Jump to content
Tybork

Greva generală în administraţie ar putea fi în ziua asumării răspunderii sau în ziua moţiunii

Recommended Posts

Preşedintele alianţei Sed Lex Vasile Marica a declarat, luni, că greva generală din administraţie ar putea avea loc în ziua asumării răspunderii sau în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură în Parlament, putând astfel fi decalată faţă de ziua de 31 mai în care toţi bugetarii ameninţă cu greva.

Vasile Marica a precizat că, dacă greva din administraţie va avea loc în ziua moţiunii sau în ziua asumării răspunderii pentru măsurile impuse de acordul cu FMI aceasta ar însemna un semnal foarte clar pentru guvernanţi.

"E posibil ca asumarea să aibă loc luni, pe 31 mai, şi atunci greva va fi în ziua anunţată sau e posibil să aibă loc vineri şi atunci o să o decalăm cu trei zile. Sindicaliştii din administraţie nu fac grevă pe termen nelimitat, ci doar se solidarizează cu profesorii o zi", a precizat Marica.

Sindicatele au anunţat ca vor face grevă generală în 31 mai, sindicaliştii din învăţământ afirmând că, în cazul lor, această dată va marca debutul grevei pe termen nelimitat.

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, vineri, după întâlnirea cu reprezentanţii sindicatelor, că social-democraţii şi reprezentanţii sindicali au stabilit o coordonare a calendarului parlamentar cu cel al protestelor şi acţiunilor de stradă.

Sursa: mediafax

Link to comment

De parcă rezolvă ceva dacă fac grevă din 31, exceptând faptul că îngheaţă anul şcolar şi repetăm clasa :).

Aia crezi tu...

E rau daca esti in an terminal a VIII-a sau a XII-a , pentru restul nu sunt probleme (eu chiar ma bucur, mai aveam inca o luna jumatate de scoala) mediile se pot incheia si in septembrie cand venim la scoala

Link to comment

Aia crezi tu...

E rau daca esti in an terminal a VIII-a sau a XII-a , pentru restul nu sunt probleme (eu chiar ma bucur, mai aveam inca o luna jumatate de scoala) mediile se pot incheia si in septembrie cand venim la scoala

Ma aflu in situatia proasta :|,repartizarea la licee se va face in toamna daca ingheata anul?

Link to comment

am vb cu cineva care e lider sindical si au zis ca nu e sigur cu greva deoarece nu sunt inca nici macar 50% de acord+ca in caz de se va face sigur nu se va ingheta anul. Cel mai rau caz se va decala putin bacul si implicit inscrierile la facultati/licee etc.

Cel mai rau este pentru cei care nau note si obisnuiesc sa le ia in ultimele saptamani se pot trezi cu surprize daca incepe greva :)

Link to comment

Am auzit de la o prietena de familie care a fost in invatatura ca se ingheata anul doar daca nu s-au facut luni bune de scoala dar pentru cam ai sunt cateva saptamani daca se face greva s-ar putea sa ne cheme in vara sa ne incheie mediile.

Link to comment
Guest renegadealive

Sincer daca ar rezolva ceva cu asta,mi-ar place sa-l inghete, dar daca-l ingheta si nu se schimba nimic,un an pierdut in zadar...

Link to comment

Elevii de clasa a XII sau XIII vor putea sa de-a bacul (in intervale mai mari de timp) Cat despre noi bighidii (elevii claselor IX-XI) v-om avea de suferit , multi nu stiu cu mediile cum stau , majoritatea profesorilor nu au trecut notele in catalog ci in carnetul personal , na , e o mare harababura din care nu vor rezolva nimica :)) .

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...