Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

spkeh

Problema

Recommended Posts

Guest CeausescuPresedinte
Posted

schimba pm am

Posted

in setarile ceasului poti selecta sa-ti arate ceasul cu ora formata din 24 de ore, sau din 12 ore. AM sau PM, adica anti meridian, sau post meridian.

ca sa iti arate la pc ora 17 in loc de ora 5, trebuie sa setezi ceasul pe ora de 24 de ore.

Posted

Da sa-l ia dracu ca dau la pm \ am le tot schimb si tot nu apare ceasu ala cu 24 de ore , tot cu 12 .. dreaci sa-l ia

: \

Posted

Da sa-l ia dracu ca dau la pm \ am le tot schimb si tot nu apare ceasu ala cu 24 de ore , tot cu 12 .. dreaci sa-l ia

: \

si yo m-am chinuit la fel si nu merge :banghead:

Guest =Ayo=
Posted

pai cu ce te incurca? tu pe mu ai ora 17:54 la calculator ai ora 5:54 PM

Guest Argentus
Posted

selectezi AM cu mouse si apoi dai sageata sus sau jos...

Posted

Gata , am prins ideea pana la urma , deci la pc e ora normal (7:21) in mu (19:21) .. deci nu ma deranjeaza cu nimic , gata gata .

O seara buna si mersi ! :D

Posted

nu ma topitule:)

pedeapsa sa fie scoaterea guildelor fantoma inainte de cs

in setarile ceasului poti selecta sa-ti arate ceasul cu ora formata din 24 de ore, sau din 12 ore. AM sau PM, adica anti meridian, sau post meridian.

ca sa iti arate la pc ora 17 in loc de ora 5, trebuie sa setezi ceasul pe ora de 24 de ore.

ANTE

Guest Bobbytzu™
Posted

Se poate si pentru windows XP din Control Panel -> Regional and Language Options si ai acolo Location, Time zone, Time format. Schimbi locatia pe Romania in loc de United States cum e implicit cand instalezi windowsu si ar trebui sa se modifice si ceasul in format de 24H. Cel putin eu faceam asta tot timpul cand instalam WinXP.

Posted

Se poate si pentru windows XP din Control Panel -> Regional and Language Options si ai acolo Location, Time zone, Time format. Schimbi locatia pe Romania in loc de United States cum e implicit cand instalezi windowsu si ar trebui sa se modifice si ceasul in format de 24H. Cel putin eu faceam asta tot timpul cand instalam WinXP.

Aceasta metoda merge :). Ms nu o stiam.

Guest Bobbytzu™
Posted

Aceasta metoda merge . Ms nu o stiam.

Ma bucur ca te-am putut ajuta.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...