Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest bogdan87

discuti cu admini

Recommended Posts

Guest CeausescuPresedinte
Posted

daca nu se poate verifica macar sa se dea un raspuns

se poate folosi dinobug?

se poate folosi auto combo?

sa stim bagam si noi ce naiba :))

Posted

Vai, ce jenant e cum se ataca unii oameni :))

Eu cand am zis ca oamenii astia au dus MU-ul la un alt nivel, voi nu m-ati crezut :))

Ca sa nu sara fetele din Honey pe mine (vad ca e alexey si sadi pe aici) nu cred ca aveau speed, faptul ca nu murea L!NU sau murea greu are aceeasi explicatie pe care o are si G: calc bun, net bun, poate un program de autoqqqq, set bun + char puternic (bk) + party sa aiba buff si ms permanent su un elf care sa-i dea heal.

Cam urat cu autoq si combo, dar asta e, cum poti sa-i depistezi si cum poti sa interzici asa ceva?

P.S. alexey, ia zi tata, cum e cu onoarea aia? :))

Tsu,nu exista asa ceva. Linu e cel mai praf la pvp,ti-o spun ca am petrecut destul de mult timp cu ei. E varza ,iar ieri cand l-am vzt asa fortzos m-am mirat.

De ce Jack si LiNu nu au folosit skill-ul pe tot parcursul cs-ului si au jucat doar din TS ?

Auto-combo au si ei. Un skill sa fi vazut careva la ei si era totul ok.

Repet linu nici set nu are finit sa zic asa,tot cauta GD helm lk dd pe global si a ajus sa fie cel mai tare la CS alaturi de Jack. Cam ciudat nu crezi ?

Am jucat f multe CS-uri pe |boom| ,nimeni nu misca in fatza mea,iar ieri schimbare totala,Linu si Jack ma picau,cu toate ca aveam MS si buff de la charuri full.

Shark,Dantic,Sadi nu aveau dino-bug,m-am intalnit cu ei,faceau combo. Dar JackDaniel si LiNu au avut .

P.S. sa fac upload la programe ?

P.S.1 sa venim toti la cs cu dino-bug si sa ne batem in TS si qweqweqweqwe ? (sa apas tasta R sau space )

P.S.2 tactica - parca altcineva v-a invatat CS ma alexey,sau am uitat eu cand va faceam tactica la CS-uri ? oi fi fost pe alt server,cine stie .

P.S.3 OldBK si LordRipper in guilda fantoma pe SW,urat,josnic,ati coborat la ultimul nivel,dupa multe alte porcarii facute,nu ma apuc sa le spun acum,ca n-are rost.

Posted

daca nu se poate verifica macar sa se dea un raspuns

se poate folosi dinobug?

se poate folosi auto combo?

sa stim bagam si noi ce naiba :))

auto combo :)) ai gui elite F7 on auto qqq la 0 sec. si de restu te ocupi tu, sa fii rapid de degete (skill,ts,blow...samd):right:

Posted

auto combo :)) ai gui elite F7 on auto qqq la 0 sec. si de restu te ocupi tu, sa fii rapid de degete (skill,ts,blow...samd):right:

:-? hmm de asta vedeam eu unii bk cum mergeau ... se apropiau ... si direct cu combo dadeau fara sa se mai vada skilurile????

Guest bogdan87
Posted

sa ajuns prea departe cu magaria asta eu unu sincer m-am saturat sa vad copii care se cred zmei cand bate pe cineva la duel sau iau CS.

Sa-l ia corect si nimeni nu se supara dar cand ei l-au castigat necinstit

se mai bat si cu pumnu in piept ca sunt buni.

Cu un mic scan/loguri se verifica tot.

Guest Reload:)
Posted

Cine a murdarit cs-ul , sa ii fie rusine :)) promit ca o sa dam cu matura sa curatam cs-ul data viitoare :rofl2:

sadi puneti dinti in gura ,ca din cauza asta vb si prostii si ti`a fugit si mintea pe care o mai aveai

Posted

ce imi place mie cel mai mult la shark e ca in 3 cs-uri n-am vazut atatea combo-uri cate a dat aseara :)) oare de ce?a dat si el de auto combo <_<

dar macar nu a ajuns atat de jos ca altii sa foloseasca dino bug

Posted

:-? hmm de asta vedeam eu unii bk cum mergeau ... se apropiau ... si direct cu combo dadeau fara sa se mai vada skilurile????

