Jump to content
Tybork

Parada GayFest şi marşul Noua Dreaptă, sub protecţia jandarmilor

Recommended Posts

Posted

Cand vedeti 2 barbati sarutandu-se vi se pare scarbos,dar cand vedeti 2 femei sarudandu-se e fain,asa-i? :)

Cred ca e din acelasi motiv pentru care femeile hetero sunt dispuse sa incerce experienta asta, iar barbatii hetero nu.

Sa faca ce parade vor atata timp cat nu recurg la 'demonstratii'.

Posted

deasta musulmanii o sa cucereasca lumea , europenii ,americanii si care mai sunt deacord cu legalizarea homosexualitatii , casatorii si etc , astia ( Gayii sau cum se scrie :)) ) si-o trag pe la spate si o sa ne fure femeile ca si asa le place sa aiba cate 10 femei .

@Oricum nu ma deranjeaza prezenta lor , adica nici nu am vazut in galati :)) .

Posted

Moarte gay-ilor si sustinatorilor lor. Astia ar trebui omorati, s-ar crea noi locuri de munca, ar face un enorm beneficiu fiecarei natiuni daca ar fi omorati. La urma urmei sunt niste oameni bolnavi, ce dauneaza societatii, si normal, ar trebui eliminati.

Posted

Din cauza urei voastre fac ei parada. Daca oamenii ar fi mai maturi si si-ar da seama ca fiecare face ce vrea, nu ar mai avea motiv sa iasa la parade de genul acesta.

Demonstratia lor are un singur scop: sa arate ca ii doare in papuc de parerea voastra ca ei sunt cine-stie ce monstrii. Si-asa pana in 2100 bat pariu cu oricine ca o sa fie casatoriile same-sex legalizate in mai toata lumea civilizata.

blk, toti barbatii normali la cerebel iubesc femeiile , nu se iubesc intre ei, este o chestie cat de cat rationala, daca as fi premier/presedinte nu le-as permite sa faca miscari/fest-uri pe straziile tarii mele

Lumea nu devine din ce in ce mai civilizata ci se intoarce in trecut in evul mediu, deja multa lume a uitat ce e aia bunul simt si ce ar trebui sa reprezinte el

La ce se gandeste un copil mic care vede pe strada doi barbati care se tin de mana ? Sau cand vede astfel de parade? Nu intelege ce reprezinta aceste lucruri si el va crede ca sunt lucruri normale, va merge la scoala si va incerca acelasi lucru, right?

Posted

Cand vedeti 2 barbati sarutandu-se vi se pare scarbos,dar cand vedeti 2 femei sarudandu-se e fain,asa-i? :) Nu stiu de e va deranjaza chiar asa de mult,zici ca e sfarsitu' lumii o parada ca asta..

Asta pentru ca oamenii sunt ipocriti.

blk, toti barbatii normali la cerebel iubesc femeiile , nu se iubesc intre ei, este o chestie cat de cat rationala, daca as fi premier/presedinte nu le-as permite sa faca miscari/fest-uri pe straziile tarii mele

Lumea nu devine din ce in ce mai civilizata ci se intoarce in trecut in evul mediu, deja multa lume a uitat ce e aia bunul simt si ce ar trebui sa reprezinte el

Ce e normal pentru tine nu e normal pentru ceilalti. Tu nu esti normal din punctuul meu de vedere si totusi nu vreau sa te omor.

Posted

Din cauza urei voastre fac ei parada. Daca oamenii ar fi mai maturi si si-ar da seama ca fiecare face ce vrea, nu ar mai avea motiv sa iasa la parade de genul acesta.

Demonstratia lor are un singur scop: sa arate ca ii doare in papuc de parerea voastra ca ei sunt cine-stie ce monstrii. Si-asa pana in 2100 bat pariu cu oricine ca o sa fie casatoriile same-sex legalizate in mai toata lumea civilizata.

Hmm... om cu coloana vertebrala .

Marea majoritatea a celor care va vad cum va umflati in pene pe aici sunteti (nu vreau sa ofensez pe nimeni poate o spun prea direct) tipicul mascul Alpha . Vazand un alt mascul (clar si de la distanta nu atat de "feroce" ca el) incercati sa va demonstrati cuvantul , forta si masculinitatea fatza de ei . Ei fiind opusul in ceea ce priveste acest lucru (adica nu vor sa se umfle in pene si chiar de multe ori ... au mai mult succes la femei decat masculii alpha... pacat ca nu-i intereseaza) va provoaca un sentiment de ura . Doar pentru simplul fapt (imi pare rau ca sunt asa direct) ca sunteti inapoiati . De ce ? Ma asteptam ca in secolul 21 sa nu mai dureze 20-100 de ani sa schimbam ceva in societatea noastra . TOT ceea ce vedeti acum . Toate aceste reactii si miscari anti si etc . Inainte aveau loc impotriva unor lucruri care azi ni se par banale . Cum ar fi dreptul femeilor la vot , dreptul universal la vot , dreptul la libera exprimare si libertatea presei s.a.m.d.

