Jump to content
Guest gill

» HTC lanseaza prima competitie pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru Android

Recommended Posts

Guest gill

Romanian Android Challenge este prima competitie romaneasca pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru Android, competitie organizata de HTC Romania, in cadrul careia participantii isi pot inscrie aplicatiile pe www.androidchallenge.ro, intr-una dintre cele 5 categorii, Lifestyle, Tools, Media, Rețele Sociale sau Jocuri.

Acestea vor fi evaluate de un juriu format din specialisti in telecomunicatii, dar si din membri ai comunitatii si antreprenori, in functie de 4 criterii: originalitate, utilizarea tehnologiilor oferite de platforma Android (ecran touch capacitiv, senzor de gravitatie, compas digital, camera, GPS), design accesibil si usor de folosit si aplicabilitatea pe piata din Romania.

Participantii au la dispozitie pana la data de 10 iunie 2010 pentru inscrierea aplicatiilor lor si pentru sansa de a castiga unul dintre cele trei premii: 3.000, 2.000 si 1.000 de euro.

Concursul va include si o runda pentru votul publicului, creatorul aplicatiei care va primi cele mai multe voturi din partea publicului fiind premiat cu un telefon HTC Desire.

Sursa: refresh.ro

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...