Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest bogdan87

discuti cu admini

Recommended Posts

Posted

vad ca tot vorbiti pe aici de dinobug in necunostinta de cauza... cand folosesti dinobug NU poti da combo sub nici o forma, deoarece nu poti da cu skill.

daca ai fi citit ce a scris boom nu ai fi scris asta :)

Posted

sa-l invete sa joace cum joci tu? :)

http://www.imagebam.com/image/b1c65b81819212 felicitari pentru duelul castigat

http://www.imagebam.com/image/11262181819214 felicitari pentru al doilea duel castigat

sau nu.

http://www.imagebam.com/image/ca68a181819218

http://www.imagebam.com/image/45d48481819222

acelasi bug l-am avut si eu de mai multe ori, si apoi m-am trezit omorat de fiecare data (bineinteles cu replicile puternicilor pe chat, gen "jos" "culcat" crezand ca s-au luptat vitejeste cu dusmanul

tu imi vorbesti mie de strategie? ma abtin sa te jignesc, cu toate ca tu vad ca o cam faci pe nesimtitul de la o bucata de vreme. incearca sa te dai mare doar cu ce iti apartine. alianta honey, strategia, bk full, sunt sigur 100% ca nu iti apartin nici pe departe :)

asa. si acum OT:

sunt bk-i care habar nu aveau sa faca combo la 8k agility, si acum la full agility dau 1-2 combo pe secunda. ma rog, nu asta ma deranjeaza, ca deja m-am obisnuit cu toti care se cred zmei la duel-uri.

problema e ca linu si jack au avut dinobug si presupun, speed.

linu cel putin cand tragea in 4-5-6 charuri deodata si facea curatenie la poarta, nu se oprea nici macar o secunda din tras, lucru care nu e normal. tot reflectul se ducea in dinobug-ul de pe el. speed nu stiu ce sa zic, probabil din cauza dinobugului am avut impresia ca-l folosea, ca nu se oprea din tras.

jack, la fel. printurile de mai sus o dovedesc, nu mai e nevoie de altceva.

@marian, urat ce faci.

duel marian http://www.imagebam.com/image/ffdb4d81821727

duelX2 marian http://www.imagebam.com/image/49812881821728

duelX3 marian http://www.imagebam.com/image/ad266e81821730

si culmea, dupa 4 zile isi cumpara un quad core

http://www.imagebam.com/image/ad266e81821730

se simte jignit, si nu mai face duel cu nimeni

http://www.imagebam.com/image/40a25681821738

http://www.imagebam.com/image/dbae9d81821742

deci aveti 3 charuri de verificat. LiNU, JackDaniel si Marian^. ora de pe printuri e din italia. o sa trebuiasca sa verificati la ora de romania.

u poti sa taci si sa bagi un respect la cel care tea crescut de vreo doua ori de la lvl 1, si sa iti fie rusine macar din bun simt fata de cei care teau ajutat, daca stii ce e ala , in rest numai bine , eu am toate bagurile , cui nui convine sa se impuste.

Posted

cineva a ciripit la ija ca vezi doamne are cineva din honey nush ce hack si a dat trace pe el in timpul cs-ului => acuzatii din partea atacatorilor

e destul de clar ce si cum , faptul ca nu a dat nume e irelevant

asa ca daca nu stii exact ce a fost nu mai posta doar ca sa faci +1 la posturi

si daca a ciripit care e problema ? :) Nu are voie omul sa ceara verificare ? Ciudatule :)

app. Sadi, in primul rand aduti aminte de prieteni si amicii pe care ii ai in joc din alte aliante si apoi sa comentezi.

ps2: invata sa scrii :)

