Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest bogdan87

discuti cu admini

Recommended Posts

Posted

Si sa va bucurati ca eu si LordRipper am stat in fantome ca daca mergeam si noi la curatat era vai si amar de voi.

Cioby cand am facut duel cu tine jucai numai cu twist si nici nu ma puteam apropia. Data viitoare iti fac filmulte, cum rezistam sa trec prin twistu lui linu sau lui marian^, si cand treceam pe langa tine muream instant la duel.

Guest bogdan87
Posted

Si sa va bucurati ca eu si LordRipper am stat in fantome ca daca mergeam si noi la curatat era vai si amar de voi.

Cioby cand am facut duel cu tine jucai numai cu twist si nici nu ma puteam apropia. Data viitoare iti fac filmulte, cum rezistam sa trec prin twistu lui linu sau lui marian^, si cand treceam pe langa tine muream instant la duel.

aceasta verificare am cerut-o pt toata lumea nu ma intereseaza

ca au folosit si cei din alianta addicted sau alti,daca pe mn ma gasesc

cu ceva in neregula sa imi iau 99 la fel si voi. :D

Posted

Oricum cs-ul are imprimat adanc numele de honey , nu iese cu orice spalare. Puteti sa frecati voi cat vreti, honey si-a pus amprenta pe el mai mult decat credeti, si nu o sa il pierdem, ce facem acuma si ce strategii aplicam e ca sa nu ne stresam prea mult cu voi. Daca stim sa jucam nu inseamna ca avem hackuri.

Guest bogdan87
Posted

Oricum cs-ul are imprimat adanc numele de honey , nu iese cu orice spalare. Puteti sa frecati voi cat vreti, honey si-a pus amprenta pe el mai mult decat credeti, si nu o sa il pierdem, ce facem acuma si ce strategii aplicam e ca sa nu ne stresam prea mult cu voi. Daca stim sa jucam nu inseamna ca avem hackuri.

:clap: bv voua dar eu am cerut o verificare sa stim si noi ce bug-uri ce hacuri

ce programe folositi nu trebuie sa sariti cu gura atata

e doar o simpla verificare daca sunteti asa curati nu aveti de ce sa va fie

frica eu asa zic.

PS:Old_Bk facem oricand duel ca sa faci filmulete sa ma pui pe forum

atata timp cat joc cinstit ca e doar un joc bineinteles nu am de ce sa ma ascund

sa ma feresc ca sa nu imi faci u filmulete.

Posted

:hail: :hail: are dreptate:) cu toate ca voi strangeti tot serveru sa ne bata, de exemplu Prutus, sica in addicted pe vremuri cand ataca hh cu addicted era si dStile si tot nu ati puteti face nik.

odata era sa pierdem castelul cand s`a blocat serverul (si atunci ne`at acuzat ca nush ce am facut sa se inchida serverul) dar atunci pe langa HH, venea toata aliantza Sicily, addicted, si noi am fost 4 guilde acolo.... chemati`i pe toti ca tot ramane la noi

Guest bogdan87
Posted

:hail: :hail: are dreptate:) cu toate ca voi strangeti tot serveru sa ne bata, de exemplu Prutus, sica in addicted pe vremuri cand ataca hh cu addicted era si dStile si tot nu ati puteti face nik.

odata era sa pierdem castelul cand s`a blocat serverul (si atunci ne`at acuzat ca nush ce am facut sa se inchida serverul) dar atunci pe langa HH, venea toata aliantza Sicily, addicted, si noi am fost 4 guilde acolo.... chemati`i pe toti ca tot ramane la noi

vorbe mari pt un purice mic :-j

Guest TotTsu
Posted

Ma, eu nu inteleg, cine cu cine se cearta aici si pentru ce anume?

Si totusi te-ai bagat ca musca-n rahat si ai luat un reply de-al meu doar ca sa ma jignesti, nici macar nu ai citit ce era in el :) Daca citeai era alta treaba

Fizic, daca la tine fata inseamna fizic... da :)) Nu am spus ca sunt Brad Pit, din pacate pentru tine imi stiu limitele, insa n-am burtoaca ca altii :-" si mai stiu ce inseamna un sport, o alergare, ceva ce tine de conditie fizica :> ( la tine n-am vazut asa ceva :) ) De asemenea, stiu ca e greu sa crezi ca facand spam si jucand MU (ca restul prostiilor, dar oare cat ia sa dai un reply, oare cum e sa joci MU stand numai afk? :)) ) am timp si de altele :)) Se poate sa mergi si la facultate sa iesi si cu prietenii ( sau daca nu ies la gather cu voi inseamna ca nu ies din casa? =)) ) si sa joci MU. Cu facultatea, crede-ma, MU-ul nu a intervenit in timpul alocat studiului nici mersului la facultate, ar cam trb sa te documentezi aici sa vezi cu cine vb ;;)

