Jump to content
Tybork

Parada GayFest şi marşul Noua Dreaptă, sub protecţia jandarmilor

Recommended Posts

Posted

nu respect oamenii care par ca mine, ci cei care par ca au ceva in cap (din punctul meu de vedere, evident!)

1. da tu ai auzit de decenta, de bun simt, de normalitate? plus ca in democratie majoritatea conduce - scuze, asta era conceptul

2. n-am inteles chestia cu data inscrierii; ce relevanta are? .. :huh:

chiar suntem pasivi la prime si jafuri? ti se pare ca unul care e etichetat "criminal" e cantarit cu aceeasi ochi de oameni? orice ai spune chestia asta cu gay-ii e ceva ce depaseste normalitatea multora; "multora"= a majoritatii, iar dupa cum am mai zis, in democratie majoritatea conduce - asta e conceptul; asadar ideea ta cu "e democratie, fiecare face ce vrea" e gresita. adagio

"de ce sa aiba ei o pada? de ciuda"

daca ai vreo parere exprimati-o, mie unul nu-mi plac ambiguitatile.

Eram sigur ca sari u, mr. i know it all :rofl1: .

Nu imi da u definitia democratiei, am dat un exemplu, nu ai inteles nimic din ce am scris, doar ce ai vrut u....ca de obicei...Ma refeream la reactia oamenilor, pasivitatea lor fata de ce se intampla in jurul lor "crime, jafuri, criza etc) dar sunt revoltati cand aud de "GayFest", normal e ceva nou pentru ei, hey ala e gay, hai sa il batem . Eram critic la "de ciuda", uite ce incearca ei sa le transmita oanemilor "Aceleaşi drepturi, aceleaşi responsabilităţi" . Si sa le arate unora ca nu le e rusine ce sunt si ce fac .

Nu mai da Quote* daca nu stii despre ce e vorba, citeste de 10 ori pana intelegi .

http://ro.wikipedia.org/wiki/GayFest

Posted

Si eu ce am zis? Ah da, exact acelasi lucru.

Da? Cum ar sta lucrurile in visele tale umede?

Cred ca tu nu stii ce inseamna ITT..

green: eu am citat alt fragment din ce ai scris tu, si anume "Are sens ca sunt protejati de lege dar nu sunt protejati si de preconceptiile voastre." Hai bine nu mai zic nimic de asta ca apoi zici ca am ceva cu tine, desi stii bine ca-mi esti drag [imi esti drag cu chilotii pe tine sa stii!]. Oricum eu nu inteleg o chestie, de ce ii tot aperi pe anormalii astia: din spiritul tau tolerant [inexistent]? Adica chiar vreau sa te "aud".. Eu sincer cand aud "fii tolerant!" traduc "stai in banca ta ba ca nu e de tine treaba asta!"

red: ma dor "deshtele" de la tastatura, visele mele umede sunt cele cu o lume plina "de decenta, bun simt si normalitate", adica una din aia fara "popoane" ciuruite de "burghiuri"

blue: scrisesesi tu cu vreo 2 posturi mai sus ce inseamna :P

Posted

Ah, da, clar nu stii ce inseamna :))

ITT = In This Thread

Cat despre de ce ii apar eu.. pentru ca urasc ipocritii care sunt de acord cu lesbiencele dar ar vrea sa-i crucifice pe homosexuali. Nici mie nu-mi place sa-i vad.

Pe de alta parte nu-mi place nici sa vad cum se imbraca tinerii de azi, nu-mi place nici Lady Gaga si galagia aia de 2 lei, nu-mi place nici subcultura care se numeste Televiziunea Romana.

Totusi, nu vreau sa-i omor. Nu sunt tolerant ci doar nu instig la ura / crima. Pe de alta parte nu cred ca homosexualii sunt cea mai mare problema a societatii contemporane. Suntem apatici cand ne fura guvernul pe fata, suntem apatici cand isi voteaza dreptul de a fi deasupra legilor, suntem apatici cand vine vorba de politica / drepturi / alegeri.. dar cand e vorba de homosexuali MASCULINI sarim toti ca arsi. Asta, prietene, numesc eu ipocrizie. Si lupt impotriva ei.

Posted

ITT = In This Thread

Cat despre de ce ii apar eu.. pentru ca urasc ipocritii care sunt de acord cu lesbiencele dar ar vrea sa-i crucifice pe homosexuali. Nici mie nu-mi place sa-i vad.

