Guest Grim_R3ap3R Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Nu inteleg de ce mai este la meniul optiuni >skin and language< pentru ca este trecuta doar lb. engleza si de ce mi scrie ca poti sa folosesti ca poza pentru avatar si .swf ca m-am chinuit o ora si tot nu am reusit sa incarc un swf !!! :>
Yves Larock Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 :) Forumul cred ca este facut de straini si este adaptat pt linkmania, de aceea are multe chesti inutile :) Nus dar pt avatar merge cel mai bine .jpg si .gif :> Daca te supara Grim Reaper scoate coasa sii aratale cum se faca unu bun :) :) :)
KIZ Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 El vrea moderator pe un forum care nici nu ii place macar :>
crazy19 Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Acest forum este un soft facut de http://www.invisionboard.com/. Daca-ti place, il cumperi, daca nu, nu. :> de ce mi scrie ca poti sa folosesti ca poza pentru avatar si .swf ca m-am chinuit o ora si tot nu am reusit sa incarc un swf !!! Incarca un GIF animat in locul unui SWF. :)
alex Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 Mi se par inutile swf-urile :> cel mai bine fara... cum in flash se pot integra si sunete ce ar fi daca vine unu si baga Nicolae gutza sau mai stiu eu ce manelist ar iesi o nebunie totala
KIZ Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 Pentru ca vBulletin nu este gratuit. Invision Power Board este.
Kill3r-ikya Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 Fac eu o donatie pt. vBulletin :> bine acuma...dar nu mai mult de 210.000 mii Lei,ca nu`mi permite....Mastercardul (alocatia) :)
crazy19 Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 Pentru ca vBulletin nu este gratuit. Invision Power Board este. Interesanta remarca KIZ... :> License options We offer two types of license: Yearly license $69.95 Lifetime license $199.00 Purchase now! » Deci, NU e gratuit deloc. Ba, e chiar mai scump decat vBulletin, care e 160 USD(owned license, deci nu mai platesti nimic dupa aia). :) Daca vrei forum gratuit -> phpBB. :)
KIZ Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 Corect, ai dreptate. Numai ca pe noi nu ne intereseaza suportul tehnic pe care il ofera ei. Exista o versiune Trial a acestui Forum, care nu include suport tehnic si alte bla-bla-uri comerciale pe care le ofera ei acolo. Nu ne deranjeaza sa tinem la sfarsitul site-ului un copyright de genul: "Powered by Invision Power Board(U) v1.3.1 Final © 2003 IPS, Inc." pentru care nu trebuie sa platim nimic, decat sa platim $69+ si sa scrie: "Powered by Invision Power Board(U) v1.3.1 Final © 2003 Link Mania"