M-ai facut prost, nici nu am stat sa numar de cate ori, dar asta era subiectul replyurilor tale, prost asa cum sunt eu, dar la prostul asta veneai sa-l intrebi cum se fac niste banale operatii la matematica si alte rahaturi Oare daca un om il roaga pe un prost, asa cum ma tot faci tu, sa-l lamureasca cu ceva, cum l-ai cataloga pe acel individ? :)) Geniu? :))

Un alt punct care-ti denota inteligenta ar fi frazele jumatate-n romana, jumatate-n engleza si aia de balta. E greu sa scrii in romana? Iti lipseste vocabularul? Last reply here, daca vrei sa mai arunci cu dejectii ( adica sa vorbesti) cauta-ma la Fight Arena, ok rila iepurila?

@vDumnezeu, uita-te la primul meu reply in acest topic si al lui bunny sa vezi cine e bonito

Ca sa fiu si putin On-topic: cum am zis si in primul meu reply, nu cred ca avea L!NU speed, dinobug, poate, el doar in twist statea la ultima poarta. Jack nu stiu, el se mai plimba. Acum vine alta intrebare: cum poti sa detectezi ca au folosit dino-bug si cum poti sa-i opresti? Acelasi bug e valabil si pe s3, cred si S4 si pe svrle unde am jucat nu am vazut sa se poata repara bugul.

@thegame... o.O WOW. Faptul ca vin 2, max 3 partyuri din alte aliante la cs nu inseamna ca-i chemam noi, nu inseamna o lipsa de onoare cum zicea cretinul ala de alexey si restul ortacilor. Ce inseamna? Simplu: oameni care au jucat n luni si au dat n rr-uri care vor sa vina la cs. Faptul ca doar o alianta a reusit sa intre la cs (din varii motive) asta nu inseamna ca-i opreste sa intre la altii, doar pentru a simti placarea jocului.

Guest CeausescuPresedinte
Posted

prea multa vorba ... dati naibi TC pana se vine cu o rezolvare a situatiei

Posted

vorbe mari pt un purice mic :-j

vezi? iar te lauzi ca teai apucat mai repede ca mine..... #-o ai uitat de pozele puse de mine si de marian? iar fosta semnatura a lui Prutus?

Guest bogdan87
Posted

vezi? iar te lauzi ca teai apucat mai repede ca mine..... #-o ai uitat de pozele puse de mine si de marian? iar fosta semnatura a lui Prutus?

fiecare cu ce poate in fine ce sa-i spui la un copil care nu are altceva de facut

decat sa se bage si el "ca musca la curu calului"(scuzati expresia)

in ceea ce priveste semnatura lu Prutus ne permitem ca sunte prieteni

PS:mai bn arunci cu o galeata de apa pe tn ca te-ai incins rau de to :-j

Posted

Nu am spus ca sunt Brad Pit, din pacate pentru tine imi stiu limitele, insa n-am burtoaca ca altii :-"

=))))) WHO THE FUCK CARES?

si mai stiu ce inseamna un sport, o alergare, ceva ce tine de conditie fizica :>

Daca ochelarii si moaca ta de bidon turtit nu place la soferul de RATB, probabil ca faci conditie fizica fugind dupa el.

( la tine n-am vazut asa ceva )

:)))))))))))) Alte dioptrii?

De asemenea, stiu ca e greu sa crezi ca facand spam si jucand MU (ca restul prostiilor, dar oare cat ia sa dai un reply, oare cum e sa joci MU stand numai afk? ) am timp si de altele

Ai timp si de altele? Ca de exemplu? =))))

Se poate sa mergi si la facultate sa iesi si cu prietenii ( sau daca nu ies la gather cu voi inseamna ca nu ies din casa? ) si sa joci MU.

Care "gather cu voi" ma? :)) Bai 4 eyes, eu ti-am spus, dar pe tine nu te duce capul sa intelegi, eu cu cei din honey nu cred ca m-am mai vazut de prin vara lui 2009. Dar cred ca tie iti trebuie un pick-up dintr-ala stricat ca sa-ti "spuna" acelasi lucru over and over again.

Cu facultatea, crede-ma, MU-ul nu a intervenit in timpul alocat studiului nici mersului la facultate, ar cam trb sa te documentezi aici sa vezi cu cine vb ;;)

DOMNULE INGINER INSTALATOR =)))))) ma scuzi, cum mi-am permis cu a mea umila prostime sa indraznesc o asemenea fapta.

