bunny Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Eh, nu mai bag eu text, se subintelege din poza. V-ati intrebat de ce unora li se rupe prezervativul? Si nu pentru ca au penisul mare asa cum se lauda ca prostii, ci nu stiu sa puna prezervativul cum trebuie, nu lasa "smocul" in afara, prezervativul se umple, sperma n-are unde sa se duca, si poc, ramane gravida. Be careful. xD
Random Hero Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Eh, nu mai bag eu text, se subintelege din poza. V-ati intrebat de ce unora li se rupe prezervativul? Si nu pentru ca au penisul mare asa cum se lauda ca prostii, ci nu stiu sa puna prezervativul cum trebuie, nu lasa "smocul" in afara, prezervativul se umple, sperma n-are unde sa se duca, si poc, ramane gravida. Be careful. xDMai era unul pe Softpedia care nu stia cum sa isi convinga prietena sa ia anticonceptionale, la "doar" o saptamana dupa consumarea intamplarii nefericite. Lipsa informarii dauneaza grav sanatatii.
Raul Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Nu e cine stie ce fizica nucleara sa pui un prezervativ #-o
Lucian Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Nu e cine stie ce fizica nucleara sa pui un prezervativ #-oasa e. toti sunt nascuti invatati. cum stiu pasarile incotro sa zboare, asa stiu si nou-nascutii sa-si traga un balonas pe falus
Dilut3D Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Cam multe etape... Daca esti afara in aer liber noaptea, si nu ai lanterna Tre sa il cauti/gasesti, pe urma tre sa rupi ambalajul cu...dinti? Dupa aia tre sa vezi care e fata si care e spatele, pe urma tre sa urmezi etapele din topic. Daca dai fail si il pui invers sau il pierzi prin iarba...pana repeti iar toate miscarile e posibil sa moara. Si mi se pare ciudat sa zici ca se rupe pentru ca se umple dupa cate stiu eu e destul de rezistent asta daca nu cumva esti Rocco :nanana: Cred ca statistic se rupe mai repede in timpul actului sexual daca il pui gresit si p... nu are unde sa se duca decat de la copilasi'
bunny Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Cam asta am spus si eu dar in alte cuvinte, sau m-am facut gresit inteles, nu ca se umple tot prezervativul de sperma si face boom, ci faptul ca nu e pus cum trebuie si in timpul "frecarii", se rupe apoi poc poc, spermguys getting free.
Th3_GoD Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=g-FPy0K4sv0 Cel mai corect .
TheNight Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 eu am alta parere....cati din voi au rabdare in momentul in care ,stim f bine cat de excitati suntem,sa mai urmeze toti pasii,ca la carte ? Eu zic ca datorita acestui fapt se rupe prezervativul nu datorita nici penisului lui imens nici factorilor expusi mai sus...mai pe scurt vrei sa te simti bine cat mai rpd incat uiti sa mai urmezi indicatiile din cutia cu balonase :P
Guest Anazayr Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Sunt de acord cu Raul...it's not rocket science. Cat despre "poc" fiti siguri ca sunt testate inainte de ambalare,sa suporte unor presiuni mai mari decat e necesar indiferent de cat de mare "Carl" ai. Si normal ca nu iti cumperi orice tampenie...te uiti si la firma.
Cartman Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Eu sincer folosesc doar Durex clasic si sunt foarte multumit de el.Nu s-a rupt niciodata si sper ca o sa ramana la fel ^_^.
Finnick Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Sunt de acord cu Raul...it's not rocket science. Cat despre "poc" fiti siguri ca sunt testate inainte de ambalare,sa suporte unor presiuni mai mari decat e necesar indiferent de cat de mare "Carl" ai. Si normal ca nu iti cumperi orice tampenie...te uiti si la firma. Depinde si de marca prezervativului.Daca iei o cutie care contine 3 bucati cu 2 lei si 50 de bani normal ca se va rupe. In legatura cu tutorialul: Nu toti stiu cum se pune un prezervativ,dar nu este nici foarte greu. Oricum,in cutie este o foaie cu detalii despre prezervativ si tot la fel,o poza ca aceasta,care iti arata cum sa-l pui.
