*corectitudine: spoturile k6. era vorba sa facem full in ordinea care o aveam pe status. cand a venit randul lui Knavish BKS dracy sa vina pe spoturile respective, unii au uitat ca au facut full si trebuie sa paraseasca spoturile. au inceput sa vina cu N charuri auxiliare, prieteni ai prietenilor, care nu faceau altceva decat sa tina alianta pe loc din crescut. s-a vorbit una, s-a facut pe nesimtitu.

*corectitudine: full stats boom vs JackDaniel. atat spun. nici un comentariu in plus. a fost doar chestie de obraz.

*corectitudine: pants dk. vroiati sa ma aburiti cu perechea aia de pants. daca nu o vedeam pe forum, si nu faceam gura, ramanea la cine oare? :)

*corectitudine: char |BKS|. de la 2 rr joaca oldsun pe el. a pierdut nopti intregi ca sa vina dobitocu de masacru sa-i schimbe parola ca i-a dat cineva 2 beri si un sandwitch. asta din cauza ca garrone s-a certat cu rosy, si nu aveau cum sa se razbune pe garrone (garrone e prieten f bun cu oldsun) in felul asta cica l-au atins pe knavish vezi doamne.

daca tot ati imprastiat vorbe aiurea despre noi, macar sa stie lumea si varianta noastra. astea au fost motivele care s-au adunat de-a lungul timpului si pentru care am parasit cu tot cu guilda alianta facuta de mine. baietii de la mine m-au sustinut si ma sustin in continuare. pe voi va sustin pentru ca ati dat mai mult din papagal, ca aveti itemele de 380 la voi, etc. pacat ca nu stiu toti ce si cum s-a intamplat de fapt. o sa-si dea seama lumea pe parcurs ca fara noi HONEY nu exista. imi cer scuze fata de victimele colaterale. nu este atac pentru toata alianta, este atac doar pentru cei care au inceput sa ridice pretentii odata cu numarul de rr-uri.

hai va respect :tiphat:

Daca tu jucand 3-5 ore pe 1 char dai rr`uri e grav dane.

pe al tau nu zici cati ti`au dat rr`uri?

:tiphat:

Posted

Old_Bk ca am facut full pe spatele programului facut de el, si ne scoateti voi ochii. rusine sa va fie. ar trebui sa-i faceti statuie in plm.

tare asta :)

Posted

daca nu era bogdan si cu dan sa va invete erati niste prosti cu multe caractere full :)) ca in afara de sa cresteti caractere pe spoturi pierdute si luate inapoi cu pk nu ati fost

tin minte de cand eram in honey la inceputu db-ului cat de importanti au fost ei 2 fara de care nu a-ti fi vazut voi lotu pana acum :))

sunteti penibili de-a dreptu,pacat ca stricati ce altii s-au chinuit 2 db-uri sa faca

@pacat ca nimeni din cine trebuie sa ia masuri nu se uita si pe aici,si uite asa trece vremea mai vine un cs o ma ardem in cine are mai multi dinoranti <_<

pacat ca a fost ultimu meu cs :(

Guest Spartacus.
Posted

*ca veni vorba de corectitudine: sa ne aducem aminte de cele 32000 de dupe facute + 99-le luate de mine si garrone. cati ati primit jwls de la noi? cand am luat 99 v-am tras in jos dupa noi? prostilor care sunteti. am tacut, am inghitit, si am luat-o de la capat. prostu de bogdan de 2 ori chiar. si acu tot noi suntem aia nesimtiti carora li se scot ochii ca au fost crescuti de N ori. nu ne scoate ochii Old_Bk ca am facut full pe spatele programului facut de el, si ne scoateti voi ochii. rusine sa va fie. ar trebui sa-i faceti statuie in plm.

ar trb sa se sesizeze si 1 moderator ptr ca nu au platit toti ptr acele jwl...au profitat si altii.Cum eu am luat cont blocat pe Negativ dc oare nush?ca nu sa dupat de pe acel cont sau sa fi facut dupe eu sau foxy nu imi amintesc :)

SA CURGA CU SS-URILE :tiphat:

Posted

Daca tu jucand 3-5 ore pe 1 char dai rr`uri e grav dane.

pe al tau nu zici cati ti`au dat rr`uri?

tocmai. n-ai inteles esentialul din reply-ul meu. mi s-au scos ochii ca am fost crescut si ca sunt nerecunoscator pentru asta. am zis ca am dat rr-uri pe charurile respective, nu am specificat si numarul. pe al tau am stat 3-5 ore de am dat rr-ul. nu-ti scot ochii pentru asta, doar vroiam sa evidentiez ca ne-am ajutat reciproc in tot acest timp, si acum doar eu sunt cel care a gresit si caruia i se scot ochii. pentru tine e valabila nota cu rosu din reply-ul de mai sus.