M-ai facut prost, nici nu am stat sa numar de cate ori, dar asta era subiectul replyurilor tale, prost asa cum sunt eu, dar la prostul asta veneai sa-l intrebi cum se fac niste banale operatii la matematica si alte rahaturi

Stai sa recapitulam, chiar te flatezi cu chestia asta, eram anul 2, tu anul 3, eu inca nu facusem metode numerice (se facea pe semestrul 2), deci nu stiam cum se face o interpolare. Iar tu te flatezi ca te intreb ceva ce INCA nu studiasem? =))))

Un alt punct care-ti denota inteligenta ar fi frazele jumatate-n romana, jumatate-n engleza si aia de balta. E greu sa scrii in romana? Iti lipseste vocabularul? Last reply here, daca vrei sa mai arunci cu dejectii ( adica sa vorbesti) cauta-ma la Fight Arena, ok rila iepurila?

=))))))))))))) Da, mare tsu, da, da, te caut eu.

OT: Bai, nu stiu despre ce vorbiti voi aici, nu prea ma intereseaza, dar un lucru e clar, atata timp cat e bug, si va folositi de el, sunteti pasibili de cont blocat. Over & out. :D

Posted

tsu si bunny pauza o saptamana

Eu BK pauza 3 zile

va face placere cred sa o tineti pe'a voastra...si daca adaugati cate un mic PS la sfarsit credeti ca evitati suspendurile?....

Guest bogdan87
Posted

s`a dus pe :-j si cs-ul si duelurile odata cu aparitia programelor astea si bugurilor astea ... ar trebui interzis dino-ul :))

nu e adevarat Gunit sunt alti bk-ii cu care poti face duel,care joaca

cinstit :)

Guest bogdan87
Posted

cand puteti sa ne aratati si noua logurile alea odata

sau mai asteptam inca un cs?sa ramana la Honey

Posted

cand puteti sa ne aratati si noua logurile alea odata

sau mai asteptam inca un cs?sa ramana la Honey

Logurile nu o sa le vedeti niciodata deoarece contin date confidentiale, ci cel mult vor fi analizate de catre Odyzzeus sau vdragosh si vi se va da un raspuns cand vor fi disponibili. Va sugerez sa nu mai faceti flame.

Guest bogdan87
Posted

Logurile nu o sa le vedeti niciodata deoarece contin date confidentiale, ci cel mult vor fi analizate de catre Odyzzeus sau vdragosh si vi se va da un raspuns cand vor fi disponibili. Va sugerez sa nu mai faceti flame.

u ma iei la misto? sau verificat pana akuma atatea log-uri si akuma

ce vrei sa zici ca nu ne mai arata logurile?

e ceva putred la mijloc vreau sa arate aici logurile sa vada toata lumea

unde a mers cu nesimtirea asta astea din Honey :D

bft si o zi buna in continuare

Posted

confidentiale? :)) si nr de signuri care l`am bagat nu a fost confidential ? dragosh a postat pe forum lista cu nr bagate cand a fost problema cu srv 2 in timpul cs-ului desi nu avea nici o relevanta ...

Posted

poate s-ar lua o decizie pana sambata si sa se termine cu mascareala asta ..

altfel de samabata vom fi tot srv cu dino speed autocombo qq si mai stiu eu ce .. ca deh .

si mai vb unii de onoare .. sper ca se va vedea la loguri ..

Posted

Are you even typing a language there? oO Vorbind de fizic, prietene, tu te-ai uitat ultima oara la tine sa vezi ce moaca ai? =)))) Cat despre facultate, stai tu linistit, nu eu sunt cel care inca joaca mu si se cearta cu o guilda intreaga, ochelarist borat si chel. -_-

Ultra kill

Guest Reload:)
Posted

Ultra kill

mda ...asa se zice acum ca sunt confidentiale ,asa se intampla cand nu ai o "reputatie de Cacat" ca Honey ,ca daca erau baieti buni si stiau sa joace corect o faceau ,sincer daca nu aveati nici o treaba cu hackurile nu zicea nimeni ca aveti ,dar undeva exista un adevar ,nu se vb aiurea

Guest Stile
Posted

mda ...asa se zice acum ca sunt confidentiale ,asa se intampla cand nu ai o "reputatie de Cacat" ca Honey ,ca daca erau baieti buni si stiau sa joace corect o faceau ,sincer daca nu aveati nici o treaba cu hackurile nu zicea nimeni ca aveti ,dar undeva exista un adevar ,nu se vb aiurea

Nu ma mai cita ma :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...