Daca esti rapid de degete, orice e posibil.

sa ajuns prea departe cu magaria asta eu unu sincer m-am saturat sa vad copii care se cred zmei cand bate pe cineva la duel sau iau CS.

Sa-l ia corect si nimeni nu se supara dar cand ei l-au castigat necinstit

se mai bat si cu pumnu in piept ca sunt buni.

Cu un mic scan/loguri se verifica tot.

cioby no offence, dar dinobug ii nedetectabil la scanuri pe 97d te afla la scan in schimb acilea nu.

Guest bogdan87
Posted

Daca esti rapid de degete, orice e posibil.

cioby no offence, dar dinobug ii nedetectabil la scanuri pe 97d te afla la scan in schimb acilea nu.

sa dea un scan sa vedem si noi ca e nedetectabil si e ok

il folosim si noi care pe care sa vedem atunci:D

Posted

evolutia lui Marian e cea mai tare :)) de la 10-1 pt mine cel putin 15 dueluri in ultimele 2 luni, brusc 9-10 la el :))

pacat ca s`a ajuns sa se foloseasca programe la cs / duel ... si honey mai vb de onoare? :-j

Posted

evolutia lui Marian e cea mai tare :)) de la 10-1 pt mine cel putin 15 dueluri in ultimele 2 luni, brusc 9-10 la el :))

pacat ca s`a ajuns sa se foloseasca programe la cs / duel ... si honey mai vb de onoare? :-j

eu zic sa te limitezi la numit playeri si nu cataloga dupa guild/ally.

daca e sa se vada ceva ,sper sa se vada in loguri,pana atunci mai usor cu acuzele

:tiphat:

Guest bogdan87
Posted

daca e sa se vada ceva ,sper sa se vada in loguri,pana atunci mai usor cu acuzele

bv Dantic corect pt vorbele astea ai tot respectu de la mn :tiphat:

nu ma asteptam sincer

Guest Tsu^_^pui
Posted

eh, G a zis ce a zis facand referire la showul facut de gasca lui papuc ieri inainte de cs, dar... desi ei sunt reprezentativi pentru alianta HONEY, ai dreptate si tu, sa nu va bagam pe toti in aceeasi oala.

Posted

ce imi place mie cel mai mult la shark e ca in 3 cs-uri n-am vazut atatea combo-uri cate a dat aseara :)) oare de ce?a dat si el de auto combo <_<

dar macar nu a ajuns atat de jos ca altii sa foloseasca dino bug

Prutus....ai ceva de spus impotriva mea ceva ? Ai vreo dovada ca am folosit ceva ?Daca da te rog pune poze/filmulet cu mine cum ca nu sunt in regula !

Daca nu ai te rog sa te abtii sa imi mai pomenesti numele !

O seara buna :tiphat: !

Posted

Vai, ce jenant e cum se ataca unii oameni :))

Eu cand am zis ca oamenii astia au dus MU-ul la un alt nivel, voi nu m-ati crezut :))

Ca sa nu sara fetele din Honey pe mine (vad ca e alexey si sadi pe aici) nu cred ca aveau speed, faptul ca nu murea L!NU sau murea greu are aceeasi explicatie pe care o are si G: calc bun, net bun, poate un program de autoqqqq, set bun + char puternic (bk) + party sa aiba buff si ms permanent su un elf care sa-i dea heal.

Cam urat cu autoq si combo, dar asta e, cum poti sa-i depistezi si cum poti sa interzici asa ceva?

P.S. alexey, ia zi tata, cum e cu onoarea aia? :))

Ma miram eu ce dracu au astia din honey cu tine, tu chiar esti monument de prostie. -_-

Posted

Prutus....ai ceva de spus impotriva mea ceva ? Ai vreo dovada ca am folosit ceva ?Daca da te rog pune poze/filmulet cu mine cum ca nu sunt in regula !

Daca nu ai te rog sa te abtii sa imi mai pomenesti numele !