Guest L!NU
Posted

da nega, asa zic toti care n-au primit, avea lumea ceva cu ei :) Iar eu care credeam ca se continuau seturile incepute 8-|

@L!NU, momentan am vazut cs1,2 si 3 avi, al 3 lea este cel mai interesant, se vede frumos autoq-ul sau poate tu bagi qqqqqq si cand urci de la pod si nu da nimeni in tine ( oare este program ajutator? o.O ) + ca jumatate din acel filmulet nu ai party, chiar ai uitat sa-ti dai si sweal parca =)) iar cand ai avut party abia ai avut si tu ms, te-ai dus la ultima poarta unde era boom si knavish si te miri ca ai luat-o f rpde peste pifometru, cand aia 2 erau full buff? :)

Am jucat in 2, merge super (iti garanteaza cioby) si CSu trecut si CSu asta. Vezi tu, fara buff, fara MS fara nimic rezistam, am ajuns la ultima poarta unde boom nu m-a putut omora (oare dece?) iar knavish 1 hit = somn... Nu am mai strigat dupa party dupa prima jumatate de ora am plecat multi cand am vazut ca se joaca cu speedu la maxim. Eu totusi am instalat fraps si am facut filmuletele alea.

@Dane, hai sa nu uitam:

*cine a luat numele la HH...

*numele tau este blocat pe Garrone care are 99 deci e a voastra. HONEY 2 Garrone

*cine e devina ca nu i-a cerut mailul de la cont si i-a dat atatea RRuri ?

*ma intreb daca mai are cineva printuri cand a intrat cioby in alli, ce scandal a fost? chiar ma intreb care a fost parerea ta despre Cristal acum 3-4-5 luni de zile. Se pare ca ti s-a dus mandria asta pe care o aveai acum 3-4-5 luni de zile...

P.S. - Dane, daca stam sa ne uitam dupa connectari cred ca am avut mai multe eu pe al tau decat tu pe al meu. Sa-ti zic ca intrai pe Cori sa faci preluari doar ? nu i-am dat nici un RR. pe CoryMary ai intrat sa iti dai buff, nu ai tinet-o deloc la party iar pe BK cand apucai tu sa intri ? nu stiu daca in total se strange experienta de un RR

Posted

Cand o sa jucati fara speed,dinobug...si alte programele ajutatoare, atunci sa va numiti adevarati jucatori de MU ...pana atunci va urez la toti spor la cat mai multe SS-uri (pentru cei care folosesc asa ceva).

Nu vreau critici la adresa mea...am si eu bubele mele,recunosc.

Exista varianta PM ...vdragosh/Odyzzeus.

Posted

Am jucat in 2, merge super (iti garanteaza cioby) si CSu trecut si CSu asta. Vezi tu, fara buff, fara MS fara nimic rezistam, am ajuns la ultima poarta unde boom nu m-a putut omora (oare dece?) iar knavish 1 hit = somn... Nu am mai strigat dupa party dupa prima jumatate de ora am plecat multi cand am vazut ca se joaca cu speedu la maxim. Eu totusi am instalat fraps si am facut filmuletele alea.

@Dane, hai sa nu uitam:

*numele tau este blocat pe Garrone care are 99 deci e a voastra. HONEY 2 Garrone

*ma intreb daca mai are cineva printuri cand a intrat cioby in alli, ce scandal a fost? chiar ma intreb care a fost parerea ta despre Cristal acum 3-4-5 luni de zile. Se pare ca ti s-a dus mandria asta pe care o aveai acum 3-4-5 luni de zile...

P.S. - Dane, daca stam sa ne uitam dupa connectari cred ca am avut mai multe eu pe al tau decat tu pe al meu. Sa-ti zic ca intrai pe Cori sa faci preluari doar ? nu i-am dat nici un RR. pe CoryMary ai intrat sa iti dai buff, nu ai tinet-o deloc la party iar pe BK cand apucai tu sa intri ? nu stiu daca in total este mai mult de 1 RR.

chiar nu vreau sa cada mai multe capete de cat au cazut/vor cadea pana acum. asa ca va rog sa va abtineti de acum incolo de la tiganeala. ati facut inainte, acum am facut eu. considerati ca suntem chit.

Guest L!NU
Posted

chiar nu vreau sa cada mai multe capete de cat au cazut/vor cadea pana acum. asa ca va rog sa va abtineti de acum incolo de la tiganeala. ati facut inainte, acum am facut eu. considerati ca suntem chit.

Vedem decizia adminilor dupa ce se uita peste filmulete :tiphat:

Guest TsuEU
Posted

Eu lucrez cu materialul clientului, ai pus acele filmulete cu un scop: sa arati ca aveau nush ce hackuri.

In filmul 3 de care vb, nu aveai buff, ms ai trecut de nush cine, ai dat de baro sau knavish full buff, ai crapat. Ai murit, erai jos la pod si urcai, nimeni nu dadea in tine, dar qwe tot scadea (trb sa-i zici fratelui sa nu mai apese, asta daca o cred si nu ca foloseai gui elite si q setat pe 0 secunde :-" ) La jumatatea filmului ai luat party, ai avut cu chiu cu vai ms ( mi-a placut cum treceai pe langa elfele din ally chiar si pe langa Cory, care era in party cu tine si nu primeai buff, dar nici nu dadeai sweal pentru ea, great teamwork) Ai rezistat asa cu ms, apoi ai dat de boom si knavish la ultima poarta, ei full buff, normal ca ai crapat.

