Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

misterio2o

phono

Recommended Posts

Guest CeausescuPresedinte
Posted

pe 97D erau 2 servare ... daca intradevar nu sunt asa multi playeri , dc e aglomeratie si atat in arena cat si in kanturu si kalima?

Posted

pe 97D erau 2 servare ... daca intradevar nu sunt asa multi playeri , dc e aglomeratie si atat in arena cat si in kanturu si kalima?

erau odata .....ca-n povesti....

pe db2 era 1 singur servar pe 3 cel putin pana am renuntat a fost tot 1...

ideea lui boom e buna...doar...ca sv este deja la jumatate sunt cativa fulll...era bine de la inceput sa fi facut asa..

Guest Jedi
Posted

Problema cea mare e ca difera foarte mult xp-ul din Kanturu 3 fata de arena, sau xp-ul din kalima7 fata de arena. Pana si xp-ul dintre spoturi in kalima7 difera foarte mult , In fine in k7 ajungi greu doar la 350+ . Si cel mai nasol e ca pe degeaba sunt multe spoturi in arena, daca multe dintre ele au xp de 2 lei Ex Poison Golem . Si de aici incepe vanatoarea la greu :)

Posted

erau odata .....ca-n povesti....

pe db2 era 1 singur servar pe 3 cel putin pana am renuntat a fost tot 1...

ideea lui boom e buna...doar...ca sv este deja la jumatate sunt cativa fulll...era bine de la inceput sa fi facut asa..

ai rude pe undeva ? ...=)) ...nici la jumatate nu a ajuns servarul ...pe putzin jumatate din servar sa fie full ca sa spui ca suntem la jumatatea db-ului ...parerea mea

Posted

ai rude pe undeva ? ...=)) ...nici la jumatate nu a ajuns servarul ...pe putzin jumatate din servar sa fie full ca sa spui ca suntem la jumatatea db-ului ...parerea mea

a fost o presupunere nu o certitudine...

db poate tine si 3 ani de acum incolo sau poate tine o luna..nu ai de unde sti...

ideea era ca a trecut destul timp...si daca ar face modificarea s-ar gasi 10 100 care sa sara de cur in sus ca vezi doamne...aia au crescut asa..ei dc invers...invidia...rautatea bla bla...

ca si la u:) ma bucur ca te-am facut sa razi...dar pacat ca nu ai inteles esentialul #-o

Posted

Exista un regulament unde se pedepseste PKul pe spot. Dai PK pe spot, stii ca esti pasibil de ss. Nu o sa facem serverul acum in asa fel incat sa va obligam sa respectati regulamentul. E ca in viata, cati oameni au murit de lama cutitului? Ai vazut pe cineva sa interzica manufacturarea lor?

Posted

Exista un regulament unde se pedepseste PKul pe spot. Dai PK pe spot, stii ca esti pasibil de ss. Nu o sa facem serverul acum in asa fel incat sa va obligam sa respectati regulamentul. E ca in viata, cati oameni au murit de lama cutitului? Ai vazut pe cineva sa interzica manufacturarea lor?

ce modificare in regulament ar interveni daca ai putea omora mobi cand esti phono ca sa scapi

sau ce modificare ar interveni daca nu ai putea da move,sau ca nu poti da u pkclear?

si faza cu hero...se modifica statusul deci nu trebuie sa se faca nici o modificare...

si oricum...regulamentul a fost modificat si este modificat...ptr ca trebuie imbunatatit..

in loc sa modifici jocul sa corespunda regulamentului mai bine modifici regulamentul sa corespunda jocului...

Posted

in loc sa modifici jocul sa corespunda regulamentului mai bine modifici regulamentul sa corespunda jocului...

Exact asta am spus si eu daca citesti cu atentie.

Era un raspuns la sugestia voastra de a mari durata de phono, sau a nu putea da move pana nu dai pk clear etc. Toate acestea ar insemna sa se modifice serverul in asa fel incat voi sa respectati regulamentul care spune ca n-aveti voie sa dati PK pe spot.

