Jump to content
revan

Ce animal de casa aveti ?

Recommended Posts

Posted

Hmmmm, am avut o gramada de caini la viata mea(6 caini). Insa am un vecin(am avut de fapt), care nu suporta sa auda cainii latrand. Shi mi-o otravit shi au murit crybaby2.gif

Shi sunt sigur ca au murit otraviti! I-am dus la veterinar sa vad motivul morti, si mi-au spus ce e vorba de otrava sad.gif

Posted

Hmmmm, am avut o gramada de caini la viata mea(6 caini). Insa am un vecin(am avut de fapt), care nu suporta sa auda cainii latrand. Shi mi-o otravit shi au murit  crybaby2.gif

Shi sunt sigur ca au murit otraviti! I-am dus la veterinar sa vad motivul morti, si mi-au spus ce e vorba de otrava sad.gif

Apoi ,fiule ,eu in locul tau aveam ac de cojocu' vecinului(farse la greu pana se muta de la bloc,si yoy multe ii poti face.Merita ,fiule). Ce te-ai face face daca ai avea un copil care ar plange toata ziua?Ti l-ar otravi si pe ala?

Eu am niste pesti (mi-s dragi scalarii) care tot cresc si nu mai am acvariu pentru ei si pentru vecinu' lu' Jayzzz. biggrin.gif

Yoy dupe aia am vazut ca "ai avut" .L-ai exterminat? .BRAVO, fiule

Posted

Am avut 2 broaste testoase da li s-au infectat okiii si au murit... sad.gifhelp.gif

Cre k era se la apa in care le tineam....era apa dela robinet cu clor & shit eusa_dance.gif

Exact situatia asta am si io ... si al meu a murit

Posted

http://img386.imageshack.us/img386/8370/heck14zj.jpg

http://img386.imageshack.us/img386/6780/heck24oy.jpg

keep up teh posting

Imi place gresia ta si caloriferul, dar nu vad cainele biggrin.gif ...chip za gud uorc ma houmi happy.gif

Posted

Eu am 2 porci de guineea , Galusca si Patrunjel.Probabil va intrebati de ce ii cheama asa.Pai Galusca arata ca o galusca biggrin.gif si Patrunjel mananca mult patrunjel.Sunt frumosi foc nu am acum poze cu ei dar poate o sa va pun.

Apropo frumos caine ai Slim numai ca balconul ala sau holul era cam ingust biggrin.gif.

Posted

Eu am 2 porci de guineea , Galusca si Patrunjel.Probabil va intrebati de ce ii cheama asa.Pai Galusca arata ca o galusca biggrin.gif si Patrunjel mananca mult patrunjel.Sunt frumosi foc nu am acum poze cu ei dar poate o sa va pun.

Foarte frumosi porcii de guineea in general

smile.gif

Posted

well ... e si el p-acolo pe undeva sad.gif

dap l-am observat acum...e frumos si mare, cu ce-l hranesti biggrin.gif ? al meu e paradit, dar nu e rasa de aia mare...bv, pariez ca apara casa f bine happy.gif

Posted

well. cainele e la taica-meu sad.gif de mancat mananca tot ce manancam noi + niste boabe pe care si le apara ca idiotu ore in sir cussing.gif. apara, dar nu-i ajunge o casa ... o are in grija si pe-a vecinilor makedoni sad.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...