Pe de alta parte nu-mi place nici sa vad cum se imbraca tinerii de azi, nu-mi place nici Lady Gaga si galagia aia de 2 lei, nu-mi place nici subcultura care se numeste Televiziunea Romana.

Totusi, nu vreau sa-i omor. Nu sunt tolerant ci doar nu instig la ura / crima. Pe de alta parte nu cred ca homosexualii sunt cea mai mare problema a societatii contemporane. Suntem apatici cand ne fura guvernul pe fata, suntem apatici cand isi voteaza dreptul de a fi deasupra legilor, suntem apatici cand vine vorba de politica / drepturi / alegeri.. dar cand e vorba de homosexuali MASCULINI sarim toti ca arsi. Asta, prietene, numesc eu ipocrizie. Si lupt impotriva ei.

100% de acord .

Iar acum SilenR daca tu ne-ai intrebat de ce ii protejam ... defapt nu ii protejam ci ne sunt indiferenti . La fel ca si Blk nu imi place sa ii vad dar nici nu arunc cu pietre dupa ei . Tu de ce ii urasti? Spune-mi cu ce te afecteaza in mod direct? Sau chiar si indirect .

Posted

ITT: internet tough guys

Ce faci, ameninti ca il trimiti pe eugen la inaintare? Tu dai doar cu gura, nu?

Sunt protejati de lege la fel ca orice alt om. Omoara tu un homosexual sa vezi dupaia love la inchisoare si o sa stii ce inseamna sa fi protejat de lege.

=)))))) ce zic eu si ce intelege el

nu-l trimit pe eugen la inaintare. vroiam sa pun in evidenta faptul ca-s MULTI ca el (poate el n-o fi, da-s altii mai teribilisti) care ar vrea sa-i jupoaie de vii. si tu zici ca indicat ar fi sa faca o parada la 6 ore ca sa fie acceptati? YEH YEH GOOD LUCK =))

eu cu sexualitatea lor nu pot sa zic ca am mari probleme. adica poa' sa si-o traga cu cine vrea, sa se mai si mozoleasca prin parc daca e ca trec de ei fara sa ma intereseze. DAR BA, in momentul in care se apuca de parade si exhibitii d-astea inutile...atunci imi sare tandara. pai la ce le organizeaza ma? daca-i vad pe strada in bikini si dati cu crema autobronzanta NU-I AJUTA CHIAR CU NIMIC. NIMIC! ce vor de la mine? sa-i aplaud ca ei au ales in viata sa-l urmeze pe ricky martin? nu poa' sa-si vada fain frumos de ale lor si sa ne scuteasca pe noi de marsul asta? nimeni nu e acceptat 100% in societate. asta e. ca noi toti, isi pot alege cativa prieteni care-i accepta si sa-si vada de viata. ai putea fi chiar tu prieten exclusiv cu homosexuali. sustine-le cauza :cool2:

imi place si ca o dai cu politica. ca nimeni nu face nimic in vederea altor chestii. tu ce faci? a...TU LUPTI PE LINKMANIA CICA

nu zic la caterinca. chiar am ras cand am citit replica aia. xena ce esti tu =))

uite...cu banii cheltuiti pe parada asta puteam lua niste cheetos copiilor flamanzi din africa :((

la asta te-ai gandit samariteane? HOW FUCKING LAME

Posted

ofer salariu` meu pe 3 luni aluia care arunca o bomba in multime

Poti face treaba asta in avans?Pentru bomba aia am nevoie de sustienere financiara :rofl1:

#Mi se pare penibil sa faci parada pentru simplu fapt ca esti instabil psihic si gasesti atragator si al dracului de sexy o gaura neagra puturoasa cu o deasa padure tropicala care uneori pe parcursu zilei e populata de asa numitii tarzanei.Hai sa fim seriosi,de ce nu exista parada "Barbatiilor ce adora doamnele din colt de strada ce practica cea mai veche meserie din lume pentru diferite sume" sau parada "Celor ce adora sexul oral" sau parada "Dependentiilor de craci fini"

#La fel ca si transexualii,astia au impresia ca sunt mai importanti si mai interesantii decat restu populatiei.