Cand ma uit la restul o sa-ti zic si acolo :)

P.S. cat de handicapat ma credeti si sunt, recunosc, cat am jucat mu, n-am folosit niciodata un program de autoq, autocombo, dinobug sau orice altceva, dacat vestita tastatura, va sugerez sa o incercati.

Posted

@Dane, hai sa nu uitam:

P.S. - Dane, daca stam sa ne uitam dupa connectari cred ca am avut mai multe eu pe al tau decat tu pe al meu. Sa-ti zic ca intrai pe Cori sa faci preluari doar ? nu i-am dat nici un RR. pe CoryMary ai intrat sa iti dai buff, nu ai tinet-o deloc la party iar pe BK cand apucai tu sa intri ? nu stiu daca in total se strange experienta de un RR

te dai de gol singur, imi place de robotul din tine. Pai sa vedem, tu acuzi de speed & rest dar la tine nu te uiti ca folosesti auto q. Faci gura ca un frustrat si un invidios. Ati plecat de la CS ca se folosea speed ? Voi saptamana trecuta cand ati folosit cum a fost ba " MUIERE " de om ce esti ? Este interzisa folosirea programelor ajutatoare gen auto q, daca se va da suspend pentru speed si tu la randul tau sa iei 99 pentru AUTO q. Ms robot sef.

Guest Sadi022002
Posted

ce prost esti taci ca te faci de ras x3 nu e tot una cu puterea a 3 ... al dracului

analfabet ... inchide gura , a scz nu poti

si cine a zis ca e acelasi lucru ?

eu nu inteleg cum unii pot vorbi de corectitudine atata timp cat ei s-au gasit sa fure munca altora. au ajuns mai rau ca tiganii, sa se fure "intre ei". aici ma refer de la caractere/iteme pana la numele de guilda HONEY.

eu sunt fondatorul HONEY de pe db2. voi n-ati fost in stare sa fiti originali deloc. cand am zis ca refac HONEY-ul, s-a gasit sa sara cu gura rosy ca vezi doamne nu prezint incredere. ea care n-are decat db-ul asta activ in guilda mea. decat parvenit intr-o guilda careia nu-i stiu adevarata poveste de acum 3 db-uri, si sa ma cred mare lider cu functie, pe care mi-a dat-o boom, mai bine fara.

daca tot veni vorba de corectitudine, cate restarturi de server au fost de la inceput de db incoace? 15? 30? 40? mai multe oare? de fiecare data s-au facut iteme de 380, dupa fiecare restart server. itemele alea n-au fost contorizate, nici printate. unde s-au dus? corectilor care sunteti. va furati intre voi si apoi dati vina pe mine si pe garrone ca noi suntem aia nesimtiti si tradatori. eu tradator, ca am iesit din guilda mea

eu am iesit ca am vazut ca s-a imputit treaba. m-a deranjat gestul in sine. drept dovada, n-am cerut printuri niciodata la itemele facute pe shustache. tykos micutzzu stiu de ele? ma indoiesc.

*iar corectitudine: Sadi*BK, Rosy, *RAY*, LiNU, TyreXelu, Rashta, Q-Sadi, JackDaniel, CoryMary, |BKS|, LordRippeR, Dantic. toate sunt charuri pe care am dat reseturi (doar astea imi vin acum in minte). si mi se scot ochii ca am fost crescut? :) cam penal nu credeti? nu cred ca era cazul sa ajungem aici.

*corectitudine: spoturile k6. era vorba sa facem full in ordinea care o aveam pe status. cand a venit randul lui Knavish BKS dracy sa vina pe spoturile respective, unii au uitat ca au facut full si trebuie sa paraseasca spoturile. au inceput sa vina cu N charuri auxiliare, prieteni ai prietenilor, care nu faceau altceva decat sa tina alianta pe loc din crescut. s-a vorbit una, s-a facut pe nesimtitu.

*corectitudine: full stats boom vs JackDaniel. atat spun. nici un comentariu in plus. a fost doar chestie de obraz.

*corectitudine: pants dk. vroiati sa ma aburiti cu perechea aia de pants. daca nu o vedeam pe forum, si nu faceam gura, ramanea la cine oare?