Mi se pare trist sincer ca voi oameni care ... se presupune ca au facut o scoala , se presupune ca aveti constiinta , logica si capacitate de prealuare si analizare a informatiei ce va inconjoara sa nu fiti capabili sa intelegeti ca ei ... se nasc altfel decat noi . Si nu sunt asa pentru ca sunt niste ABOMINATII ci pur si simplu din pricina unor dereglari ale organismului (deci... sunt bolnavi) . Si toti cei care aruncati cu pietre acum ... sa aruncati in pietre si in sotiile / prietenele / parintii si bunicii vostri cand vor fi bolnavi , psihic sau fizic . In caz ca nu stiti si depresia prin care multi au trecut este o boala psihica . Muriti cu totii ca ati fost bolnavi .

LE: @SilenR Respectai pe toti , nu doar pe cei care par a fi ca tine .

Posted

da' ce rahat le trebuie ma parada? eu fac parada ca-mi plac femeile?

+1

si ma rog, cu ce bani sunt platiti jandarmii aia? cu banii homolailor? mie mi se pare de o nesimtire crasa+oarecum ilegal acest mars

@nagasaky; sincer chiar te respectam inainte de a vedea acel post

Posted (edited)

De ce sunt promovate asemenea scursuri ale societatii?

De ce sa aiba o parada? De ce?

ai auzit de democratie?

libera exprimare

libertate

@nagasaky; sincer chiar te respectam inainte de a vedea acel post

[sF]Nagasaky

Inscris: 17-November 04

silenR

Inscris: 27-January 08

silenr ... crawl back under the rock you came from, I don't respect you either

Degeaba iti da omul warn up pentru jigniri/limbaj/spam ca tot nu ajungi la un nivel mai superior.

Hai cu un warn up pentru jignire(nu conteaza ca-i pe engleza) + 14 zile suspend pentru warnbox-ul plin.

Edited by Tybork
Posted

Iubesc sa citesc forumul asta, plin de atotstiitori .

Nici eu nu prea agreez partea cu ei pe strada, dar asta e lumea in care traim, suntem pasivi cand auzim de crime si de jafuri , dar ni se ridica parul pe spate cand auzim de un "gay". Asta e gandirea romanilor si nu numai in general a lumii. Hai sa ne vedem de treburile noastre si sa nu aratam cu degetu, fiecare isi pune dosu la bataie cand vrea si cu cine vrea, e domocratie, get use to it , nu vreau sa atac pe nimeni, dar asta e adevarul din punctu meu de vedere .

De ce sa aiba ei o parada? De ciuda .

Guest adrian_mirea
Posted

Chestiile astea le impun cei de sus, cu putere... Uniunea Europeană, sau mai bine zis alte forțe ce se află în spatele ei.

În "țarile civilizate" au reușit de mult. Îmi aduc aminte de un caz, când un parlamentar european a spus că homosexualitatea este o boală, și l-au obligat să-și dea demisia...

Nu e deloc democrație și libertate ceea ce se petrece acum în lume... ci se impun niște puncte de vedere drept gândirea "noastră".

Știți cum erau titlurile în ziare zilele astea?

Titluri gen "Paradă pentru normalitate"... "românii devin mai toleranți". Asta unu.

Doi... au pus ca alternativă Noua Dreaptă, ca să creeze imaginea pe care și-o doreau ei, o falsă dualitate:

1) tabara homosexualilor care "își cer dreptul"

2) niște extremiști care-i bat

De aici, omul de rând va înțelege "hai să-i lăsam în pace... ia uite pe ăia ce le fac".

Dar oameni buni, există și o a 3-a alternativă, a omului normal. Căci în nici un caz normalitatea nu este ceea ce spun acum ziarele...

Aveți mame? Așa-i că aveți toți? Până și ei au.

Problema cu chestia asta este că atacă familia și valorile morale. Familie, care oricum se află în declin. Câți dintre noi mai fac copii? Toți cu gândul la distracție.. Dupa 1990, până acum, am scăzut cu vreo 2 milioane parcă în populație, poate și mai mult.

În Rusia, până in 2040, statisticile arată că din 150 de milioane vor râmâne 100. [ nu am dat date exacte, spun din memorie ]

Anul trecut doar, Germania = Germania - 150 000; [adică mortalitatea este cu 150 000 mai mare ca natalitatea ! ]

Lumea nu mai face copii.

