Jump to content
logs

Regulament Fight Arena

Recommended Posts

Dialog cu scantei

Cu cine ne contram? De ce ne contrazicem? Stim cand sa ne oprim?

Aceasta sectiune este dedicata exclusiv dialogurilor in contradictoriu 'one versus one'.

Reguli de baza:

Daca vrei sa discuti cu cineva anume, creezi un topic cu numele tau + numele celui cu care vrei sa 'combati' + despre subiectul discutiei. Exemplu Gogu + Mishu + despre rasism

Daca nu vrei sa vorbesti despre ceva anume, atunci topicul va fi numele tau + numele celui cu care vrei sa combati. Exemplu: Gogu + Mishu

Ar fi de preferat ca topicurile fara subiect sa fie cat mai putine, rostul lor fiind acomodarea intre membrii respectivi sau rezolvarea animozitatilor existente deja si care nu mai au un motiv anume.

In topicurile deschise posteaza DOAR cei 2 participanti. Orice post care nu apartine celor 2 va fi sters Autorii acestor interventii nepermise sunt pasibili de warn.

Daca cel provocat nu accepta confruntarea, el va posta ca atare iar topicul va fi inchis. Topicurile inchise prin neparticiparea combatantilor vor fi sterse periodic.

Reguli de limbaj:

Scopul acestei sectiuni este de a acorda mai multa libertate pentru dezbaterile in contradictoriu si nu certurilor 'ca la usa cortului'.

Nu se accepta invective.

Combatantii se vor stradui sa nu foloseasca injurii si cuvinte licentioase.

Abaterile vor fi sanctionate dupa caz cu warn up si/sau suspend.

Sugestii pentru discutii in contradictoriu de calitate:

O discutie critica solicita foarte multa atentie fata de ceea ce spune celalalt: articularea propriei opinii, sustinerea ei in fata tirului sustinut al argumentelor celuilalt, rezistenta la intimidare prin aparenta autoritate a celuilalt sau retorica agresiva.

- Fiti perseverenti in sustinerea ideilor voastre dar intotdeauna pe baza unor argumente solide care sa excluda atacurile directe la persoana sau raspunsuri de genul 'sa zic eu'.

- Nu recurgeti la jigniri doar pentru ca nu intelegeti ce a vrut celalalt sa spuna.

- Daca vi se demonstreaza ca gresiti, fiti capabili sa recunoasteti asta. Este o chestiune de demnitate si de eleganta.

Link to comment
Share on other sites

Ca o mica adaugire, cand creati un topic, trimiteti un PM persoanei cu care vreti sa va certati si dati-i un link. E posibil sa nu stie oamenii ca i-ati chemat aici.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...