Jump to content
Deejay7

La 73 de ani, perversiuni sexuale cu batonul de salam! Vezi ce a iesit!

Recommended Posts

O batrana de 73 de ani din Braila se zbate intre viata si moarte dupa o partida de amor periculoasa. Impreuna cu partenerul ei, un amic in varsta e 74 de ani, ar fi incercat sa-si creeze placere cu ajutorul unui baton de salam.

Insa in loc de momente speciale, femeia a avut parte numai de durere. Batonul a ajuns in stomacul batranei si s-a blocat. De rusine cei doi iubiti nu au mers la medic, iar starea femeii s-a agravat.

Cei doi amorezi, de 73 si 74 de ani, se intalneau frecvent in apartamentul batranei. Erau impreuna de cativa ani si se intelegeau bine. Petreceau de fiecare data cand aveau ocazia, spun cunoscutii.

Nimeni nu stie ce a fost in mintea lor. Cert este ca amandoi au fost de acord sa foloseasca batonul de salam, lung de 12 cm. Din pacate, probabil niciunul dintre ei nu si-a dat seama ca jocul poate avea un final grav.

Batrana a stat in casa cateva zile, iar luni a intrat in soc septic si a fost gasita mai mult moarta decat vie, de fiica ei. Medicii au operat-o de urgenta si spun ca femeia are mai multe leziuni interne. Cazul a intrat si in atentia politistilor care il cerceteaza pe batran pentru vatamare corporala.

sursa + video http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/la-...p_all_items=203

eu personal am ras de am cazut de pe scaun

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...