#Lance cred ca am 3 ani jumate in Spania/Madrid.Pot sa jur ca Spania e tara fiestelor,adik pentru orice rahat exista o fiesta,iar cand vine vorba de Fiesta Gaylor,gess inebuneste lumea,in centrul Madridului cred ca se strang peste 600(+/-)de gay,si dublu spectatori normali ce asista la show.Am trecut si eu p`acolo intr-o zi fara sa am idee de ce se intampla,ulterior am aflat si sincer am ramas cu un gust amar.

Posted

Asta pentru ca oamenii sunt ipocriti.

Daca ii vezi destul, pana la urma ii accepti. E ceva natural.

Ce ai vrea sa faca ca sa fie acceptati? Sa se ascunda sub o piatra? Cand ar mai obtine acceptarea in felul asta? Cand ar obtine drepturile care le vor?

Black, dar ceea ce faci tu, nu ti se pare putin ipocrit?

- pe de o parte ti se pare firesc ca unor cetateni europeni sa li se interzica sa poarte burqa

- pe de alta parte nu e ok ca tot unor cetateni europeni sa li se interzica afisarea ostentativa a tinutelor travestitilor si transexualilor.

De cand in democratie (nu ca as crede ca noi traim in democratie) exista mai multe tipuri de cetateni? Ori avem dreptul toti sa iesim in public asa cum ne taie capul, ori stabilim reguli egale pentru toata lumea.

Iar ideea asta de acceptat "cu forta" iar pica ca dracu`... pai atunci sa iasa si ciobanii cu oile preferate, respectiv zoofilele cu cainii/caii preferati, ca doar si ei exista si sunt cetateni.

Si necrofilii sa aiba dreptul de a-si tine cadavrele preferate in formol si sa le poata scoata la parada.

Sa scoatem pedofilia la lumina si sa o trecem in legalitate. Doar stim mai toti ca cei mai perversi pedofili, sunt cam aceleasi persoane - "elitele" - care sustin si rahatul asta LGBT.

Adica, black... hai sa ducem schizofrenia pana la capat. De ce sa ni se bage pe gat cu suta de grame. Luam o doza soc dintr-o data si vedem noi cum ne descurcam.

Posted

Thora mai bine ai zice direct pe fata ca ai ceva cu homosexualii decat sa incerci sa dai vina pe mine ca SI EU sunt ipocrit. Nu am zis ca nu sunt, am zis doar ca lupt impotriva ipocriziei.

Da, musulmanii ma intereseaza si afecteaza direct din moment ce planific sa traiesc in europa cel putin inca 5-6 ani. Homosexualii pe de alta parte nu fac rau nimanui.

Faptul ca TU imi vorbesti mie de drepturi egale, care acum cativa ani imi bagai pe gat icoanele tale de 2 lei sa le vad in fiecare zi la scoala ma amuza teribil. Nu am zis ca eu sunt perfect, dar eu macar nu vreau sa ii omor pe cei care nu sunt ca mine.

De musulmani daca ai chef sa ma combati fa-o in topicul dedicat acestui lucru, nu aici.

Posted

Ma intreb care este rolul acestei parade...?! daca are cineva o opinie sa-mi spuna si mie. De jandarmi chiar au nevoie :)) deoarece poporul roman sta prost la capitolul "respectarea celor in jur"

Posted

Ma intreb care este rolul acestei parade...?! daca are cineva o opinie sa-mi spuna si mie. De jandarmi chiar au nevoie :)) deoarece poporul roman sta prost la capitolul "respectarea celor in jur"

Ti-ai raspuns singura in legatura cu unul din rolurile paradei (vezi fragmentul bolduit). Personally, I don't give a damn.

Posted

Unde-i Saddam cand ai nevoie de el ?

Doamne fereste, ce naiba vor sa demonstreze homalaii astia ?

Totusi sunt copii care or sa vada parada asta a lor, da ei nu se gandesc ca poate cei care ii vad or sa fie influentati ? Pentru ca, in ziua de azi, numa ghici ce ii trece prin cap unui copil.

ooo tu, batranule...

@topic: mi-e indiferent de ei ..

Posted

@overdose..

Omule tu ai zis ca un gay e privit mai rau ca un criminal, si "Hai sa ne vedem de treburile noastre si sa nu aratam cu degetu, fiecare isi pune dosu la bataie cand vrea si cu cine vrea, e domocratie, get use to it", la care eu ti-am replicat ca in democratie majoritatea decide si nu iti pui "dosul la bataie" cand vrei tu, cu cine vrei, in ce loc vrei.. Ce e asa de gresit?