Alt aspect, câți tineri căsătoriți știți? Așa-i că-s foarte puțini?

Păi vedeți voi, părinții noștrii îmbătrânesc, noi nu facem copii... Cred că e clară problema.

Distracție, perversiuni sexuale, orice numai ce trebuie nu.

Încă un lucru și mă opresc.. știați că se propune înlocuirea termenului de "familie" în legi cu "autoritate parentală"? Se elimină cuvântul familie, ca să nu "discriminăm" "normalitatea".

Oricum, atitudinea de violență, fizică sau verbală este o prostie, și în plus fix reacția pe care și-o doresc unii, ca să pună etichete aiurea...

Reacția omului normal este... auzi, tu ai mamă?

Posted

Unde-i Saddam cand ai nevoie de el ?

Doamne fereste, ce naiba vor sa demonstreze homalaii astia ?

Totusi sunt copii care or sa vada parada asta a lor, da ei nu se gandesc ca poate cei care ii vad or sa fie influentati ? Pentru ca, in ziua de azi, numa ghici ce ii trece prin cap unui copil.

Posted

Nagasaky' date='May 24 2010, 13:49' post='5109317']

LE: @SilenR Respectai pe toti , nu doar pe cei care par a fi ca tine .

nu respect oamenii care par ca mine, ci cei care par ca au ceva in cap (din punctul meu de vedere, evident!)

ai auzit de democratie?

libera exprimare

libertate

[sF]Nagasaky

Inscris: 17-November 04

silenR

Inscris: 27-January 08

silenr ... crawl back under the rock you came from, I don't respect you either

1. da tu ai auzit de decenta, de bun simt, de normalitate? plus ca in democratie majoritatea conduce - scuze, asta era conceptul

2. n-am inteles chestia cu data inscrierii; ce relevanta are? .. :huh:

Iubesc sa citesc forumul asta, plin de atotstiitori .

Nici eu nu prea agreez partea cu ei pe strada, dar asta e lumea in care traim, suntem pasivi cand auzim de crime si de jafuri , dar ni se ridica parul pe spate cand auzim de un "gay". Asta e gandirea romanilor si nu numai in general a lumii. Hai sa ne vedem de treburile noastre si sa nu aratam cu degetu, fiecare isi pune dosu la bataie cand vrea si cu cine vrea, e domocratie, get use to it , nu vreau sa atac pe nimeni, dar asta e adevarul din punctu meu de vedere .

De ce sa aiba ei o parada? De ciuda .

chiar suntem pasivi la prime si jafuri? ti se pare ca unul care e etichetat "criminal" e cantarit cu aceeasi ochi de oameni? orice ai spune chestia asta cu gay-ii e ceva ce depaseste normalitatea multora; "multora"= a majoritatii, iar dupa cum am mai zis, in democratie majoritatea conduce - asta e conceptul; asadar ideea ta cu "e democratie, fiecare face ce vrea" e gresita. adagio

"de ce sa aiba ei o pada? de ciuda"

daca ai vreo parere exprimati-o, mie unul nu-mi plac ambiguitatile.

Posted

Aveti atata flacara in voi impotriva homosexualilor (si DOAR a barbatiilor, cu femeile clar nu aveti nimic ipocritilor) de parca v-ar lua painea de la gura.

Va doare pe voi liceeniilor ca ai vostrii copilasi (care nu o sa ii aveti decat peste 10-15 ani) vad niste barbati imbracati in roz pe strada? Uitati-va in oglinda inainte sa mergeti in club ca va imbracati ca gastele. Voi Alpha Males care va dati rotunzi peste tot, vorbiti tare in baruri, tipati la telefon ca sa vada lumea ca aveti credit.. Voi sunteti cei care comentati.

N-are rost, egalitatea oamenilor va castiga indiferent ce pareri paganoido-crestine promovati voi. Dupa cum am zis, parada asta este alimentata doar de ura voastra. Daca n-ati avea reactii asa de primitive impotriva ceea ce e diferit de voi ar sta in case ca nu ar avea ce sa demonstreze.

Posted

Aveti atata flacara in voi impotriva homosexualilor (si DOAR a barbatiilor, cu femeile clar nu aveti nimic ipocritilor) de parca v-ar lua painea de la gura.

Va doare pe voi liceeniilor ca ai vostrii copilasi (care nu o sa ii aveti decat peste 10-15 ani) vad niste barbati imbracati in roz pe strada? Uitati-va in oglinda inainte sa mergeti in club ca va imbracati ca gastele. Voi Alpha Males care va dati rotunzi peste tot, vorbiti tare in baruri, tipati la telefon ca sa vada lumea ca aveti credit.. Voi sunteti cei care comentati.