*corectitudine: char |BKS|. de la 2 rr joaca oldsun pe el. a pierdut nopti intregi ca sa vina dobitocu de masacru sa-i schimbe parola ca i-a dat cineva 2 beri si un sandwitch. asta din cauza ca garrone s-a certat cu rosy, si nu aveau cum sa se razbune pe garrone (garrone e prieten f bun cu oldsun) in felul asta cica l-au atins pe knavish vezi doamne.

daca tot ati imprastiat vorbe aiurea despre noi, macar sa stie lumea si varianta noastra. astea au fost motivele care s-au adunat de-a lungul timpului si pentru care am parasit cu tot cu guilda alianta facuta de mine. baietii de la mine m-au sustinut si ma sustin in continuare. pe voi va sustin pentru ca ati dat mai mult din papagal, ca aveti itemele de 380 la voi, etc. pacat ca nu stiu toti ce si cum s-a intamplat de fapt. o sa-si dea seama lumea pe parcurs ca fara noi HONEY nu exista. imi cer scuze fata de victimele colaterale. nu este atac pentru toata alianta, este atac doar pentru cei care au inceput sa ridice pretentii odata cu numarul de rr-uri.

Auzi la el "corectitudine" :rofl2:

1 . CE se facea de 380 nu se contoriza dar sau dat ;)

2.Vezi cu nu ai dat nici un rr pe Sadi*BK

3.Pe Q-Sadi intrai doar cand vroiai sa profizi de pe urma lui (tinut tarc sau crescut caracterele tale)

4.Rosy a fost buna doar cand a stat cu buuf pe voi la punctiforme fara pt ;)

5.Daca nu vb eu cu old .... voi aveati direct ciuciu

6.Stii cate jwl am primit eu de la voi ?? hmmm aproape 0

7.nu stiu ce aburesti de pants dk , eu aveam contu si tiam dat sa iti alegi , asa ca j37

8.corectitudine la full :) mai vb X si Y ca face concurenta in guild/aly si u plangi ca a facut lulu inaintea ta :| rusinos , nu cred ca e vina lui ca nam primit pct gmo mai repede.

9.Corectitudine ? intreabai-ti "prietenii" ce fac in real si apoi vezi jocul , asta pt BKS , ca nu a vost mana nimanui cum aberati voi , garrone a stricat treaba lui reprosatii.

10.Nu a zis nimeni ca nu are incredere in tine , NU AVEM INCREDERE IN GARRONE si atat timp cat are/avea/va avea/ contul tau => perversitate,Si cat despre guilda ta mareata , nu prea esti u fondatoru ei , si sincer pe mine nu prea ma int ce nume de guilda am , eu mereu am vrut liniste.

11.Daca nu era lulu , alex , ija ... avea garrone bk full din cot , astea le uitati repede.

Last post, nu renteaza sa ma cobor la orgoliu vostru.

Guest *ROSY*
Posted

daca tot veni vorba de corectitudine, cate restarturi de server au fost de la inceput de db incoace? 15? 30? 40? mai multe oare? de fiecare data s-au facut iteme de 380, dupa fiecare restart server. itemele alea n-au fost contorizate, nici printate. unde s-au dus? corectilor care sunteti. va furati intre voi si apoi dati vina pe mine si pe garrone ca noi suntem aia nesimtiti si tradatori. eu tradator, ca am iesit din guilda mea :))

*corectitudine: pants dk. vroiati sa ma aburiti cu perechea aia de pants. daca nu o vedeam pe forum, si nu faceam gura, ramanea la cine oare? :)

1. Sa stii ca si pe 97 am fost in honey, desi acum te faci ca ai uitat.

2. Tinand cont ca pe serverul asta se pot face aliante, deja numele guildei HONEY a devenit nume de alianta. Daca guilda ai facut-o u, alianta ii reprezinta si pe restul. La inceput am fost de acord sa iti dam numele, dar in urma discutiilor si cu ceilalti, am ajuns la concluzia ca alianta nu o mai reprezinti u, ci toti aceia care au facut ceva pt ea. Desi u nu i-ai vazut niciodata pe aceia si nici nu ii vei vedea, sunt multi care isi aduc contributia si si-au adus contributia la mentinerea faimei.

3. Despre iteme discutiile tot de la voi au pornit, pt ca la inceput s-a discutat ceva, apoi ati facut gura dc playerii vechi care ramasesera in urma cu rr-urile nu primesc iteme. Aici ma refer la dStile si accea a fost prima cearta care s-a iscat la noi, din cauza voastra, pt ca ati uitat usor ce se discutase. Oricum voi sunteti genul de oameni care odata vorbesc ceva, apoi se sucesc dupa cum bate vantul.

4. Daca atata de macina de BKS, roaga pe ija sa iti zica cine joaca pe cont de atunci. Daca u esti nemultumit ca proprietarul isi creste caracterul, mai incearca o data sa ceri 98.

5. In ceea ce priveste crescutul iar ai uitat ca ai plecat in Italia si nu intra nimeni pe contul tau. Ca te-am acceptat 10 rr-uri sau cate mai aveai a fost pt ca te-am considerat prieten si pt ca "se inghesuia " lumea sa te creasca. De aia de cate ori picai nu intra nici shobo nici garrone pe contul tau. Oricum nici cand ai iesit din ally nu ti-am scos ochii pt asta, dar vad ca iti place sa speli lucrurile in public si sa te creada altii zmeu, cand de fapt nu esti.