Guest *ROSY*
Posted

Stiti vorba aia: Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acri. Honey a avut atata timp castelul si mereu a comentat cineva ceva. Cand s-a facut trecerea la S1 s-a zis ca a fost pt a favoriza alianta noastra, cand s-a blocat serverul, ati zis ca am taiat cablul de la RDS. Chiar ma intrebam ce veti mai spune ca vine tot serverul la cs si nu pot lua castelul de la honey. Era interesant sa fac filmulete cand nu vad nici un bk pe langa elfa si brusc apare cate unu din hh si direct combo. Dc nu m-am chinuit sa filmez? Pt ca nu ma agit atata sa caut pretexte pt ca mor. Aici intotdeauna o sa faca diferenta cine stie sa joace si cine nu. Sunt multi care fac dueluri si se vaita ca celalalt foloseste speed sau mai stiu eu ce. Oricum aici se pune "botul" la orice. Se pare ca mai nou unii admini trag anumite concluzii numai dupa spusele unora. As vrea sa vad si eu un filmulet cand vreunu chiar incearca sa verifice ceva si nu trage simple concluzii dupa anumite speculatii. Nu cred ca stand afk in tarkan 24/24h, imi da dreptul sa critic niste oameni pt niste chestii de care n-am auzit si nu stiu cum se folosesc. Unii dintre noi nu ne-am nascut ieri, ca sa punem botu la orice.

Posted

bogdane ( garrone) daca tu ai chef de mascareala eu unul nu am , mai ales ca multe chestii care le-ai zis au tenta de cearta

ati zis sa jucam jocul si noi asta facem , luati chestia asta cum vreti

alt post legat de subiectul asta din partea mea nu o sa mai vedeti

Posted

vad ca tot vorbiti pe aici de dinobug in necunostinta de cauza... cand folosesti dinobug NU poti da combo sub nici o forma, deoarece nu poti da cu skill.

shobo,vezi ca am dat si eu un reply mai sus. doar pe cei care au dat cu TS si numai cu TS ii acuzam. restul ,problema lor .

si DAAAAAA ,merge dino-bug ,logic,ce BK se misca numai cu TS si nu da un skill in tot CS-ul sau duelul e clar ca-l foloseste.

poza facuta de pe SM (se vede numele mai lung )

poza facuta de pe ELF (se vede numele mai scurt) . plus Dino mai apare o data in inventar,plus ca uneori nici posesorul nu-l vede,dar el totusi e sus in casutza. Sper ca scanul sa-l detecteze.

Cine stie sa faca dueluri vine intai cu skill.

JackDaniel si LiNU ,tot cs-ul nu i-am vzt decat cu TS. Restul nu ma intreseaza.

Speed-ul merge si el,asa am inteles..

bogdane ( garrone) daca tu ai chef de mascareala eu unul nu am , mai ales ca multe chestii care le-ai zis au tenta de cearta

ati zis sa jucam jocul si noi asta facem , luati chestia asta cum vreti

alt post legat de subiectul asta din partea mea nu o sa mai vedeti

jucam jocul,dar il jucam corect. in rest ma doare in cuc.

Posted

shobo,vezi ca am dat si eu un reply mai sus. doar pe cei care au dat cu TS si numai cu TS ii acuzam. restul ,problema lor .

si DAAAAAA ,merge dino-bug ,logic,ce BK se misca numai cu TS si nu da un skill in tot CS-ul sau duelul e clar ca-l foloseste.

poza facuta de pe SM (se vede numele mai lung )

poza facuta de pe ELF (se vede numele mai scurt) . plus Dino mai apare o data in inventar,plus ca uneori nici posesorul nu-l vede,dar el totusi e sus in casutza. Sper ca scanul sa-l detecteze.

Cine stie sa faca dueluri vine intai cu skill.

JackDaniel si LiNU ,tot cs-ul nu i-am vzt decat cu TS. Restul nu ma intreseaza.

Speed-ul merge si el,asa am inteles..

iar te dai ma in spectacol ? cu LordSpedo si Dr@cy ?ai uitat datorita cui ai bk-ul ala full ? c dreacu , vrei sa iti aminyesc mereu ?

@Tsu esti mai jos ca orice gandac aflat pe sw

Posted

u poti sa taci si sa bagi un respect la cel care tea crescut de vreo doua ori de la lvl 1, si sa iti fie rusine macar din bun simt fata de cei care teau ajutat, daca stii ce e ala , in rest numai bine , eu am toate bagurile , cui nui convine sa se impuste.

