Turby Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 caut un forum in care sa pot posta si eu cu niste intrebari despre sistemul meu fiindca sint cam nelamurit de cei ce-mi fac servisul si garantia la el ...nici nu mai stiu ce sa cred.... :> ceva de domeniu...m-am cam fitiit cu google,,,dar nimic interesant... stie cineva... :) ?
crazy19 Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 ...chip.ro, div.ro, xtrempc.ro. P.S. Da' forumu' asta ce-are? De ce nu-i bun? Inteleg ca e orientat pe joace, dar totusi...give US a chance. :>
Turby Posted October 5, 2004 Author Posted October 5, 2004 ok.mersi pentri adrese.... deci am athlon xp 2400+...placa de baza vt 600 + gf 4 fx 5200 cooler titan--cu .....sistemu mai e in garantie... pina nu de mult am avut placa de baza vt 600 si fiindca mi se incalzea microprocesoru...pina la 70 g...m-au tinut aia de la service mai intii o luna fara sistem fiindca au trimis placa la verificat....asa a venit inapoi de nereparat s-au cacat aia pe ei ca vai placile nu sint bune dupa ce au mai schimbat 2 placi de acelasi fel de fata cu mine...si concluzia le-au retras din vinzare si mie mi-au bagat alta pe git cica mai buna...(mai scumpa cu 400000) vt 600+ si de atunci toate bune si frumoase.... de vreo luna surpriza iar incalzeste componentele si ajunge microprocesoru la 65.....se si reseteaza.... e........asta da poveste...romania........ service.......... acu trei zile am vorbit cu ei...si i-am intrebat daca totusi imi bag si un ventilator de sistem...nu se rezolva....(fiindca nu am nici unu inafara de cooler)? raspuns categoric...nu placa e de vina si trebuie verificata....eu oricum o mai am un an in garantie...asa ca nu as vrea sa mai platesc iar ceva in plus pe linga rata ca sa-mi bage iar o placa care tine 3 luni...si va intreb daca rezolv ceva cu ventilatoru de sistem...e 100000 unu... iar pe placa video nu am ventilator ...e de 64 ram...daca bag mai imbunatateste cu ceva performantele?? cu toate ca nu ma pling.... ca sa nu mai zic ca si tuneru s-a dus...nu stiu de unde sau din care bucuresti iau ei compenentele...da e jale.... acu astept parerile voastre si ma duc cu lista de defecte la ei... asa ca iar o luna n-o sa mai am calculator.....lol pacat ca nu m-il tin macar peste 30 de zile ca sa-i dau pe mina opc-ului... da cred ca , cam atit am avut de spus ....deocamdata
KIZ Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 Si eu am avut un cooler Titan, fara radiator, format din 2 tuburi mari pe care se gasesc 2 ventilatoare. Mi se parea imposibil sa nu poata raci cum trebuie, dar in jocuri tot se bloca. Dupa ce am schimbat cooler-ul cu unul Spire a disparut problema. Nu fac reclama acum, la nici un cooler, vroiam doar sa te intreb daca ai incercat cu un cooler mai puternic? Tot la fel se incalzeste?
Turby Posted October 5, 2004 Author Posted October 5, 2004 deci aceeasi intrebare i-am pus-o si eu celui de la service acu vreo trei luni (adica daca e vreun cooler mai tare...) si sti ce mi-a raspuns ...? ca nu este si ca nici nu mi-ar trebuii fiindca la procesoru asta e de ajuns iar daca chiar vraeu sa fac ceva tre sa-mi fac racire pe apa.... iti dai seama cam cum isi bat joc unii de oameni in ziua de azi... am notat si o sa intreb azi.... mersi
crazy19 Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 Am inteles ca mobo-ul tau e cu KT600. E cumva gigabyte? De care model?