6. 99 ati luat tot pt foamea voastra de jwl-uri, iteme. Uiti sa mentionezi ca noi nu stiam ca u faci dupe si nuj dak mai mult de vreun pachet de jwl a vazut vreunu din noi. Voi erati singurii care isi cumparau iteme si ce v-ati mai luat voi din jwl alea. Singurele seturi ale mele si Sadi au fost facute de Shark-Bite, care merita toata stima. Si p.s. tot din foamea voastra s-au dus si itemele de 380 de pana atunci, dar se pare ca noi nu am scos atata ochii, in conditiile in care alianta nici nu avea posibilitatea sa faca zilnic iteme (nu strangeai zen, jog si ce mai trebuia asa usor ca acum).

Si dupa toatea astea nu va cerut nimeni nik. Ati iesit din alianta nu am zis nimic. Am fost de comun acord sa reveniti, sa isi vada fiecare de treburile lui. V-ati gandit voi mai bine si ati ajuns la concluzia ca mai bine ridicati si pretentii. Eu am fost cea care a avut curaj sa-ti zica ca nu e de acord, restul au gandit la fel. Stai linistit ca dak ar fi cum zici u, ar fi iesit de mult restul din honey, dak nu ar fi fost de acord cu ceva. Stiu ca v-a durut faptul ca nu ati reusit sa rupeti alianta, dupa toate tentativele si dupa spusele oamenilor care initial au venit la u si apoi au iesit. Nu dau nume, se stiu ei. In afara de a imbarliga lumea nu stiti altceva. Vom vedea acum ca aveti voi castelul, cata dreptate veti face cu itemele, dreptate pe care ziceti ca nu ati avut-o in HONEY. Nu cred ca a fost item de care sa nu stii sau ce mai zici u acolo, cand toata ziua erai pe Skype cu noi. Dar asta e asa , ca sa faci senzatie la public. Poate o sa castigi fani prin alte guilde, ca cei care te cunosc de la noi, stiu cum sta treaba.

In ceea cel priveste pe garrone uita ca-i pusesem elfa la dispozitie sa creasca atunci cand erau punctiformele. Era cea mai mare elfa de pe server si in loc sa stea la pt statea cu buff. Si pt ce ca pe urma sa zica, ca se pisa pe ea de elfa. Sincer nuj cum de va credeti atat de interesanti cand stiti cat de mult va ajutat alianta asta. Ca sa nu mai zic ca atunci cand ai castigat Dane punctele alea cu filmul, aveai pretentia sa intre Alex sa iti faca full inaintea lui Jack. Toate astea acum nu se mai vad, se vede numai cine a fondat guilda Honey.

Cat despre spot...ne-a apartinut si noua si tie, pana ai plecat in Italia. Ca ai mai stat 10 rr-uri acolo, a fost pt ca nu te-am dat afara ca sa faci full, in conditiile in care nu te crestea nimeni in alta parte. Aveam tot dreptul sa hotarasc cine va sta pe el in continuare. Initial am fost de acord sa vina Garrone acolo, insa cand ai facut u full nu s-a multumit sa vina doar el. Isi facuse deja pt stabil mai jos si a vrut sa vina si cu restul. Nu v-am cerut decat sa ii gasiti un loc si lui Shark pt ca statuse o gramada on pt noi si tinuse de spot. L-ai considerat neinteresant si ai vrut sa-l lasi fara pt. Imi pare rau ca nu sunt genul sa las balta oamenii dupa ce am crescut impreuna. Am preferat sa incerc sa ma inteleg cu u. Nu s-a putut, erai prea disperat dupa exp-ul de acolo. Asta e..am stricat o prietenie si le-am mentinut pe restul, daca asa ai crezut u ca este bine.

Posted

As dori sa-mi spun si eu parerea, si o s-o scriu pe bucati ca sa fiu inteles cat mai bine posibil :

1. Chestii legate de cs-ul de acum 2 saptamani :

a. in primul rand nu pot fi comparate cele 2 cs-uri cand :

- acum 2 saptamani barosanu, prutus, cioby, si restul bk-iilor full (nu mai stau sa-i enumar) intrau o data la 10 minute in camera si stateau minim 2 minute acolo pe scut pana sa fie omorati (probabil le trecea buff-ul de elf). exemplu : barosanu pe scut tinea un switch, sadi*bk + shark_bite dadeau in el din 2 laterale, iar eu de pe ray + tyrexelu trageam cu lanturile in el (toti de la noi full buffed), si totusi murea dupa minim 1 minut.

- iar la cs-ul recent auzeam lumea cum se plangea pe skype ca nu se poate trece de ultima poarta.

b. cei care au tupeul sa spuna ca nu treceau de linu acum 2 saptamani, sunt niste nesimtiti fiindca bk-ii full au intrat in camera de minim 10 ori fiecare; iar elfe/sm/mg/dl NICI NU VOR TRECE vreodata de bk full + full buffed.

