Jump to content
Tybork

Drew Barrymore va regiza o continuare a filmului "Vrăjitorul din Oz"

Recommended Posts

Drew Barrymore va regiza o continuare a filmului "Vrăjitorul din Oz", "Surrender Dorothy", un proiect vechi de opt ani în care iniţial ar fi trebuit să joace, informează contactmusic.com.

Actriţa, care a debutat în regie cu lungmetrajul "Whip it", anul trecut, va regiza filmul în care, iniţial, trebuia să joace, în urmă cu opt ani.

Deşi filmul, care urmează să fie realizat după un scenariu de Zach Helm, părea că a fost abandonat, în 2002, a fost "resuscitat" de studiourile Warner Bros. Totuşi, încă nu este foarte clar dacă Drew Barrymore va juca în el.

Filmul spune povestea stră-strănepoatei lui Dorothy, care trebuie să folosească magicii pantofi roşii pentru a salva soarta Pământului şi a lumii din Oz.

"Vrăjitorul din Oz" nu este singura poveste clasică reînviată la Hollywood. Potrivit mai multor informaţii, Disney a cheltuit milioane de dolari pentru un nou film bazat pe povestea "Cenuşăreasa".

Drew Barrymore, în vârstă de 35 de ani, este actriţă şi producătoare de film, ea apărând pentru prima oară în faţa camerelor de filmat pe când avea doar 11 luni. Barrymore a debutat în cinematografie în 1980, în filmul "Eveniment periculos/ Altered States", câştigându-şi celebritatea cu rolul din "E.T." şi devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor.

Ea a ales ulterior să îşi dezvolte cariera actoricească cu roluri de comedie. După o serie de filme mai puţin cunoscute, Drew Barrymore a apărut în câteva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Îngerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" şi "Despre bărbaţi şi nu numai". A câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009).

Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a apărut pe coperta revistei People, în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.

Sursa: mediafax

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...