Jump to content
Tybork

Jaf armat la o casă de schimb valutar din Bucureşti

Recommended Posts

Un bărbat a jefuit, vineri seară, o casă de schimb valutar din cartierul bucureştean Dorobanţi, ameninţând-o pe casieră cu un pistol cu bile de cauciuc, la ora transmtierii acestei ştiri suspectul fiind prins şi dus pentru cercetări la Secţia 1 Poliţie.

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat MEDIAFAX că jaful a avut loc în jurul orei 21.00, pe strada Radu Beller, din cartierul Dorobanţi, din Capitală , când un bărbat înarmat cu un pistol cu bile de cauciuc a ameninţat-o pe casieră, care i-a dat acestuia banii, după care suspectul a fugit.

Imediat după jaf, casiera a ieşit în uşa casei de schimb valutar şi a strigat după ajutor.

Ciocan a precizat că, deocamdată, poliţiştii nu au stabilit suma de bani pe care bărbatul a furat-o din casa de schimb valutar.

Potrivit sursei citate, suspectul a fost prins la scurt timp după comiterea jafului de către un echipaj al Poliţiei Rutiere care patrula în zonă şi dus apoi la Secţia 1 Poliţie pentru cercetări.

La faţa locului, s-au deplasat echipaje ale Poliţiei Capitalei, care urmează să vizioneze casetele cu imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Surse judicare au declarat pentru MEDIAFAX că hoţul ar fi furat din casa de schmb valutar peste 14.000 de euro.

Sursa: mediafax

Link to comment
Guest AdrIaN-MG

Sfatu meu e sa jefuiasca toti "smecherii"din tara care sia facut avere prin furat sa le deie in cap la mine no sa vina cam fost cinstit in viata hotii la hotii trag ;)

Link to comment
Guest dnd, la munte cu doua minore

..si cica in Craiova sunt pistolari...haha, ala la ora 9 seara flutura pistolul la o casierita si foarte probabil ar fi ranit si pe cineva care incerca sa-l opreasca...

Link to comment

Din cauza saraciei si a disperarii omu face orice ca sa obtina bani, chiar si un jaf armat.

Cel mai trist este ca mai nou se intampla din ce in ce mai des :|

buna asta cu saracia si disperarea.. hai sa jefuiesc si eu o casa de schimb valutar ca sunt sarac si disperat.

cred ca ala era gainar de profesie si nici decum sarac si disperat.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...