Jump to content
Luci

Tornada care a măturat un sat

Recommended Posts

O tornadă cu înălţimea de 30 metri a distrus parţial, în doar 15 minute, 15 case şi 1,5 hectare de pădure din satul Silivaşu de Câmpie, din Bistriţa-Năsăud. Fenomenul meteorologic s-a petrecut miercuri, în jurul orei 18.00.

Specialiştii spun că tornada este o premieră în judeţ, însă este posibil ca fenomenul să se repete în această vară. Cauzele încă nu sunt cunoscute. Lemne, ţigle, mâncare, dar şi alte lucruri care le pot folosi sinistraţilor au fost aduse, ieri, de sătenii din comună celor care au stat în calea tornadei.

infoportal

Link to comment

Ce idioti cica "cauzele inca nu sunt cunoscute", e o tornada toata lumea stie cum se formeaza una si in ce conditii. E si cum ar zice ca nu stiu cauzele unei ploi.

Se refera la cauzele pentru aparitia unei tornade in zona noastra de clima, unde fenomene extreme de genul acesta sunt ceva neobisnuit.

Link to comment

ai dreptate.. va dati seama k oamenii aia numai au nimic din ce sa mai traiasca..!!

de ce..? scria ca le-a luat tornada si magazinul..?

sa fim seriosi.. americanii au o gramada de dinastea si nu se mai vaita ca nu mai au din ce sa traiasca..

Link to comment

Sa fim si mai seriosi , suntem in Romania nu in America unde toata lumea e obijnuita cu tornadele , sunt instruiti in scoli ...isi revin repede dupa soc....la noi iti dai seama ca taranu cand a vazut minunatia se gandea la apocalipsa , sfarsitu lumii and so on ..:>

Link to comment

de ce..? scria ca le-a luat tornada si magazinul..?

sa fim seriosi.. americanii au o gramada de dinastea si nu se mai vaita ca nu mai au din ce sa traiasca..

Tu nu gandesti putin?Compara Romania cu America.

Din fericire nu a fost o tornada prea mare fata de altele..Din ce am mai auzit pe la televizor nimeni nu a murit.

Link to comment

America , America .... daca un oras din Romania va fi vreodata lovit de o tornada ca cele din America si orasul si populatia vor fi mai afectate de o mie de ori mai mult decat la americani ....comparatie varza , avem noroc ca asta nu se va intampla decat daca se intoarce pamantu pe dos ...

Link to comment

poi niciunde in lume o tara care nu are tornade nu e pregatita pentru asemenea "dezlantuire" a naturii , normal ca americanii sunt bine pregatiti daca tot se intalnesc cu ele nu ?

# deja asta ca daca in Romania ar fi .... e un mare clicheu

Link to comment
Guest flkw0w

O sa tot intalnim astfel de fenomene in Romania.

Ieri in Galati s-a iscat o furtuna din senin.

adevarul e ca tre sa inveti in scoala ce trebuie sa faci in timpul unei tornade.. nu de alta da probabil multi ar fi tentati sa se dea cu parapanta..

Legat de parapante, maine voi posta un video filmat de mine cu un om care nu a stiut cum sa-si controleze parapanta si a zburat prea sus, nemaiputand sa aterizeze. Ve-ti vedea maine.

Link to comment

Din cate ati vazut si voi climatul se schimba putin cate putin, an dupa an avem zapada mai putina, veri mai calduroase si fenomene ciudate.

care zapada putina? iti trimit o poza din iarna asta cu masina mea ingropata sub 1.5m de zapada? mi-a luat 1 zi intreaga sa o dezgrop..

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...