Jump to content
Guest i.lena

Orange a lansat un telefon dedicat celor în vârstă

Recommended Posts

Guest i.lena

Orange lansează în premieră pe piaţa din România un telefon special creat pentru seniori, uşor de folosit, prevăzut cu volum puternic, tastatură cu cifre mari şi redare vocală a cifrelor tastate, apelare rapidă şi cu buton pentru apeluri de urgenţă.

Telefonul ZTE S302 este disponibil din 13 mai în oferta Senior, la preţuri pornind de la 1 euro

(TVA inclus). Împreună cu telefonul, oferta Senior include un abonament avantajos, cu 500 de minute pentru apeluri în reţea şi către orice reţea fixă naţională, la 6 euro/lună (TVA inclus). Oferta Senior se adresează exclusiv pensionarilor, iar activarea se face în orice magazin sau partener Orange, pe baza talonului de pensie. În afara ofertei Senior, telefonul ZTE S302 poate fi achiziţionat şi separat, la preţuri pornind de la 9 euro (TVA inclus).

http://www.chip.ro/media/tinybrowser/image...ange_senior.jpg

Sursa: CHIP.ro

Link to comment

imi schimb 3310 cred ... nu glumesc am un 3310 si nu am motiv sa-l schimb pana acum ... asta pare mai usor , butoanele mari ... si numai 9 euro ... cred ca mai stau putin sa mi-l pot si decoda . oricum , pare misto telefonul ( ca si telefon , nu antena satelit)

edit: m-am uitat pe net , si am vazut ca la liber e 43 euro.... sa fim seriosi . raman la 3310 al meu.

Link to comment

poate il poti decoda, si mie mi`ar placea un telefon asa de simplu, app agenda are?

Cred ca agenda se deschide cand apesi sageata jos :)) Asa e la toate telefoanele. Mie imi place designul :-?? Pana la urma nu trebuie sa ai camera foto, bluetooth sau alte chestii... E de ajuns un aparat foto pt poze si telefonul sa ramana strict pentru conversatii.

Link to comment

urat e :)) e mult prea mare ... e mai mult pentru cei cu deficiente auditive foarte mari si deficiente de vedere ...

totusi pentru cei in varsta este bun :) dar nu vad butonul pentru apel de urgenta ..

pentru apeluri de urgenta apesi 112 pe butoanele alea cat toate zilele..

pentru batrani e bun pentru ca multi "isi prind urechile" in meniuri si toti se vaita ca scrisul si butoanele sunt prea mici.

Link to comment

Ce panarama de telefon.Nu as da banii pe asa ceva.Daca as fi batran,mi-as lua un telefon cu touchscreen si din setari as face numerele mari, si cu asta basta.

spui tu care te-ai nascut cand telefoanele mobile existau deja dar multi batrani de acum sunt nascuti pe vremea cand pana si masinile erau o raritate asa multi nu sunt la curent cu ultimele inovatii tehnologice.

+ca la ce pensii au multi fix de touchscreen au bani cand lor abia le ajung de pe-o zi pe alta

Link to comment

urat e :)) e mult prea mare ... e mai mult pentru cei cu deficiente auditive foarte mari si deficiente de vedere ...

totusi pentru cei in varsta este bun :) dar nu vad butonul pentru apel de urgenta ..

Daca ai fi citit ai fi vazut ca e pentru OAMENI in VARSTA :|

Mie mi se pare foarte eficient din mai multe motive:

- Diferenta dintre mobil si fix este doar cea de mobilitate

- butoanele sunt bine proportionate

- ecranul afiseaza ce este util , numarul de telefon , de marime decenta , 10 caractere (banuiesc ca nu vreti sa sunati in congo )

- pare si foarte stilat , pentru un om in varsta

Link to comment
Guest LoLz0o0r

Astia nu mai stiu pe ce sa scoata banii :)) oricum daca esti batran nu esti si incapabil sa vezi niste cifre.Design'ul este la fel doar ca are butoane mari si display mic de tot.

Link to comment

Ce panarama de telefon.Nu as da banii pe asa ceva.Daca as fi batran,mi-as lua un telefon cu touchscreen si din setari as face numerele mari, si cu asta basta.

Sa stii ca fix tu esti publicul tinta pentru acel telefon #-o

Scrie clar dedicat celor in varsta, nu mai comentati "e panarama" sa va vad pe voi pe la 50-60 de ani cand va lasa vederea.

Link to comment
Guest NightWishMaster
Treaba cu inadaptarea persoanelor in varsta la tehnologia moderna nu tine 100% de deficientele de vedere/auz ale persoanei de o varsta inaintata, ci tine in mare masura si de mentalitate, mediul de viata in care au trait dar si de posibilitatile materiale pe care le au. La ai nostrii exista o preconceptie cum ca de la o anumita varsta e musai sa devii inchis, sa nu treci de rutina zilnica, sa nu devii receptiv la ceva nou mergand pe conceptia ca nu are la ce sa-ti mai foloseasca, sa nu faci ceva iesit din normalul pe care il adopta toti pentru ca "esti om batran, nu mai esti la varsta la care...". Ei bine, in occident batranii sunt mai receptivi, ei nu merg din inertie ca la noi. La ei femeile merg pe bicicleta si la 70 de ani, pe cand la noi daca ar exista un astfel de caz, persoana ar fi catalogata ca fiind nebuna atat de comunitate dar mai ales de persoanele de acceeasi varsta. In occident procentul batranilor care acceseaza internetul este mult mai mare fata de Romania, in occident batranii nu urmaresc la TV doar politica si telenovele, ei accepta mult mai deschisi programele stiintifice si culturale. Si din toate astea se poate concluziona ca batranii nostri refuza noul nu pentru ca ar fi incapabili sa se adapteze ci pentru ca ei percep noul ca fiind un lucru nefiresc pentru starea de resemnare pe care o traiesc. De aceea ei inca folosesc fixul cu precadere, pentru ca un telefon mobil i-ar exclude din conditia lor conservatorism care ii caracterizeaza.
Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...