2. Chestii legate de cs-ul recent :

a. incep prin a preciza ca am jucat pe unul din bk-ii full, nu am avut buff de elf decat de vreo 5 ori in tot cs-ul, iar ms de la sm nu am pupat in cele 2 ore cat am fost prezent acolo.

b. a doua mea precizare este ca atunci cand s-a luat castelul, eu nu eram in camera , fiind proaspat omorat de cioby dupa vreo 3 minute de lupte pe langa statuiile care cioby incerca sa le dea jos

c. avand in vedere proasta organizare a party-ului meu (no ms, no buff), tot cs-ul am continuat sa atac si sa ma bat cu barosanu, knavish de cateva ori (mai rar), prutus, mike4ever, etc. , fara ca vreodata sa mori din 1/2/3/4 hits. REPET : eu fara buff si ms ma bateam cu barosanu minim 10-15 secunde pana sa mor. s-a intamplat chiar sa reusesc sa-l omor o data, eu avand doar buff-urile de la elf.

d. a fost ciudat faptul ca barosanu si knavish trageau NUMAI cu twisting slash, in timp ce toti ceilalti bk (indiferent de tabara in care se aflau), se chinuiau mai mult sau mai putin, cu sau fara programe, SA DEA COMBO

Si ca sa trag o linie sub tot ce am scris, si sa simplific pentru cei cu "procesoare" mai slabe : DACA s-a folosit speed hack cs-ul asta, a fost folosit NUMAI de catre barosanu si knavish, iar asta doar la inceputul cs-ului si ocazional pornit pe bucati din cand in cand.

Posted

Strategie:Party in camera (cioby,woody,vioo,rhazek) stateam tot timpul in camera cu buff si ms non stop,ieseam din camera doar cand auzeam ca s-a trecut de mariachi si boom la ult poarta .Ieseam cu buff ms si sweal ,scapau maxim 1,2 bk pe rand de la voi si erati inconjurati de elfe care va tinea in ice si mariachi,boom si eu pe voi .Singurele duele 1 vs 1 le-am avut cu sadi si ma bateam cate 1,2 minute cu el ,daca vad bn e sing care zice ca nu am avut speed (in afara de ce comenteaza Rosy ) voi a-ti fost 15 insi maxim la cs si noi am fost peste 70 si vroiati sa tineti castelul .In fine ,nu stau sa ma cert cu nimeni ,oricum or sa se vada in logo-uri cn si ce cum a avut si LiNU vezi ca in filmuletul unde ziceai ca ti-am dat eu 1 hit e mariachi si boom care dau in tn si eu imi dau sweal si ts iese cand ai murit tu de ai prins visual bugu .

Posted

11.Daca nu era lulu , alex , ija ... avea garrone bk full din cot , astea le uitati repede.

Foarte interesant #-o ...fi mai explicit in legatura cu asta

.... voi a-ti fost 15 insi maxim la cs si noi am fost peste 70 si vroiati sa tineti castelul .

..pacat ca nu am facut un print dar erau in jur la 130 de persoane la cs ...si numai in NewTimes erau 30 de persoane la CS ...majoritatea din alianta HH.

Cand sa pierdut castelul o perioada nu a-tzi mai atacat..si multi au vazut lucrul asta.....

http://yfrog.com/emscreen053020130003j

Guest TsuEU
Posted

d. a fost ciudat faptul ca barosanu si knavish trageau NUMAI cu twisting slash, in timp ce toti ceilalti bk (indiferent de tabara in care se aflau), se chinuiau mai mult sau mai putin, cu sau fara programe, SA DEA COMBO

Adica exact ce stie sa faca L!NU la cs si ceea ce a facut tot cs-ul de acum 1 saptamana? :)

Pai daca spui ca in partyul tau a fost asa o proasta organizare, desi aveai un char mare si important (bk full) ce ne face sa credem ca aceasta situatie (intarita si de filmul 3 al lui L!NU ) nu a fost valabila la toata alianta? Aceasta proasta pregatire conducand la pierderea castelului.

@brother, adica l-au crescut :P

Posted

si cine a zis ca e acelasi lucru ?

Auzi la el "corectitudine" :rofl2:

1 . CE se facea de 380 nu se contoriza dar sau dat ;)

2.Vezi cu nu ai dat nici un rr pe Sadi*BK

3.Pe Q-Sadi intrai doar cand vroiai sa profizi de pe urma lui (tinut tarc sau crescut caracterele tale)

4.Rosy a fost buna doar cand a stat cu buuf pe voi la punctiforme fara pt ;)

5.Da nu vb eu cu old .... voi aveati direct ciuciu

6.Stii cate jwl am primit eu de la voi ?? hmmm aproape 0

7.nu stiu ce aburesti de pants dk , eu aveam contu si tiam dat sa iti alegi , asa ca j37

8.corectitudine la full :) mai vb X si Y ca face concurenta in guild/aly si u plangi ca a facut lulu inaintea ta :| rusinos , nu cred ca e vina lui ca nam primit pct gmo mai repede.