:) ma abtin sa jignesc. so.. incerc sa fiu cat se poate de politicos. nu vad legatura dintre reply-ul meu si raspunsul care mi l-ai dat tu aici, da o sa incerc sa-ti raspund.

am crescut impreuna. nu tu m-ai crescut pe mine, si nu eu te-am crescut pe tine. eu te-am crescut pe tine si tu m-ai crescut pe mine. intelegi unde bat? asa ca sa nu mai aud pe nimeni ca se bate cu pumnul in piept m-a crescut. in cel mai rau caz se poate spune ca am crescut impreuna. si da, am multumit tuturor care m-au ajutat sa cresc si le sunt recunoscator. in schimb n-am primit multumiri din partea celor pe care i-am ajutat sa creasca. singurul care mi-a multumit, a fost mariachi. te intreb iar, intelegi unde bat? bun.

nu m-ai crescut de 2 ori de la lvl 1. m-ai crescut doar cu |boom| de la lvl 1. pe -boom- l-am crescut cu bogdan alex jack ovi, iar pe BoomMan l-am crescut singur in atlans.

@ce ti-am zis mai sus e valabil si pentru reply-ul care i l-ai dat lu bogdan.

Stiti vorba aia: Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acri. Honey a avut atata timp castelul si mereu a comentat cineva ceva. Cand s-a facut trecerea la S1 s-a zis ca a fost pt a favoriza alianta noastra, cand s-a blocat serverul, ati zis ca am taiat cablul de la RDS. Chiar ma intrebam ce veti mai spune ca vine tot serverul la cs si nu pot lua castelul de la honey. Era interesant sa fac filmulete cand nu vad nici un bk pe langa elfa si brusc apare cate unu din hh si direct combo. Dc nu m-am chinuit sa filmez? Pt ca nu ma agit atata sa caut pretexte pt ca mor. Aici intotdeauna o sa faca diferenta cine stie sa joace si cine nu. Sunt multi care fac dueluri si se vaita ca celalalt foloseste speed sau mai stiu eu ce. Oricum aici se pune "botul" la orice. Se pare ca mai nou unii admini trag anumite concluzii numai dupa spusele unora. As vrea sa vad si eu un filmulet cand vreunu chiar incearca sa verifice ceva si nu trage simple concluzii dupa anumite speculatii. Nu cred ca stand afk in tarkan 24/24h, imi da dreptul sa critic niste oameni pt niste chestii de care n-am auzit si nu stiu cum se folosesc. Unii dintre noi nu ne-am nascut ieri, ca sa punem botu la orice.

ma mir ca ai curaj sa-mi spui tu mie cum se joaca mu. bogdan a scos manualul linkmania si v-a invatat cap coada cum se joaca CS. cat despre bk-ii invizibili care iti dadeau combo la CS... probabil nu stii, dar te informez ca exista asa zis-ul "visual bug". ma bucura faptul sa te vad atat de honey addict, mai ales ca nici nu stii istoria guildei in care te afli.

PS: eu si bogdan ne bucuram ca am reusit sa aducem guilda HONEY in stadiul in care e acum. pacat insa ca am luat-o pe drumuri diferite. totusi va multumesc ca-mi duceti numele/munca mai departe :)

Posted

iar te dai ma in spectacol ? cu LordSpedo si Dr@cy ?ai uitat datorita cui ai bk-ul ala full ? c dreacu , vrei sa iti aminyesc mereu ?

@Tsu esti mai jos ca orice gandac aflat pe sw

datorita ,gratie si multumita mie. plus OldBK ,"prietenii stiu de ce" . plus un baiat sa-i zicem rusul (mic si urat cu o gagica misto :D ),plus alexey,plus dStile realul plus cine a mai insistat sa mi se scoata 99 dat aiurea . plus-minus-inmultit-impartit cei care i-am invatat Castle Siege ,parca si tu esti printre ucenicii mei nu ?

Dar de crescut pe barba mea am crescut ,din noiembrie gratie si multumita lui OldBK ,corect nu ?

Ce treaba are dino-bug-ul cu felul in care am facut eu full ,nu inteleg,oricum nu coteaza,cearta-te singur.

hai ia o banana :bananadance2:

bogdan a scos manualul linkmania si v-a invatat cap coada cum se joaca CS.

ba da-te dreaq,de mine e vorba ma ? =))

@Zkynet - fetele astea pe aici se cearta :P

Posted

:) ma abtin sa jignesc. so.. incerc sa fiu cat se poate de politicos. nu vad legatura dintre reply-ul meu si raspunsul care mi l-ai dat tu aici, da o sa incerc sa-ti raspund.

