BeautifulMind Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Cum ai reactiona daca prietenul/prietena ti-ar propune s-o faceti in 3 cu inca un/o prieten/a ?Prietena iti propune sa mai aduci un amic.Ai suporta s-o vezi....in/cu altul ?
Luci Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Vezi ca ai postat gresit . Cu inca o fata ar fi ok , cu un baiat no way
BeautifulMind Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Ups , credeam ca-s la "Hot spot" rog un moderator sa-l mute.Defapt subiectul trebuia sa fie cam asa...prietena iti propune sa mai aduci un amic.Ai suporta s-o vezi....in/cu altul ?:)
Random Hero Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ups , credeam ca-s la "Hot spot" rog un moderator sa-l mute.Defapt subiectul trebuia sa fie cam asa...prietena iti propune sa mai aduci un amic.Ai suporta s-o vezi....in/cu altul ?:)Dar de ce n-ar propune inca o amica? :(
Menum35 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Daca e vorba despre o prietena de a ei ma mai gandesc (mint :P) daca e vb de sex masculin , no way . #-o
Dropkillerz Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Pentru sexul feminin votez cat mai mult,ca-i mai placut
Random Hero Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dar daca n-ar fi vorba de prietena voastra ci o cunostinta v-ar propune tie si prietenului un threesome, ati accepta? :>
THuG-Radu Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Daca ar fi una la care tin/o iubesc, nu, n`as accepta.Daca mi`ar zice una cu care is de 1 saptamana, adu`ti un prieten si bagati`mi`o amandoi, hell yea !
Random Hero Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Bai superstar,ce ai de gand tu cu Lemonade ? Ntz ntz ntz. Nimic. :D
ShorTyx Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 depinde cat este de veche relatia dintre mine si ea, daca suntem impreuna de cateva zile/o saptamana probabil as accepta dar cu un prieten ales de mine, dar daca am ajuns sa o iubesc cu siguranta nu as accepta decat daca ar veni ea cu o prietena :> ^_^
Glau Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 N-as accepta asta. Daca esti cu persoana iubita nu mai conteaza/vrei altceva.
Lucian Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Cum ai reactiona daca prietenul/prietena ti-ar propune s-o faceti in 3 cu inca un/o prieten/a ?Prietena iti propune sa mai aduci un amic.Ai suporta s-o vezi....in/cu altul ?nuDar daca n-ar fi vorba de prietena voastra ci o cunostinta v-ar propune tie si prietenului un threesome, ati accepta? :>'the fuck? de ce? pot sa dau de pasarica si singur. si pe aia n-o impart
MariuS™ Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Nu, sub nici o forma. Si la fel si cu 2 fete, nu mai bine una si buna ? Bine, daca is 2-3-4-5-6 bune, atunci da .
ChoWdeR Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Nu, sub nici o forma. Si la fel si cu 2 fete, nu mai bine una si buna ? Bine, daca is 2-3-4-5-6 bune, atunci da . nu stii cum e cu una si tu refuzi sa tio tragi cu 2 ...
Dropkillerz Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 nu stii cum e cu una si tu refuzi sa tio tragi cu 2 ... mi-ai luat vorbele din gura
bunny Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 In principiu am vrea amandoi, numai ca amandoi vrem de sex opus noua. So neah. :P
_alexa_ Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Hell no! Asa cum au mai spus si altii, daca e vorba de persoana iubita sub nici o forma nu dau share. Si nici daca-i relatie ocazionala...
Lemonade Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Bai superstar,ce ai de gand tu cu Lemonade ? Intrebarea e ce am eu de gand cu el ^ Joking On: Daca sunt eu, el si inca o tipa, nu e ok ca sunt cam geloasa. Daca sunt eu cu el si cu inca un tip nu e nici asa ok (exista momente in care probabil o sa mi se "scoata ochii" cu chestia asta si in plus daca doresc pe altcineva, pot sa ma despart de prieten si sa ma duc la celalalt). Maybe swinging (doar de incalzire, apoi revin la partener :> )
Random Hero Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Intrebarea e ce am eu de gand cu el ^ Joking On: Daca sunt eu, el si inca o tipa, nu e ok ca sunt cam geloasa. Daca sunt eu cu el si cu inca un tip nu e nici asa ok (exista momente in care probabil o sa mi se "scoata ochii" cu chestia asta si in plus daca doresc pe altcineva, pot sa ma despart de prieten si sa ma duc la celalalt). Maybe swinging (doar de incalzire, apoi revin la partener :> ) Aaa, acum o dai pe swinging si cand (indirect) ti se propusese: omgzz, not meh!
Dropkillerz Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Intrebarea e ce am eu de gand cu el ^ Joking On: Daca sunt eu, el si inca o tipa, nu e ok ca sunt cam geloasa. Daca sunt eu cu el si cu inca un tip nu e nici asa ok (exista momente in care probabil o sa mi se "scoata ochii" cu chestia asta si in plus daca doresc pe altcineva, pot sa ma despart de prieten si sa ma duc la celalalt). Maybe swinging (doar de incalzire, apoi revin la partener :> ) Un numar de telefon,poate trec prin bucuresti
Random Hero Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Un numar de telefon,poate trec prin bucuresti Departe, departe. :P
Sensini Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 eu + ea + carnacior -> nu. de ce dracu as vrea sa impart bucatica mea? as face doar in cazul in care asta cere situatia respectiva eu + ea + savarina -> sure, why not. the more, the merrier :D
The Fan Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 cu inca o femeie da..cu inca un barbat.. never.. nu pot suporta ideea..