[Hypnotic] Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Da stiu ce vrei u sa spui dar dak va mareste rise dmg va creste si la la ts sau power slash si automat ca veti batea sm`i si sa nu imi spui u mie acu ca defapt te gandesti la un duel pe ene la mg pt ca toata lumea stie ca mg`u este doar holder pe ene si damager la pvp pe str...si inca cv nu te obliga nmn sa iti faci mg`u pe ene,este ca si in cazul elfelor dak vrei duel fati`l pe str elfele care vor scandal si`au facut caracter pe agi ,si ce trebuia sa spuna? "dom`ne dati`ne si noua mai mult dmg / defence per buff`uri la cateva puncte adaugate la ene" , ca vreau sa fiu si suport si dmg`er "Folosesti niste prescurtari care-l fac invidios si pe Marean.@ ` power :)
TheNight Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 offf saracutzu de tine si ma vait ca n`ai inteles ce am vrut sa spun sau defapt ai inteles si nu iti convine? Si ca sa ma scoti pe mine din tipar ce te`ai gandit .."oleaca de atac la pers nu strica a?"
krauss Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 sunt curios tu, night, care ai bk-ul ala de 189430284209 de rr-uri cum era sa ai un mg pe str impotriva la un sm care stie cu adevarat ce inseamna sa te duelezi. Cu un bk poti avea probleme impotriva unui sm bun dar cu mg-ul care are foarte putin hp si un defense foarte slab indiferent de ene sau str
TheNight Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 nu te contrazic ca e aiurea dar dak ti l`ai face pe str de la bun inceput nu ai mai avea prb asta si sunt sigur ca avantajul de puncte per rr te`ar ajuta extrem de mult si l`ai face dar voi vreti si holderi si la pvp sa faceti trb,caracterul va lasa sa alegeti ,ce a`ti ales nu e problema nimanui decat a voastra ,cum am spus si mai sus in cazul elfelor,aveti caz asemanator.
1deamon Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 ceea ce cereti voi nu se va intampla ffoarte curand.. sa nu spun niciodata..v-am explicat si in ultimul post ce inseamna acel rise..un mg pe str ar ajunge sa bata si bk full..ar dezechilibra total erarhia..si nusht unde momentan un mg full bate un dl full..parca night a spus asta...si poate pe alt sv...sau era prea nap dl-ul...un mg pe str poate fi holder la fel ca si pe ene..dar nu de la 1 rr ce e adevarat..dar power slash este un skill util..oricum ..e normal ca un sm sa bata un mg pe ene..energy este atributul principal la smstregth la bk de aceea el bate mg..si momentan am vazut mg care bate sm...aceleasi rr..si chiar si mg mai mictot a batut...invatati sa faceti duel...