am crescut impreuna. nu tu m-ai crescut pe mine, si nu eu te-am crescut pe tine. eu te-am crescut pe tine si tu m-ai crescut pe mine. intelegi unde bat? asa ca sa nu mai aud pe nimeni ca se bate cu pumnul in piept m-a crescut. in cel mai rau caz se poate spune ca am crescut impreuna. si da, am multumit tuturor care m-au ajutat sa cresc si le sunt recunoscator. in schimb n-am primit multumiri din partea celor pe care i-am ajutat sa creasca. singurul care mi-a multumit, a fost mariachi. te intreb iar, intelegi unde bat? bun.

nu m-ai crescut de 2 ori de la lvl 1. m-ai crescut doar cu |boom| de la lvl 1. pe -boom- l-am crescut cu bogdan alex jack ovi, iar pe BoomMan l-am crescut singur in atlans.

ma mir ca ai curaj sa-mi spui tu mie cum se joaca mu. bogdan a scos manualul linkmania si v-a invatat cap coada cum se joaca CS. cat despre bk-ii invizibili care iti dadeau combo la CS... probabil nu stii, dar te informez ca exista asa zis-ul "visual bug". ma bucura faptul sa te vad atat de honey addict, mai ales ca nici nu stii istoria guildei in care te afli.

PS: eu si bogdan ne bucuram ca am reusit sa aducem guilda HONEY in stadiul in care e acum. pacat insa ca am luat-o pe drumuri diferite. totusi va multumesc ca-mi duceti numele/munca mai departe :)

Gresit , de doua ori ai luat 99 si team crescut , plus party si afk la greu :) + cat ai avut sm-ul meu , nu conteaza, nu iti scot ochii ca team crescut , iti bat obrazul ca nu ai respect fata de cei care teau ajutat , capisi ?Cu ce team ajutat eu poti sa consideri = cu 0 nu ma int , dar fata de restul alyantei.....

datorita ,gratie si multumita mie. plus OldBK ,"prietenii stiu de ce" . plus un baiat sa-i zicem rusul (mic si urat cu o gagica misto :D ),plus alexey,plus dStile realul plus cine a mai insistat sa mi se scoata 99 dat aiurea . plus-minus-inmultit-impartit cei care i-am invatat Castle Siege ,parca si tu esti printre ucenicii mei nu ?

Dar de crescut pe barba mea am crescut ,din noiembrie gratie si multumita lui OldBK ,corect nu ?

Ce treaba are dino-bug-ul cu felul in care am facut eu full ,nu inteleg,oricum nu coteaza,cearta-te singur.

hai ia o banana :bananadance2:

ba da-te dreaq,de mine e vorba ma ? =))

@Zkynet - fetele astea pe aici se cearta :P

Gresit , nu cred ca mai invatat pe mine cs daca ai venit cu o idee buna nu inseamna ca neai invatat cs ;) nu te mai da in basini ca nu ai cu ce :D

@si app , nu datorita lui Old , Datorita lui Sadi :) care va crezut prieteni dar ati fost niste .....(de pe centura)

Guest *ROSY*
Posted

1. Nu era nici o aluzie la tine din ce am zis eu

2. Numele guildei a fost dus mai departe datorita celor care au jucat in ea. Nu au fost una sau 2 persoane, a fost o intreaga alianta care a jucat unita. Ca drept dovada atunci cand ati iesit voi 1-2-3, restul au ramas uniti. Stiu ca ati fi vrut altceva, dar imi pare bine ca multa lume a vazut alfel lucrurile decat voi. Nu a zis nimeni niciodata ca nu ati facut nimic sau nu ati venit niciodata cu idei bune, dar cred ca tocmai in asta consta aliant: fiecare vine cu idei pt a ajuta la mentinerea si la binele aliantei. Eu nu am pus niciodata problema ca dak nu as mai fi venit la cs cu toate caracterele, ce v-ati fi facut fara mine. Am fost o echipa, am jucat din placere, fara sa scot ochii. Ati vrut mai mult decat vi se cuvenea, ne-am vazut fiecare de drum. Pacat, oricum pt mine nu conteaza cine a facut alianta, ci cine e acum in ea. Sunt membrii vechi care au ajutat si care ajuta in continuare, fara figuri, aere si pretentii de conducatori. O seara placuta!

Guest L!NU
Posted

Am zis ca nu mai postez dar nu ma pot abtine la cate aberatii vad...

Bogdane hai ca deja ai intrecut masura. tu cand invatai CS pe S1 LinkMania eu in timpul ala testam Season 3, 4...