Posted

Exact asta am spus si eu daca citesti cu atentie.

Era un raspuns la sugestia voastra de a mari durata de phono, sau a nu putea da move pana nu dai pk clear etc. Toate acestea ar insemna sa se modifice serverul in asa fel incat voi sa respectati regulamentul care spune ca n-aveti voie sa dati PK pe spot.

prin modificarea regulamentului s-a incercat. regulamentul actual nu a facut si face decat sa ofere portitze de scapare jucatorilor si adminilor. fiecare interpreteaza cum vrea el regulamentul. si ghici cine are ultimul cuvant? :)

sa fim seriosi. mai bine modifici serverul in asa fel incat sa nu mai fie nici o portita de scapare, decat sa stam sa ne jucam cu frazele si cuvintele din regulament. nu? macar serverul nu permite anumite chestii din DB.

Posted

Daca nu vrei sa pierzi spotul nu mai stai afk. Faptul ca maresti timpul de stergere a statutul phono este doar o chichita care sa ingreuneze si mia mult munca pe forum in caz de incalcare a regulilor de preluare/pk pe spot. :banghead:

Posted

intrun fel nu e corect nici fata de cei care stau on

vine cineva iti da pk pe spot nu apuci sa dai print screen ce faci?

pierzi spotul si nu mai ai ce face

chiar trebe sa stai cu mana toata noaptea pe printscreen in caz ca vine careva sa iti dea pk?? la fiecare jucator care poate doar trece sa sari in sus doar ca sa fi atent sa nu iti dea pk

eu zic ca ar trebui facut ceva in privinta pk-urilor pe spot

nu prea conteaza ce dar trebe ceva.

Posted

pai atunci poti propune marirea pedepsei pk pe spot, astfel cei care fac acest lucru se vor gandi de 3 ori

daca esti in party si ramai on se pot gasi solutii sa ai timp sa faci un ps

Posted

prin modificarea regulamentului s-a incercat. regulamentul actual nu a facut si face decat sa ofere portitze de scapare jucatorilor si adminilor. fiecare interpreteaza cum vrea el regulamentul. si ghici cine are ultimul cuvant? :)

sa fim seriosi. mai bine modifici serverul in asa fel incat sa nu mai fie nici o portita de scapare, decat sa stam sa ne jucam cu frazele si cuvintele din regulament. nu? macar serverul nu permite anumite chestii din DB.

Pai ce ar fi daca in loc sa schimbam noi serverul, v-ati vedea voi de joaca fara sa stati nopti sa cautati lacune in regulament pe care dupa aceea sa le exploatati? :whistle:

Venim pe server sa jucam, sa facem full, sa adunam iteme, sa ne batem la CS, sa facem eventuri etc sau sa ne razboim cu adminii numa ca sa aratam ca suntem noi mai smecheri? :)

Posted

Pai ce ar fi daca in loc sa schimbam noi serverul, v-ati vedea voi de joaca fara sa stati nopti sa cautati lacune in regulament pe care dupa aceea sa le exploatati? :whistle:

Venim pe server sa jucam, sa facem full, sa adunam iteme, sa ne batem la CS, sa facem eventuri etc sau sa ne razboim cu adminii numa ca sa aratam ca suntem noi mai smecheri? :)

nu mai fac nici un comentariu ca iar se incing spiritele :) oricum, n-ai dreptate in totalitate

Guest pifZen
Posted

Draga Cristy...Zb/\ar de aici...stii tu sa se joace .. si mai ushor cu amenintarile ....prostavane ....da repede mi-ai inchis postul..cum se face un pool topic ..sau, ce e ala mushca ??? poate lumea vrea...asha ca Lareve`n`tinde`o si nu mai amenintza...

Permanent. Am citit prea multe aberatii deja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...