Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

23cu24

am si eu o mica sugestie...

Recommended Posts

Posted

eu sincer nam lag niciodata noria sa fie plin de caratere ca nam lag..

eu nu vad problema

si de ce lorencia?? cand dai rr esty lvl 1 te da lorencia asa nu ai lag? cand intri lvl 1 lorencia..

Guest biili
Posted

Asta e clar playari stau unde vor.... noria e mai circulata pentru ca multi vin la goblin de aia lasa lumea afk cu shop deschis acolo .

Pai e si normal , normal ca pui shop unde e traffic/aglomeratie mai mult , ex : noria/arena/kalima/icarus , daca stai in lorencia , acolo merge caracteru dupa ce da rr si nu prea cred ca-i arde sa faca niste "shopping" si sa nu creasca cat mai repede si in plus.. avand in vedere ca sunt multi in noria , o sa stati acolo si o sa-i intrebati pe fiecare in parte de afk ? sau ii mutati direct?.. Nu zic ca nu ar fi mai bine sa nu fie lag in noria , dar.. mi se pare a fi prostie sa intre in fiecare zi la o anumita ora un admin si sa mute store charurile din noria , la un moment dat , toti or sa mearga de ciuda cu store deschis pe acolo numa sa faca o faza "funny".

Nici pro , nici contra.

Posted

Nu putem forta jucatorii sa puna shop pe o anumita harta, iar prin varianta cu suspend nu cred ca ar fi placut pentru voi. Aceasta problema poate fi rezolvata doar de catre jucatori, cand vor exista mai multe shop-uri in lorencia, atunci vor fi tentati si ceilalti sa isi puna propriile stall-uri acolo. Prin urmare, luati initiativa si lasati voi intai shop in lorencia.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...