Cu ce vrei sa trag in poarta ? combo nu imi permiteam ca nu aveam 7 maini sa dau si QQQ si 1-2-3. Am dat si skill daca asta te intereseaza, dece n-ai cerut in loguri sa se uite daca am folosit sau nu skill ? ai stat tu 2 ore langa mine sa vezi ca n-am dat nici un skill ? vezi ca deja aberezi

Tradu-mi asta ca sunt prost si nu gandesc:

Salut,puteti sa ne informati si pe noi de noile modificari aduse pe server 2 ?

Azi la CS am constatat diferente majore fatza de CS-urile trecute . Momentan atat, oricum nu e bine deloc cum e acum..

Mc anticipat.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=352039

+ sa nu mia caut ca sigur mai gasesc

Posted

Ia uite cine m`a invatat pe mine CS =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

http://img16.imageshack.us/g/screen030123140000.jpg/

Posted

Ia uite cine m`a invatat pe mine CS =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

aaaaaaaaaaaaaa, va da rusine la duel asta ma ? daia nu il vroiati in aly ? rusine ma ...

Posted

Ma, eu nu inteleg, cine cu cine se cearta aici si pentru ce anume?

Ia uite cine m`a invatat pe mine CS =))

aaaaaaaaaaaaaa, va da rusine la duel asta ma ? daia nu il vroiati in aly ? rusine ma ...

warn up..chiar daca e un topic in care discutia s'a lasat un pic mai libera..asta nu inseamna ca facem topic de plus 1

PS bunny nu cred ca esti implicat in discutie..nu ai dat nici un reply macar apropiat de subiect...in afara de a jigni..asa cum ti'am spus deja si la DG abtine'te...chit ca ai multe usere sunt obisnut cu eroisme de astea ...

PPS datorita numarului destul de mare de sesizari se vor face probabil niste verificari..daca aveti ceva constructiv de spus puteti sa o faceti in continuare..daca nu riscati sa luati o pauza pe forum. Valabil pentru toti.

Cat despre nemultumirile legate de o alianta sau alta..si alte reporsuri..v'as ruga sa le mutati in topicul aliantei respective.

Last PS ai vazut garrone ca userul asta nu ti l'am suspendat ? :D

Posted

pai te injuram daca il suspendai :D glumeam.

Acum serios,scopul a fost atins,sa vedem ce ne aduc verificarile.

@Linu,eu zic doar atat : mergem pe burta toti cei 30-40 insi care avem ce avem ,dar nu mai minti poporul cu 15 degete ,cand toti folosim 1 deget pentru combo,si acela e pe rotitza de la mouse,nici decum pe tastura. N-are treaba auto-combo si auto QQWWEE cu dino-bug.

hai nb,spor ,alea alea .

Posted

Gresit , de doua ori ai luat 99 si team crescut , plus party si afk la greu :) + cat ai avut sm-ul meu , nu conteaza, nu iti scot ochii ca team crescut , iti bat obrazul ca nu ai respect fata de cei care teau ajutat , capisi ?Cu ce team ajutat eu poti sa consideri = cu 0 nu ma int , dar fata de restul alyantei.....

Gresit , nu cred ca mai invatat pe mine cs daca ai venit cu o idee buna nu inseamna ca neai invatat cs ;) nu te mai da in basini ca nu ai cu ce :D

@si app , nu datorita lui Old , Datorita lui Sadi :) care va crezut prieteni dar ati fost niste .....(de pe centura)

gresit. o singura data am luat 99. daca nu scoti ochii atunci nu mai aminti. afk la greu a fost si din partea ta si din partea mea. ne-am crescut reciproc. n-am nimic sa-ti obiectez in privinta asta si nici tu n-ar trebui sa ai ceva de obiectat. se pare ca n-ai inteles nimic din reply-ul meu de mai sus.

