Jump to content
Luci

Au furat o oaie cu...Mercedesul

Recommended Posts

Poliţiştii giurgiuveni au efectuat o urmărire ca în filme, vineri, pentru a prinde un Mercedes Vito în care se aflau trei persoane care furaseră de pe câmp o oaie."Un cioban din comuna Daia îşi păştea oile pe izlazul comunal din apropierea DN 5 Giurgiu-Bucureşti când a observat, la un moment dat, că trei indivizi coboară dintr-un Mercedes Vito, îi sustrag o oaie şi pleacă în trombă", a declarat, vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, Cornel Vasilache.

Ciobanul a observat direcţia de mers a celor care îi furaseră oaia şi a alertat imediat cel mai apropiat echipaj de poliţie care a urmărit Mercedesul şi după o urmărire ca în filme l-au blocat în trafic pe DN 41 Daia-Olteniţa, în dreptul localităţii Plopşoru.

Ocupanţii autoturismului, N. Claudiu, de 23 ani, C. Elvis, de 28 ani, şi N. Viorica, de 49 ani, din comuna Jilava, judeţul Ilfov, sunt cercetaţi acum pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

infoportal

Link to comment

oamenii nu mai au ce manca pentru ca dau banii pe telefoane, masini, plasme si tot felul de astfel de prostii.. am vazut oameni care nu aveau ce manca si aveau facturi de 1-2 mii RON la vodafone.. ce sa zic.. bravo lor..

sunt putini cei care fura din disperare.. mai multi fura pentru ca asta fac.. sunt gainari de profesie.. munca e prea grea pentru ei si considera ca e mai simplu sa ciordesti de la altii.. niste paraziti ai societatii.

oricum.. originala metoda.. si bv ciobanului :)))

Link to comment

Sa fim seriosi furi oi?

Cand daca ar fi mers totii 3 la munca eu garantez ca nu ar muri de foame...

radeti voi radeti, dar eu stiu pe unu care fura cai.. si omu are ceva banuti. oile mi se par maruntisuri, dar un cal e scump, peste 10 mil.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...