9.Corectitudine ? intreabai-ti "prietenii" ce fac in real si apoi vezi jocul , asta pt BKS , ca nu a vost mana nimanui cum aberati voi , garrone a stricat treaba lui reprosatii.

10.Nu a zis nimeni ca nu are incredere in tine , NU AVEM INCREDERE IN GARRONE si atat timp cat are/avea/va avea/ contul tau => perversitate,Si cat despre guilda ta mareata , nu prea esti u fondatoru ei , si sincer pe mine nu prea ma int ce nume de guilda am , eu mereu am vrut liniste.

Last post, nu renteaza sa ma cobor la orgoliu vostru.

1. Sa stii ca si pe 97 am fost in honey, desi acum te faci ca ai uitat.

2. Tinand cont ca pe serverul asta se pot face aliante, deja numele guildei HONEY a devenit nume de alianta. Daca guilda ai facut-o u, alianta ii reprezinta si pe restul. La inceput am fost de acord sa iti dam numele, dar in urma discutiilor si cu ceilalti, am ajuns la concluzia ca alianta nu o mai reprezinti u, ci toti aceia care au facut ceva pt ea. Desi u nu i-ai vazut niciodata pe aceia si nici nu ii vei vedea, sunt multi care isi aduc contributia si si-au adus contributia la mentinerea faimei.

3. Despre iteme discutiile tot de la voi au pornit, pt ca la inceput s-a discutat ceva, apoi ati facut gura dc playerii vechi care ramasesera in urma cu rr-urile nu primesc iteme. Aici ma refer la dStile si accea a fost prima cearta care s-a iscat la noi, din cauza voastra, pt ca ati uitat usor ce se discutase. Oricum voi sunteti genul de oameni care odata vorbesc ceva, apoi se sucesc dupa cum bate vantul.

4. Daca atata de macina de BKS, roaga pe ija sa iti zica cine joaca pe cont de atunci. Daca u esti nemultumit ca proprietarul isi creste caracterul, mai incearca o data sa ceri 98.

5. In ceea ce priveste crescutul iar ai uitat ca ai plecat in Italia si nu intra nimeni pe contul tau. Ca te-am acceptat 10 rr-uri sau cate mai aveai a fost pt ca te-am considerat prieten si pt ca "se inghesuia " lumea sa te creasca. De aia de cate ori picai nu intra nici shobo nici garrone pe contul tau. Oricum nici cand ai iesit din ally nu ti-am scos ochii pt asta, dar vad ca iti place sa speli lucrurile in public si sa te creada altii zmeu, cand de fapt nu esti.

6. 99 ati luat tot pt foamea voastra de jwl-uri, iteme. Uiti sa mentionezi ca noi nu stiam ca u faci dupe si nuj dak mai mult de vreun pachet de jwl a vazut vreunu din noi. Voi erati singurii care isi cumparau iteme si ce v-ati mai luat voi din jwl alea. Singurele seturi ale mele si Sadi au fost facute de Shark-Bite, care merita toata stima. Si p.s. tot din foamea voastra s-au dus si itemele de 380 de pana atunci, dar se pare ca noi nu am scos atata ochii, in conditiile in care alianta nici nu avea posibilitatea sa faca zilnic iteme (nu strangeai zen, jog si ce mai trebuia asa usor ca acum).

Si dupa toatea astea nu va cerut nimeni nik. Ati iesit din alianta nu am zis nimic. Am fost de comun acord sa reveniti, sa isi vada fiecare de treburile lui. V-ati gandit voi mai bine si ati ajuns la concluzia ca mai bine ridicati si pretentii. Eu am fost cea care a avut curaj sa-ti zica ca nu e de acord, restul au gandit la fel. Stai linistit ca dak ar fi cum zici u, ar fi iesit de mult restul din honey, dak nu ar fi fost de acord cu ceva. Stiu ca v-a durut faptul ca nu ati reusit sa rupeti alianta, dupa toate tentativele si dupa spusele oamenilor care initial au venit la u si apoi au iesit. Nu dau nume, se stiu ei. In afara de a imbarliga lumea nu stiti altceva. Vom vedea acum ca aveti voi castelul, cata dreptate veti face cu itemele, dreptate pe care ziceti ca nu ati avut-o in HONEY. Nu cred ca a fost item de care sa nu stii sau ce mai zici u acolo, cand toata ziua erai pe Skype cu noi. Dar asta e asa , ca sa faci senzatie la public. Poate o sa castigi fani prin alte guilde, ca cei care te cunosc de la noi, stiu cum sta treaba.