N-are rost, egalitatea oamenilor va castiga indiferent ce pareri paganoido-crestine promovati voi. Dupa cum am zis, parada asta este alimentata doar de ura voastra. Daca n-ati avea reactii asa de primitive impotriva ceea ce e diferit de voi ar sta in case ca nu ar avea ce sa demonstreze.

cel mai tampit exemplu. ce sa aiba lumea cu femeile ca doar se freaca un pic cu mana una pe alta? pai tu compari ce fac ei cu ce fac ele? bine...pe mine sincer nu ma intereseaza ce fac ei IN DORMITOR, da' ziceam asa ca fapt divers

la descrierea aia hai ca ne-ai nimerit. toti suntem asa :cool2:

da' hai ca totusi esti in stare sa argumentezi mai bine de atat...

ti se pare tie ca de aia fac ei paradele astea? ca suntem noi impotriva lor?

http://portalu.files.wordpress.com/2009/10...ride-parade.jpg

http://www.flux.md/sys/upload/gay-parade.jpg

http://kenosisdown2earth.files.wordpress.c...heels-float.jpg

mie-mi pare ca nu fac decat sa se imbrace cat mai sumar si sa se linga unu cu altul. ii doare-n fund de ce credem noi. la propriu. stiu si ei ca-s unele persoane de le-ar baga drujba-n gat, da' totusi ies in strada dorind sa fie acceptati. MISTO ABORDARE

Posted

Daca ii vezi destul, pana la urma ii accepti. E ceva natural.

Ce ai vrea sa faca ca sa fie acceptati? Sa se ascunda sub o piatra? Cand ar mai obtine acceptarea in felul asta? Cand ar obtine drepturile care le vor?

Posted

Daca ii vezi destul, pana la urma ii accepti. E ceva natural.

Ce ai vrea sa faca ca sa fie acceptati? Sa se ascunda sub o piatra? Cand ar mai obtine acceptarea in felul asta? Cand ar obtine drepturile care le vor?

da

"eu sunt constient ca sunt multe persoane care vor sa-mi rupa capul, DAR HEY, o sa ies in pana goala pe afara si o sa inceapa toti sa ma iubeasca. flower power :wub:"

are sens

Posted

Are sens ca sunt protejati de lege dar nu sunt protejati si de preconceptiile voastre.

Pana la urma daca se face o parada din asta la 6 ore o sa va treaca fobia ca va obisnuiti. Daca nu intelegi logica asta pot sa iti fac un desen ceva..

Posted

Are sens ca sunt protejati de lege dar nu sunt protejati si de preconceptiile voastre.

Pana la urma daca se face o parada din asta la 6 ore o sa va treaca fobia ca va obisnuiti. Daca nu intelegi logica asta pot sa iti fac un desen ceva..

NU CRED MA CE SCOTI DIN TINE

sunt protejati de lege? e ceva scut ca-n desene? ii protejeaza si de eugen? =))

ba cand vreodata a mers o asemenea abordare? pai astia nu te suporta si tu le faci in ciuda? sa faca ei parade o data la 6 ore si-o sa citim si despre cateva decese pe aici

Posted

ITT: internet tough guys

Ce faci, ameninti ca il trimiti pe eugen la inaintare? Tu dai doar cu gura, nu?

Sunt protejati de lege la fel ca orice alt om. Omoara tu un homosexual sa vezi dupaia love la inchisoare si o sa stii ce inseamna sa fi protejat de lege.

Posted

omule legea ii protejeaza ca sunt oameni, nu ca sunt gay. adica de exemplu si daca omori un violator intri la parnaie, insa asta nu inseamna ca legea protejeaza violatorii, nu? :D

daca s-ar face o parada din asta la fiecare 6 ore, eu cred ca lucrurile ar sta cu totul altfel, si in niciun caz asa cum iti imaginezi tu in visele tale umede -_-

ps: propun o schimbare de nume pentru black, si anume din blk in ITT :D

le: nu stiam, dar ai scris tu mai sus, de aia am si venit cu propunerea

Posted

omule legea ii protejeaza ca sunt oameni, nu ca sunt gay. adica de exemplu si daca omori un violator intri la parnaie, insa asta nu inseamna ca legea protejeaza violatorii, nu? :D

Si eu ce am zis? Ah da, exact acelasi lucru.

Sunt protejati de lege la fel ca orice alt om.

daca s-ar face o parada din asta la fiecare 6 ore, eu cred ca lucrurile ar sta cu totul altfel, si in niciun caz asa cum iti imaginezi tu in visele tale umede -_-
Da? Cum ar sta lucrurile in visele tale umede?

ps: propun o schimbare de nume pentru black, si anume din blk in ITT :D
Cred ca tu nu stii ce inseamna ITT..
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...