Jump to content
Tybork

AC/DC - concert incendiar la Bucureşti

Recommended Posts

Show-ul legendarei trupe rock AC/DC din Piaţa Constituţiei din Capitală a început, duminică seară, în jurul orei 21.00, cei cinci membri ai formaţiei urcând pe scenă în aplauzele frenetice ale celor circa 60.000 de fani prezenţi la concert.

Imagine IPB

Trupa AC/DC, formată din Brian Johnson, Angus Young, Malcolm Young, Cliff Williams şi Phil Rudd, şi-a început show-ul de la Bucureşti cu piesa "Rock N' Roll Train".

În deschiderea show-ului AC/DC au concertat trupa americană Down şi formaţia Iris.

După ce vineri seară au concertat la Sofia, membrii formaţiei AC/DC au sosit la Bucureşti cu un avion privat, duminică, la ora 19.20, pe aeroportul Băneasa.

Pe de altă parte, Lenţi Chiriac, production manager la D&D East Entertainment, organizatorul evenimentului, a declarat pentru MEDIAFAX, duminică dimineaţă, că trupa rock AC/DC a sosit la Bucureşti în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu un avion privat, fiind cazată la un hotel din Capitală.

Organizatorii evenimentului au fost extrem de rezervaţi în ceea ce priveşte programul trupei AC/DC. Astfel, potrivit organizatorilor, membrii celebrei formaţii ar urma să viziteze Casa Poporului pe parcursul vizitei la Bucureşti, nefiind stabilit însă nimic concret în acest sens. Pe de altă parte, Gabrielea Enea, director al Departamentului de Relaţii Publice şi Protocol a Camerei Deputaţilor, a declarat pentru MEDIAFAX, sâmbătă, că până în acel moment nu fusese făcută nicio solicitare oficială în acest sens. "Nu a făcut nimeni nicio solicitare oficială până în acest moment", a declarat Enea.

Totodată, conform organizatorilor, membrii formaţiei AC/DC nu au avut pretenţii speciale în ceea ce priveşte vizita lor la Bucureşti, iar securitatea acestora este asigurată de staff-ul propriu al trupei.

Sursa: mediafax

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...