Jump to content
Tybork

Nicolas Sarkozy îşi anulează vizita la Moscova, din cauza crizei financiare din zona euro

Recommended Posts

Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, şi-a anulat participarea la ceremoniile organizate la Moscova pentru Ziua Victoriei, din cauza "crizei financiare" din zona euro, a anunţat, sâmbătă, Ambasada Franţei la Moscova.

"Ţinând cont de criza financiară cu care se confruntă zona euro, preşedintele Republicii trebuie să rămână duminică pe teritoriul francez, pentru a discuta cu diverşi interlocutori", se arată într-un comunicat semnat de purtătorul de cuvânt al ambasadei franceze la Moscova, Thomas Buffin.

"Şeful statului nu va merge deci la Moscova, pentru a 65-a aniversare a victoriei din 1945", adaugă documentul, precizând că Franţa va fi reprezentată la ceremonii de ambasadorul la Moscova, Jean De Gliniasty.

Militari francezi din regimentul de vânătoare Normandia-Niemen, fostă unitate de luptă a forţelor aeriene franceze creată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, vor participa, pentru prima dată, la defilarea organizată în Piaţa Roşie, alături de miltiari ruşi, dar şi de reprezentanţi ai armatelor Statelor Unite, Poloniei şi Marii Britanii.

Sursa: mediafax

Link to comment
Guest SherkaN

Un om de rangu' astuia e atat de imbecil incat sa planifice 2 intalniri in acelasi timp ? :-? , ceva e putred :))

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...