In ceea cel priveste pe garrone uita ca-i pusesem elfa la dispozitie sa creasca atunci cand erau punctiformele. Era cea mai mare elfa de pe server si in loc sa stea la pt statea cu buff. Si pt ce ca pe urma sa zica, ca se pisa pe ea de elfa. Sincer nuj cum de va credeti atat de interesanti cand stiti cat de mult va ajutat alianta asta. Ca sa nu mai zic ca atunci cand ai castigat Dane punctele alea cu filmul, aveai pretentia sa intre Alex sa iti faca full inaintea lui Jack. Toate astea acum nu se mai vad, se vede numai cine a fondat guilda Honey.

replica la ce mi-ati zis voi aici, va asigur ca am. insa nu vreau sa mai continui balacareala asta aici. am ajuns la o concluzie. femeia este cauza tuturor problemelor din lume :)) acelasi lucru si aici :)) ai sa-ti dai seama sadi, mai incolo, nu acum.

in rest, numai bine si spor la rr-uri. poate reusim de facem gatherul ala la munte vara asta cand ma intorc in tara :D

so. prin urmare se inchide topicul pana la o viitoare decizie din partea lui oddy? sau ne mai tiganim in continuare? :D

Posted

Strategie:Party in camera (cioby,woody,vioo,rhazek) stateam tot timpul in camera cu buff si ms non stop,ieseam din camera doar cand auzeam ca s-a trecut de mariachi si boom la ult poarta .Ieseam cu buff ms si sweal ,scapau maxim 1,2 bk pe rand de la voi si erati inconjurati de elfe care va tinea in ice si mariachi,boom si eu pe voi .Singurele duele 1 vs 1 le-am avut cu sadi si ma bateam cate 1,2 minute cu el ,daca vad bn e sing care zice ca nu am avut speed (in afara de ce comenteaza Rosy ) voi a-ti fost 15 insi maxim la cs si noi am fost peste 70 si vroiati sa tineti castelul .In fine ,nu stau sa ma cert cu nimeni ,oricum or sa se vada in logo-uri cn si ce cum a avut si LiNU vezi ca in filmuletul unde ziceai ca ti-am dat eu 1 hit e mariachi si boom care dau in tn si eu imi dau sweal si ts iese cand ai murit tu de ai prins visual bugu .

@OT: pentru aberatiile lui Richer ,gogule eu nu am jucat deloc pe BK,habar nu am sa fac un combo la 2,3 rr dar altimenteri la full .

Guest Sadi022002
Posted

nu prea am trb q voi si totusi DAN a Infiintzat HONEY !!

@aqm 2-3 ani honey era o mare familie :D aqm numai suferinzi gen Sadi

ma cunosti de undeva ? si totusi nu DAN a infintat HONEY , gasco ploata

Posted

ma cunosti de undeva ? si totusi nu DAN a infintat HONEY , gasco ploata

da cine? :)) sunt curios daca stii data cand a fost facut honey, si de cine :))

Posted

Si un mic P.S. : Daca tot discutam atat de mult despre un program care apasa o tasta (Q), hai sa discutam si despre celalalt program care il au 100% din playerii de MU Linkmania, si are face exact acelasi lucru, apasa un buton (click dreapta). Tsu, renumita tastatura de care vorbesti tu, eu o asezam inainte sa tina click dreapta apasat la mouse, unde sunt zilele alea?

Posted

@brother, adica l-au crescut :P

Nu prea te duce capul. Batea apropo ca i-ar fi tinut parte ca admini in legatura cu blocarea contului.

Scuze sa va contrazic, dar ba da, boomeey si lorykiss au facut HONEY. Pe undeva prin vara anului 2006, daca nu ma insel, unde multi inca nu v-apucaserati de joc. Ce sunt eu de ipocrit, dar ce sunteti unii...

Guest *ROSY*
Posted

replica la ce mi-ati zis voi aici, va asigur ca am. insa nu vreau sa mai continui balacareala asta aici. am ajuns la o concluzie. femeia este cauza tuturor problemelor din lume :)) acelasi lucru si aici :)) ai sa-ti dai seama sadi, mai incolo, nu acum.

in rest, numai bine si spor la rr-uri. poate reusim de facem gatherul ala la munte vara asta cand ma intorc in tara :D

so. prin urmare se inchide topicul pana la o viitoare decizie din partea lui oddy? sau ne mai tiganim in continuare? :D

In ceea ce priveste gatherele, despre tine nu ma pot pronunta ca stai mai departe, dar Garrone a fost anuntat in continuare unde iesim si cand, desi "ne certasem" pt spot. Ca s-a hotarat el sa nu mai iasa, ca apoi sa zica ca nu a fost invitat cand eram 10 insi pe skype...e problema lui. Oricum eu sunt sigura ca nici unul din voi nu va mai iesi la nici un gather facut de noi, asa ca lasa fatadele.

P.s. Imi place ca o sustii ca o fata poate influenta 150 de insi :). E interesanta ideea, poate pot candida la Presedintie cu o asa influenta :rofl2:

Legat de Cs ca tot sustine Ovi ca au fost bine organizati. Elfa voastra a stat in crywolf pana cand ati luat castelul. Cum bufful tine doar 1 min, nici unul din bk-ii care ati avut speed nu ati avut elfa in spate, pt ca nu putea tine pasul. Ma bucur barem ca lui Dracy i-ati zis sa stea acolo pana reusiti sa luati castelul, ca sa nu mai moara degeaba incercand sa alerge dupa voi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...