Jump to content
Dani

Cel mai mare showroom de masini din lume

Recommended Posts

Aveti showroom-uri de masini in oras? Cu siguranta ca aveti, dar nu pe o suprafata de 216 000 de metri patrati, ca si cel mai mare showroom din lume, care se va numi Autopia Europia si va fi construit in Istanbul, Turcia. El va contine 200 de showroom-uri individuale cu 443 de brand-uri de masini (cam 2500 de modele), 48 de statii de service, 56 de magazine, restaurante si cafenele, 24 de banci, un parc unde incap 900 de masini si o pista de test pe acoperis. Constructia la el a fost inceputa si va fi finalizata peste cativa ani. Poate la inaugurare va fi organizat si Salonul Auto de la Istanbul, care cu ajutorul acestui showroom va putea fi cunoscut in Europa si in lume.

Imagine IPB

Toate aici si aici

Link to comment

Fara suparare Dani, dar iti sugerez sa mai citesti regulamentul sectiunii. :)

Posesorii de blog-uri au dreptul de a-și posta articolele pe LinkMania în anumite condiții. Textul articolelor trebuie să faca obiectul unei știri de interes general, iar simplele articole/lucrări argumentative, curiozități amuzante, incidente din viața personală etc. nu sunt permise.

În scopul creării certitudinii că știrea nu e inventată se va posta un link doveditor, fie către o alta știre, site, articol etc. In acest fel vor exista 2 surse: blog-ul și site-ul de specialitate.

Știrile de pe blog-uri care nu pot fi susținute cu link doveditor vor fi șterse.

Link to comment

Fara suparare Dani, dar iti sugerez sa mai citesti regulamentul sectiunii. :)

Lyod, fara suparare, dar nu e treaba ta asta. Exista globali sau un Tybork daca e cazul.

Ramaneti on topic.

@Tybork sterge te rog ultimele 4 posturi..

Link to comment

@Lucian - nu este primul tau post in care faci spam. Data viitoare nu-ti mai dau warn up, ci o sa primesti

3 zile dpa.

@Dani - regulile sunt reguli, si sunt facute pentru toti(nici moderatorii nu fac exceptie). Data viitoare cand postezi ceva de pe blog, pune te rog si un link catre site-ul de specialitate.

@<Loyd> - Mersi pentru ajutor, dar ajunge si un PM.

@All - posturile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse ori sanctionate(daca e cazul)

Link to comment

Nu am inteles bine... showroomu e deja construit sau e inca e " in faza beta " .

Tare ar fi bine sa audca si masini tunate nu numai din stock .

daca citeai vedeai ca a fost inceputa constructia dar va fi gata peste cativa ani

zicea careva mai sus ca vor renunta la pista sa nu zboare masinile etc..normal ca vor pune zid :)) doar nu va fi drum normal sa poti sa zbori de pe cladire :D

si da va fi cva de vizitat..cand oare vom avea asa cva? #-o

Link to comment

@Dani - regulile sunt reguli, si sunt facute pentru toti(nici moderatorii nu fac exceptie). Data viitoare cand postezi ceva de pe blog, pune te rog si un link catre site-ul de specialitate.

Nu exista neaparat un site de specialitate in acest domeniu (cu exceptia a 2, 3 ex gizmodo si engadget pe IT, autoblog pe Auto si worldnewsarchitecture pe Arhitectura). Eu nu traduc stirea, eu nu preiau stirea de pe alt site ci o scriu cu ale mele cuvinte. O comentez mai bine zis. Bine, detaliile tehnice n-ai cum sa le schimbi. Si asa fac toti nu doar eu. Deci putem sa zicem ca sursa e la mine in acest moment.

Si al meu poate fi numit de specialitate daca stam sa o luam asa.

Eu pun via din respect pentru cei de la care am luat ideea si pozele (unele imi sunt trimise pe mail). Daca m-ati fi citit mai atent ati fi observat ca am fost si la cateva evenimente din Europa.

Link to comment
Guest Andrey32

Bestial,uimitor de mare,nu stiu cat de multe firme de masini pot incapea in afara de cele precizare.oricum o tura pe acea pista cu un lamborgini mama mama

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...