1. Nu era nici o aluzie la tine din ce am zis eu

2. Numele guildei a fost dus mai departe datorita celor care au jucat in ea. Nu au fost una sau 2 persoane, a fost o intreaga alianta care a jucat unita. Ca drept dovada atunci cand ati iesit voi 1-2-3, restul au ramas uniti. Stiu ca ati fi vrut altceva, dar imi pare bine ca multa lume a vazut alfel lucrurile decat voi. Nu a zis nimeni niciodata ca nu ati facut nimic sau nu ati venit niciodata cu idei bune, dar cred ca tocmai in asta consta aliant: fiecare vine cu idei pt a ajuta la mentinerea si la binele aliantei. Eu nu am pus niciodata problema ca dak nu as mai fi venit la cs cu toate caracterele, ce v-ati fi facut fara mine. Am fost o echipa, am jucat din placere, fara sa scot ochii. Ati vrut mai mult decat vi se cuvenea, ne-am vazut fiecare de drum. Pacat, oricum pt mine nu conteaza cine a facut alianta, ci cine e acum in ea. Sunt membrii vechi care au ajutat si care ajuta in continuare, fara figuri, aere si pretentii de conducatori. O seara placuta!

cand am iesit noi, nu ne-am apucat sa tragem lumea dupa noi cum ati facut voi. am iesit si atat. cine a vrut sa vina dupa noi, a venit. cine a vrut sa ramana cu voi a ramas cu voi si cine a vrut sa ramana cu CS-ul, a ramas cu CS-ul.

nu stau acu sa dezbat problemele/discutiile care au aparut in alianta. ce spui tu aici este doar o parte de adevar. n-am vrut mai mult decat mi se cuvenea. am vrut DOAR ce mi se cuvenea. decar parvenit intr-o guilda careia nu-i stiu istoria, mai bine fara. pretentiile de conducatori vi le-ati insusit voi odata cu rr-urile. eu eram lider cu mult inainte sa apareti voi in honey. hai punct. am incheiat subiectu asta

@OT: dinobug se poate descoperi in log-uri foarte usor. rar se intampla sa reusesti sa faci bug-ul din prima. so.. trebuie cautat in intervalul de timp postat de mine, comanda /move-ul si momentul in care s-a pus/scos dino/uniria/fenrir pe caracterul respectiv. daca se vede ca s-a dat move si pus uniria pe char-ul respectiv, e clar ca s-a folosit/incercat dinobug

Posted

Buna all!

Imi cer scuze ca ma bag si eu aici dar nu ma pot abtzine cand vad cum sufera unii de grandomanie (nu e nevoie sa mentzionez numele persoanelor, presupun ca se simt)

Luatzi o pauza, incercatzi sa va amintitzi exact ce si cum s-a intamplat , dupa care mai putem discuta.

Nu cred ca e cazul sa ne spalam rufele in public! Ce se discuta aici nu are nici o legatura cu faptul ca voi nu atzi fost in stare sa jucatzi corect pe caracterele voastre, ca a trebuit sa o luatzi iar de la lvl 1 cu alte caractere si ca altzii s-au chinuit sa va creasca! Ups, sorry, voi i-atzi crescut si invatzat pe ei, dupa spusle voastre! Sunt foarte multe de spus in legatura cu aceste subiecte si cu toate "nemultzumirile" voastre dar nu are rost sa le spunem aici!

Haidetzi sa terminam cu spectacolul asta! Daca avetzi ceva sa le spunetzi de ce nu o facetzi fatza in fatza si gata cu spectacolul? Sau voi facetzi toata treaba asta numai unde avetzi "spectatori" pentru ca altfel nu va simtzitzi importantzi?

Avetzi totusi o varsta, incercatzi sa aratatzi acest fapt, nu va purtatzi ca niste pusti de 12 ani!

Imi cer scuze inca o data pentru postul meu neimplicat aici si imi asum warn-ul!

Va doresc o noapte placuta tuturor! (ce a mai ramas din ea :P)

Posted

Eu nu ma ascund dupa deget ca voi toti ceilalti , zic direct lucrurilor pe nume .. fara x si fara z

Dc blanka imi dadea doar un skill si eram jos cu tot cu sweal ms si buff ?

Dc aceluiasi blanka ii dadeam dmg maxim , 26 ?

dc buhuhu si dantic nu ma omorau la fel de usor ca linu ( in 0.5 secunde eram jos ) ?

btw , numai vorbiti de onoare .. cand voi sunteti paraleli cu onoare .

Guest bogdan87
Posted

si ma intreb oare de ce atata balamuc din partea celor din Honey,

oare au facut ei ceva si akuma le e frica de aceasta verificare?

hmm sa vedem:D

Posted

Am si eu o intrebare.Dino`bug e asemanator cu Unira`bug ce cativa elfi isteti il foloseau la soccere pe 97d?:D

e fix acelasi lucru :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...