Guest cristian014 Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 Salut baieti ! am si eu o problema mare de tot :> ! am un calculator cu un amd xp 2400+, 2 harduri care fac impreuna 100 si un geforce fx 5200 ! mi`am formatat calc acum cateva zile si de atunci merge foarte foarte foarte prost ! Am win xp acum ca si inainte si daca dau "ctrl+alt+del" imi apare CPU USAGE 100% si e imposibil ! inainte imi aparea vreo 20 maxim 40% cpu usage si faceam acelasi lucru ca si acum ! spuneti`mi si mie ce sa fac PLZ !!!!!!
KIZ Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 uita-te la lista de procese si vezi care are 99% usage.
Mayhem. Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 E posibil sa ai si un virus care sa iti faca asta ori sa ai un conflict intre 2 programe...de exemplu: 2 antivirusi...
Under Taker Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Sji eu am avut aceeasi problema.Am scanat cu Norton 2004, F-Secure etc... nik.Nici un rezultat.Eu am Windows XP Professional sji nu am facut nik, lam lasat in pace sji dupa o saptamana compu mergea perfect.
Guest DiabloQFDB Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Stiu ca e o metoda mai putin profesionaista, dar mai reinstaleaza o data windowsul (pe curat, cu formatare). Am mai patit ca sa instalez de 2 ori sistemul pe aceasi calculator, si o data sa-mi mearga perfect si altadata sa se comporte ca si cum a-si avea un 486 ca procesor. And if all else fails... try Linux. :>