Jump to content
Tybork

Chiria lunară a PSD pentru sediul central nu a mai fost plătită de 4 ani

Recommended Posts

PSD are de plătit, în acest moment, o chirie lunară de 30.000 de lei pentru sediul central din Şoseaua Kiseleff, au declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea partidului, care au arătat că social-democraţii nu au mai plătit chiria datorată RA-APPS de circa patru ani.

Imagine IPB

Sursele citate au precizat că suma lunară pe care PSD trebuie să o plătească RA-APPS pentru sediul central nu a fost întotodeauna la nivelul celei actuale, de 30.000 de lei, aceasta crescând în timp şi ajungând la valoarea de astăzi.

Aceleaşi surse au arătat că datoriile pe care PSD le are de achitat în acest moment se ridică, potrivit unui raport de audit, la suma de opt milioane de euro.

Sursele citate au menţionat că datoriile cumulate de PSD în timpul mandatului lui Mircea Geoană, de cinci ani, se ridică la suma de şase milioane de euro.

Potrivit aceloraşi surse, o datorie de un milion de euro este moştenită de pe vremea când Adrian Năstase era preşedinte al partidului.

Aceleaşi surse au arătat că toate cheltuielile curente de la sediul central au fost tăiate, inclusiv telefoanele, întrucât factura la telefoane, la Romtelecom, era una "exorbitantă".

Potrivit surselor citate, salariile angajaţilor la sediul central au fost limitate la suma maximă de 2.000 de lei. Aceleaşi surse au arătat că, în momentul preluării mandatului de preşedinte de către Victor Ponta, la sediul central al PSD erau angajate circa 100 de persoane, care însă nu îşi desfăşurau practic activitatea în sediu. Sursele menţionate au arătat că s-a renunţat la colaborarea cu acestea, în sediu rămânând doar angajaţii a căror activitate este strict necesară.

Sursele citate au mai arătat că, la nivelul conducerii centrale, s-a luat decizia de a se solicita fiecărei organizaţii judeţene câte 5.000 de lei pe lună, pentru a se intra în normal cu plata cheltuielilor curente.

Sursa: mediafax

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...