O seara buna :tiphat: !

vai cum mi-am putut permite asa ceva?<_< :hail:

@app,te laudam ca tu nu ai folosit bug/speed da altii da tu vezi cum vrei

Guest Haggard
Posted

LiNU murea greu pentru ca elfa care e in spatele lui stie sa joace :) Dar e mai frumos sa arunci cu rahat peste tot atunci cand habar n-ai despre ce vorbesti...

Ma miram eu ce dracu au astia din honey cu tine, tu chiar esti monument de prostie. -_-

Word. :tiphat:

Guest Spartacus.
Posted

si honey mai vb de onoare? :-j

u aici ar trb sa taci :hail:

:)) :))

3 pag de spam degeaba :banghead: ast sa se verifice si apoi vedeti care are dreptate.

programe de cambo folositi aproape majoritatea :)

Guest Tsu^_^pui
Posted

a zis si cel care sex si termina lafel de rpde ca un iepure, ce dreaQ sa-i ceri unui cap de creta? :) Adevarul e ca la ce fizic ai... cam greu cu rezistenta fizica :)

Te-ai gasit si tu sa scrii ceva imp mea si ai luat si tu un reply nu? :)) Daca citeai mai cretinule ce am scris acolo vedeai ca tineam partea lui L!NU =)) Hai, mai da-mi buzz pe mess sa ma intrebi ceva cand te bate facultatea, care si p-aia ma mir daca o sa o termini ;)

"Ma miram eu cum dracu stai si vorbesti cu astia din Honey, tu chiar esti un mare prost asa cum sunt si cei cu care te intalnesti. Cei ce se aseamana se aduna"

Hai, papapapap

Posted

a zis si cel care sex si termina lafel de rpde ca un iepure, ce dreaQ sa-i ceri unui cap de creta? :) Adevarul e ca la ce fizic ai... cam greu cu rezistenta fizica :)

Te-ai gasit si tu sa scrii ceva imp mea si ai luat si tu un reply nu? :)) Daca citeai mai cretinule ce am scris acolo vedeai ca tineam partea lui L!NU =)) Hai, mai da-mi buzz pe mess sa ma intrebi ceva cand te bate facultatea, care si p-aia ma mir daca o sa o termini ;)

"Ma miram eu cum dracu stai si vorbesti cu astia din Honey, tu chiar esti un mare prost asa cum sunt si cei cu care te intalnesti. Cei ce se aseamana se aduna"

Hai, papapapap

Are you even typing a language there? oO Vorbind de fizic, prietene, tu te-ai uitat ultima oara la tine sa vezi ce moaca ai? =)))) Cat despre facultate, stai tu linistit, nu eu sunt cel care inca joaca mu si se cearta cu o guilda intreaga, ochelarist borat si chel. -_-

Posted

Tsu^_^pui ce ai omule vrei sa iei locu lui BonitoMG?

auto combo nui hak si cred ca majoritatea il folosesc

despre speed nu prea cred ca ar folosi cineva la ful statut

nu fiti mai suparati intro zi o sa avem cs :) PACE

Posted

Tsu^_^pui ce ai omule vrei sa iei locu lui BonitoMG?

Bonito macar are creier. =))

Da nu inteleg de ce tot il bagati mereu in seama, nu vedeti ca sufera de prostie, ba chiar se umfla in pene ca sunt altii mai buni ca el? MAI BUNI CA MINE? NU SE POATE! EU FAC LINKMANIA, tsu e marele sef around here. Yeah yeah, du-te taci in punga.

Guest Spartacus.
Posted

Bonito macar are creier. =))

Da nu inteleg de ce tot il bagati mereu in seama, nu vedeti ca sufera de prostie, ba chiar se umfla in pene ca sunt altii mai buni ca el? MAI BUNI CA MINE? NU SE POATE! EU FAC LINKMANIA, tsu e marele sef around here. Yeah yeah, du-te taci in punga.

bonito e mult peste unii de pe aici ;) ca felul cum se comporta pe aici e modul lui de a se distra e alta trb :)

iupurila o sa ai filtru ip cat de curand :))

Posted

vad ca tot vorbiti pe aici de dinobug in necunostinta de cauza... cand folosesti dinobug NU poti da combo sub nici o forma, deoarece nu poti da cu skill.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...