Jump to content
eugen88

Fetiţă de 5 ani, într-un reportaj CNN: Copiii albi sunt buni şi deştepţi, cei de culoare sunt răi (VIDEO)

Recommended Posts

Posted

lol

intreaba 1 copil roman de 5 ani si o sa iti zica acelas lucru. albii sunt buni si tiganii sunt rai.. in parte din cauza ca atunci cand sunt foarte mici unii sunt amenintati cu "daca nu esti cuminte te duc la doctor sa iti faca injectie in limba" sau "daca nu esti cuminte te dau la tigani"

it's just the way it goes..

Guest spanky
Posted

"daca nu esti cuminte te dau la tigani"

:rofl2: asa imi spuneau parintii cand eram mic, am tot evitat tiganii pana acum 2-3 ani (chiar si pe aia cu caruta cu fiare vechi :lol: )

Posted

probabil asa si la ei.. "if you no good boy/girl i call black man take you away" :))

@spanky: deci conform lui raul esti criminal in serie si conform celorlalti copil fara viitor.. eu zic sa te predai la cea mai apropiata sectie de politie..

cum domne sa eviti tiganii..? da ei nu snt tot oameni?

Posted

Nu inteleg de ce atata tam`tam,e doar o copila.Daca o intreba de Peter Pan,ar fii raspuns ca i-ar fi placuta sa il intalneasca intr-o buna zi,ba chiar sa o plimbe pana in casa din copac.Well din punctu vostru de vedere,parintii i-au spalat creieru,deh au privat-o de realitate si i-au dat frau liber sa se scufunde intr-o lume de vis,ireala.Ma repet,e doar un copil.

Posted

Mi se pare corect sa-i numesti pe negrii rai cand ii vezi toata ziua spargand magazine,batand lumea ,stand drogati samd. Oare fata aia cand a iesit dinc asa nu a vazut cum sta treaba?

Cum sa folosesti saracul copil ca sa mediatizezi ideea ca albii sunt rasisti si restul sunt discriminaii?

E revoltator, vede-i-as pe realizatori in Ferentari sau in suburbiile Washingtonului sa vada ce e aia discrimiare!

Da,albii sunt buni si destepti,cei de culoare cacanie sunt salbatici si prosti!

Posted

Mi se pare corect sa-i numesti pe negrii rai cand ii vezi toata ziua spargand magazine,batand lumea ,stand drogati samd. Oare fata aia cand a iesit dinc asa nu a vazut cum sta treaba?

Cum sa folosesti saracul copil ca sa mediatizezi ideea ca albii sunt rasisti si restul sunt discriminaii?

E revoltator, vede-i-as pe realizatori in Ferentari sau in suburbiile Washingtonului sa vada ce e aia discrimiare!

Da,albii sunt buni si destepti,cei de culoare cacanie sunt salbatici si prosti!

Ma, asta e Duhul Sfant =)))! El are ochiul magic si vede toti negrii cum se drogheaza, fura s.a.m.d. =))).

Partea proasta e ca ochiul magic e chior, big time :)). Punem mana de la mana sa luam niste ochelari, lentile, ceva ca sa vada ca si alte natii fac aceleasi lucruri? Poate i se scoate batul ala din ochi.

Posted

ar fi trebuit sa o intrebe daca ii este frica sa doarma pe intuneric.sau sa stabileasca daca stie sa faca diferenta intre lumina si intuneric(alb si negru).alta gaselnita de mass-media.

Posted

Sunt de parere ca USA o sa devina un fel de Africa de sud! Mai sus, conducatorul Africii de sud,negru din pacate cant un cantec despre uciderea albilor. Din pacate asta nu apare pe la postul ala comunist numit CNN! Bine le-a facut Wilders (ca am facut o obsesie pentru omu asta) cand le-a spus sa-l pupe in fund.

Posted

Dar nu inteleg ma , ce dracu aveti toti cu negrii si negrii cu albii ? ce conteaza culoarea pielii ..

Multi ziceti de tigani ca fura , scuipa , vorbesc urat , si multe altele ... dar ar trebui sa va uitati si la romanii "albi"

Sunteti prea prosti daca va luati dupa culoarea pielii sau altele :) Negrii din SUA sunt considerati "prosti" pentru ca au fost sclavii americanilor veniti din Anglia la colonizare , iar dupa aia presedintele ala incapabil nu a stiut sa spuna nu rasismului si sa invete lumea

Guest spanky
Posted

@spanky: deci conform lui raul esti criminal in serie si conform celorlalti copil fara viitor.. eu zic sa te predai la cea mai apropiata sectie de politie..

:(

sau asa: cand eram mic nu imi placeau tiganii, dar treptat am invatat sa nu judec o rasa dupa cativa indivizi

Posted (edited)

NU DISCRIMINEZ PE NIMENI

DAR DE CE PUPATI NEGRII SI TIGANII IN CUR?

95% de aici de pe forum is albi si is romani, 4,99% tigani si poate 0,01% negrii.

CE VRETI?

CE TOT PUPATI NEGRII IN CUR?

NEGRI NU AU FACUT NIMICA ORICUM NUMA S-AU PLANS CA II DISCRIMINAM.

Warn Up

Edited by Tybork
Posted

Dar nu inteleg ma , ce dracu aveti toti cu negrii si negrii cu albii ? ce conteaza culoarea pielii ..

Multi ziceti de tigani ca fura , scuipa , vorbesc urat , si multe altele ... dar ar trebui sa va uitati si la romanii "albi"

Sunteti prea prosti daca va luati dupa culoarea pielii sau altele :) Negrii din SUA sunt considerati "prosti" pentru ca au fost sclavii americanilor veniti din Anglia la colonizare , iar dupa aia presedintele ala incapabil nu a stiut sa spuna nu rasismului si sa invete lumea

Rap 4 Life , 50 Cent , Gangsta' Nigga , nu? Ai dracu negrii fix din Anglia au venit :|

Posted

Nagasaky' date='May 23 2010, 10:51' post='5105466']

Rap 4 Life , 50 Cent , Gangsta' Nigga , nu? Ai dracu negrii fix din Anglia au venit :|

ia citeste mai bine: "au fost sclavii americanilor veniti din Anglia"

spune ca americanii au venit din anglia nu negrii.

n-am nimic cu ei dar daca s-ar duce la munca in loc sa fure sau sa se ocupe de tot felul de alte prostii de genul asta (talharii, trafic de droguri, trafic de carne vie, in cazul nostru cersit, etc.) n-ar mai avea nimeni nimic cu ei.

sunt curios la noi in tara dintre tiganii care au o ocupatie cati muncesc productiv (cred foarte putini) si cati se ocupa de bisnita si chestii similare (cred ca foarte multi)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...