thierry.henry Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Sa fie marca buna , ca daca nu face poc si dupaia apar probleme.Deci PROTEJATI-VA
SlowLy` Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Pai daca vreti sa nu aveti nelamuriri, un Durex si se rezolva tot. :>
JackReader Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Incredibiiiiiilll :o:O , WOW ! va trebuie tutorial sa vedeti cum se pune prezervativu?)), sau luati-va un ghid ceva eu credeam ca v-a invatat la gradinita 1
JackReader Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Aveti grija sa nu gresiti capul !!! Tare asta=))) , mai stii ,bun sfat...poate il pui lu taicatu din greseala, sau cine stie
DanyR8 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Depinde si de marca prezervativului.Daca iei o cutie care contine 3 bucati cu 2 lei si 50 de bani normal ca se va rupe. In legatura cu tutorialul: Nu toti stiu cum se pune un prezervativ,dar nu este nici foarte greu. Oricum,in cutie este o foaie cu detalii despre prezervativ si tot la fel,o poza ca aceasta,care iti arata cum sa-l pui. In cazul nostru fata se ocupa de acest lucru , cateodata fara maini cum doreste
JackReader Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 In cazul nostru fata se ocupa de acest lucru , cateodata fara maini cum doreste Sau iti rogi mamica frumos...Sti intai ii zici la fata "piuaa" si dupa " Mama aseaza'mi si mie chestia asta"
Stig Woods Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Voi inca sunteti virgini in MS Dos si va laudati cum va puneti prezervativele ?!
JackReader Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Voi inca sunteti virgini in MS Dos si va laudati cum va puneti prezervativele ?! ) poate'si pun pungi de plastic
FashionVictim Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Voi inca sunteti virgini in MS Dos si va laudati cum va puneti prezervativele ?! Eu cred ca tu esti cel mai virgin dintre toti care au postat in topicu asta ;)
Guest k1nd3rb0y Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Voi inca sunteti virgini in MS Dos si va laudati cum va puneti prezervativele ?! ) poate'si pun pungi de plastic Vorbesti tu ? Stig , nu te mai da tu mare ca mai mult de 12 ani nu iti dau .. Interesant ,aceasta imagine era si pe cutia de la durex..Noroc de aceea imagine ca habar n-aveam sa il folosesc..
RobyRap Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Chiar era necesar un tutorial:))...pentru cei care nu stiu,sa roage femeia sa ii ajute:))
AngeL Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) Desi este un topic vechi si prafuit, isi are importanta lui. Sunt cateva reguli simple si de efect in folosirea corecta a prezervativului. Nu vrem sa ne trezim cu surprize neplacute, nu? :) Folosirea prezervativului. 1) Se verifica eticheta prezervativului, cautand data de expirare. 2) Se strange prezervativul intre degete astfel incat sa se formeze in parti doua pernute de aer - daca acestea nu se formeaza, prezervativul este spart si trebuie aruncat. 3) In partile laterale ale prezervativului exista margini zimtate. Acolo trebuie desfacut. Se prinde prez intre degete si trebuie mutat in partea opusa ruperii pachetului (daca desfacem in partea dreapta, prez trebuie strans cu degetele in stanga si tot asa) - NU se desface cu unghiile, gura, foarfecute etc 4) Se preseaza eticheta astfel incat prez sa iasa sigur (NU bagam mana dupa el!) 5) Se apuca de rezervor cu trei degete si se sufla pentru a vedea directia de rulare. (NU incercam cu degetul) 6) Se ruleaza pe penisul in erectie tinut fiind in continuare de rezervor cu trei degete (ca sa nu prinda aer, si astfel sa se rupa in timpul actului sexual) 7) Dupa actul sexual se scoate de pe penisul in erectie astfel: se apuca cu trei degete de rezervor, iar cu cealalta mana de la baza penisului, astfel incat sa nu curga nimic. 8 ) Se innoada si se arunca la cos. Nu sunt adepta prezervativului (o data l-am folosit si mi-a provocat o alergie).... Dar pentru sexul pasager, pentru evitarea unor boli cu transmitere sexuala (*BTS) si pentru evitarea sarcinii nedorite, este bun. Depinde si de calitatea prezervativului. Edited November 22, 2012 by Angel 3