@blk..

Chiar ai impresia ca mie imi place lady gaga sau ca ma dau in vant dupa balamutii aia de copchii pe care ii vezi pe strada si se autodefinesc "emo", "clubberi" sau mai stiu eu cum? Am zis-o de multe ori si daca vrei o repet pentru tine, aia care se incalta cu tenesi mi se par tarantoci, adica pnm, incaltaminte de zidar.. Nici mie nu-mi plac prostii, insa ei sunt un fenomen normal, si bineinteles majoritar, pe cand gay-ii nu prea..

Tu zici ca "nu instigi la crima", te inteleg; insa crezi ca mai aveau gura asta mare daca nu erau sustinuti de cineva? In plus daca in SUA treaba asta e normala, atunci nu au decat sa se duca acolo, nu sa ne <...> pe noi la cap.

Nu cred ca are rost sa mai zic de ce sunt eu impotriva: perceptia mea nu poate admite homosexualitatea. Daca ziceti voi ca sunt nebuni atunci internati-i intr-un ospiciu nu le faceti parade!

@nagasaki..

"indiferenta ucide" :P

@revin cu o chestie.. daca cititi intr-o porcarie de cartulie foarte mica, rosie si cu stema romanie de se gaseste pe la librarii si costa undeva pe la 5lei, si careia nu vreau sa-i dau numele ca si asa e o mare porcarie scrie despre casatorie ca e actul de impreunare dintre un barbat si o femeie.. Si mie mi se pare ilegal acest mars pentru ca eu, ca cetatean, platesc jandarmii aia care sunt disponibilizati pentru o astfel, si care puteau face alta treaba. In plus umbla tu imbracat pe strada cum sunt aia la parada si vezi daca nu te duce nimeni la sectie.

Posted

Faptul ca TU imi vorbesti mie de drepturi egale, care acum cativa ani imi bagai pe gat icoanele tale de 2 lei sa le vad in fiecare zi la scoala ma amuza teribil. Nu am zis ca eu sunt perfect, dar eu macar nu vreau sa ii omor pe cei care nu sunt ca mine.

Nu eu black, Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei iti "baga icoanele pe gat", daca majoritatea decide astfel.

Prin 2 sentinte diferite, ramase irevocabile.

Adicatelea, am cam avut dreptate. Daca majoritatea decide ca ele sa ramana acolo, raman acolo. Pentru ca asa este firesc.

Thora mai bine ai zice direct pe fata ca ai ceva cu homosexualii decat sa incerci sa dai vina pe mine ca SI EU sunt ipocrit.

Nu black, nu am nimic cu homosexualii.

Am ceva cu modul de actiune si atitudinea superioara a celor care fac balci de Gay Pride Parade (nici chestia asta nu am inteles-o... ce mare mandrie rezida in faptul ca esti gay, lesby, bi sau travestit).

In sensul ca : "ni se rupe de voi, cei 70%, noi avem de partea noastra lobby... diplomati, europarlamentari, oameni cu greutate la Bruxelles".

Nicaieri, in nicio reglementare a UE nu se pune in discutie suveranitatea statului. Daca in Romania, majoritatea decide ca LGBTii au dreptul sa se casatoreasca si sa adopte copii, e ok. Reglementam asta legislativ si asta este... dar daca majoritatea decide altfel, ei raman sa traiasca in concubinaj, ca si pana acum.

Iar ideea ta cum ca un cuplu gay casatorit si cu copii adoptati reprezinta un mare salt in civilizatie si cultura... scuza-ma... dar mai ia odata la citit urcusurile si caderile marilor civilizatii si uita-te cam de pe la ce li s-a tras. Si fa niste paralele.

Posted

@nagasaki..

"indiferenta ucide" :P

Atunci sunt un criminal si sunt mandru . Ar fi prea dur sa traiesti pe planeta asta , sa fi un om inteligent si sa nu fi indiferent :) . Intelegi ce vrei . Si nu te atac pe tine , in caz ca la asta te gandesti .

