Coolio Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Fratiilor......am beli-to. C ne facem cu scoala....??? Kre stii regulile noi va rog sa mi- le spune-ti si mie. Ehe......cica totusi io uram scolala dar acum ia-si da foc! Vai d capu nostru
{JM}Alex Lifetaker Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Pai dupa gramatica ta.. intr-adevar ai beliT-O... Si mai bine tI-AS da foc tie Vai de capul tau PS: Hai ca glumeam am luat si eu postul intr-un mod ironic No offence
rhazek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=33681 Search
Jayzzz Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Pai dupa gramatica ta.. intr-adevar ai beliT-O... Si mai bine tI-AS da foc tie Vai de capul tau PS: Hai ca glumeam am luat si eu postul intr-un mod ironic No offence Hai mah nu fii asha de rau cu baiatu... Eu acum trec pe a 8-a. . Ma ashteapta examenul de capac sau testarile nationale cum li se zic acuma
GReedy Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 hehe...doar ce am dat examenu` shi am trecut cu bine .acum pot sa rad de ceilaltzi de kre au trecut a 8`a shi tre sa dea capacitatea. Jayzzz daca vrei sa`tzi fie ushor invatza tot anu` nu la sfrshit k mine....3 noptzi n`am dormit sa invatz nenorocitu de Baltag shi anu asta a fost O Scrisoare Pierduta.. ...anyway success
Linky Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 eu am terminat a 12-a .....slava domnului crek imi taiam venele cu foi de caiet ...shi nu va mai plangeti atata ...parca ar fi sfarsitul lumii... ) ce...niste reguli mult mai severe nik toata...
WuTangClan Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 hehe...doar ce am dat examenu` shi am trecut cu bine .acum pot sa rad de ceilaltzi de kre au trecut a 8`a shi tre sa dea capacitatea. Jayzzz daca vrei sa`tzi fie ushor invatza tot anu` nu la sfrshit k mine....3 noptzi n`am dormit sa invatz nenorocitu de Baltag shi anu asta a fost O Scrisoare Pierduta.. ...anyway success Hehe, si yo am facut la fel. Tot anu prin cluburi si-n ultimele nopti da-i tata tare k maine ai capacitate (pana la urma am trecut cu bine). Sfat pt ce-i care o sa de capacitatea:Bagati fratilor tot anu ,dupa aia trai si viata
z3t[u] Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ehh am tracut si de examen la liceu ...si de bac......la anu am licenta.. ...... tre sa invat .........oricum bafta all.
frankie Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Hai mah nu fii asha de rau cu baiatu... Eu acum trec pe a 8-a. . Ma ashteapta examenul de capac sau testarile nationale cum li se zic acuma tot ce pot sa te sfatuiesc e sa inveti pe rupte ca dk intrii unde vrei ai toata vara la dispozitite sa faci ce vrei, asa ca nu te distra prea mult in timpul scolii sper ca-ti va fi de folos, la ce sc esti ?
renegadealive1 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Copii, stiti ce cred eu ? ca tot de nazbatii va veti tine cu regulamentul lor cu tot S-aveti un an scolar mai bun.
Jayzzz Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 tot ce pot sa te sfatuiesc e sa inveti pe rupte ca dk intrii unde vrei ai toata vara la dispozitite sa faci ce vrei, asa ca nu te distra prea mult in timpul scolii sper ca-ti va fi de folos, la ce sc esti ? Esthi din Oradea ? Scoala: Dimitrie Cantemir.
csoka.zsolt Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Se pare ca scolarii tot nu traiesc mai bine ,nici cu noua guvernare! Oricum bafta la toti cei care sunt in clasele 5-8 , si celor care dau testul national!
Jayzzz Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Se pare ca scolarii tot nu traiesc mai bine ,nici cu noua guvernare! Oricum bafta la toti cei care sunt in clasele 5-8 , si celor care dau testul national! Thx man! Succes shi tie la fel
frankie Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Esthi din Oradea ? Scoala: Dimitrie Cantemir. nope sunt din Craiova, oricum succes mult man, sa iei capacitatea pt mine (iti spun eu ca intrii unde vrei...sigur)