Si in cazul in care te gandesti ca te consider prost ... nu e asa ... doar iti sugerez sa iti concentrezi resursele pe lucrurile care adevarat schimba si strica lumea si societatea . Fiti mai destepti decat prostia (si de aici chiar ma astept sa intelegi ceva)

@Thora: Nu sunt mandrii . Vor doar sa fie acceptati . Am vazut cum se face misto de ei pe strada . Ca sa iti dau un exemplu mai fizic pentru ceea ce vrea Blk sa explice intr-un post anterior prin aparitia lor la fiecare 6 ore (desigur era o metafora) .

Cand iti cumperi ceva nou mereu te vei uita la el din 5 in 5 minute si iti va atrage atentia pentru ca e noua ... sa zicem , o masa . Ai o masa noua in sufragerie . Si iti place si abea ai cumparat-o . In 2 zile o sa ignori ca e acolo deoarece deja esti obisnuit cu ea . Deci nu o sa iti mai atraga atentia si ti se va parea absolut normala .

@Marius : No offence ... ai 15 ani

Posted

ITT = In This Thread

Auzi auzi, nu toata lumea ce prescurtari iti inventezi tu, sau cel putin ai vazut pe cine stie ce forum.

ooo tu, batranule...

@topic: mi-e indiferent de ei ..

Nu eu batranule, dar sunt destul de copt la cap incat sa nu fac ce fac gay-i astia, pe langa faptul ca mi se pare scarbos de-a dreptul :).

Posted

cu ei n-am nimic dar mica lor parada mi se pare chiar penibila. nu imi place ca insista sa organizeze astfel de evenimente desi singurul efect pe care il are este sa agite spiritele si ei stiu bine asta. deja cred ca nu mai fac asta "sa isi apere drepturile" ci o fac ca sa ne sfideze.

hai sa ne facem si noi parada.. ca tot e la moda :|

Guest renegadealive
Posted

Atata timp cat nu se ling in fata mea sau sa inceapa sa se casatoreasca si sa infieze copii,imi este total indiferent, fiecare face ce vrea cu viata lui

Posted

Cand iti cumperi ceva nou mereu te vei uita la el din 5 in 5 minute si iti va atrage atentia pentru ca e noua ... sa zicem , o masa . Ai o masa noua in sufragerie . Si iti place si abea ai cumparat-o . In 2 zile o sa ignori ca e acolo deoarece deja esti obisnuit cu ea . Deci nu o sa iti mai atraga atentia si ti se va parea absolut normala .

exemple tampite ca pe banda

chestia aia noua nu umbla !!!asa!!! pe strada

ajunga sa ma satur de ei, nu sa-i accept

Posted

Auzi auzi, nu toata lumea ce prescurtari iti inventezi tu, sau cel putin ai vazut pe cine stie ce forum.

http://en.wiktionary.org/wiki/ITT

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=ITT

Hai pa.

Nu eu batranule, dar sunt destul de copt la cap incat sa nu fac ce fac gay-i astia, pe langa faptul ca mi se pare scarbos de-a dreptul :).

Dar aparent nu esti destul de copt la cap sa iti dai seama ca noi nu ne certam in legatura cu asta ci in legatura cu DREPTUL LOR de a fi asa.

E dreptul lor si nu ma afecteaza cu nimic => mie imi sunt indiferenti (more girls for me).

E dreptul lor si nu va afecteaza cu nimic => vreti sa ii omorati (wtf)

Posted

Cum au astia voie sa faca un mars in mijlocul Bucurestiului... Ajung sa realizez ca daca si in Romania se permite casatoria intre gay, murim in 2012... Astia trebuie internati in spitale, nu pe strazi

Posted

daca romania va avea un presedinte gay, am fi cu 1 pas inaintea americanilor, asa cum ne-am dorit dintotdeauna, nu?

Pana atunci, ne crucim cand vedem chestiile alea exagerate pe strazi--- omu' de rand nu e obisnuit sa vada pe 2 k se pupa, dar e foarte ok cand vede k cu monezile de ieri maine nu mai cumpara 1 paine. Anumite chestii sunt praf in ochi si nu se reuseste sa se vada adevaratele probleme sociale .In toate tarile exista exchibitionisti si gay si tarfe si trans ecc...iar unii prefera sa se dea in stamba cu 'anormalitatea' lor pt un pic de publicitate. Pana la urma, fiecare este fericit in modul sau: unul cu sticla de vodka in sant, altul cu seringa in vena, altul cu tigarea in gura, altul cu un barbat langa el...si lista e lunga.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...