Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

koka

Probleme cu usere forum

Recommended Posts

Posted

Salut,am probleme cu mai multe usere pe forum,desi a expirat de mult perioada de suspendare al userelor eu tot nu pot posta cu ele,este vb despre userele:

koka

koka2

koka3

kokadill3r

kokadiller

din cate imi amintesc eu astea erau.

de exemplu:

" Cont: koka ( Iesire )

Optiunile mele ? Vizualizare mesaje noi ? Asistent ? 1 Mesaje Private noi

> LinkMania Forums

> Mesaj forum

Ne pare rau, s-a produs o eroare. Daca nu esti sigur despre cum sa folosesti o particularitate, sau nu stii de ce ai primit acest mesaj de eroare, incearca sa cauti prin fisierele de ajutor pentru mai multe raspunsuri.

Eroarea returnata a fost:

Contul tau a fost suspendat temporar. Perioada de suspendare se va termina in Jul 13 2007, 09:40.

Link-uri utile "

Posted

Salut,am probleme cu mai multe usere pe forum,desi a expirat de mult perioada de suspendare al userelor eu tot nu pot posta cu ele,este vb despre userele:

koka

koka2

koka3

kokadill3r

kokadiller

din cate imi amintesc eu astea erau.

de exemplu:

" Cont: koka ( Iesire )

Optiunile mele ? Vizualizare mesaje noi ? Asistent ? 1 Mesaje Private noi

> LinkMania Forums

> Mesaj forum

Ne pare rau, s-a produs o eroare. Daca nu esti sigur despre cum sa folosesti o particularitate, sau nu stii de ce ai primit acest mesaj de eroare, incearca sa cauti prin fisierele de ajutor pentru mai multe raspunsuri.

Eroarea returnata a fost:

Contul tau a fost suspendat temporar. Perioada de suspendare se va termina in Jul 13 2007, 09:40.

Link-uri utile "

ai permanent pe userele respective, mie imi arata la un user k expira ss`ul in 1859...ce fac, astept pana atunci? =))

Posted

ai permanent pe userele respective, mie imi arata la un user k expira ss`ul in 1859...ce fac, astept pana atunci? =))

dap :beer: ai ajuns la 100% avertizare si ai luat permanent.

Guest CeausescuPresedinte
Posted

doar asta poate fi explicatia ... ca ai luat permanent pe ele

Guest CeausescuPresedinte
Posted

garantat ai permanent

Posted

Loguri de avertizare salvate: koka

Avertizat de Note

cRs

Avertizat in Jul 14 2007, 09:45

Adaugat la nivel de avertizare Se pare ca ai fost avertizat de Kitte ca daca mai ajungi la 100% suspendul va fi permanent . Si cu atitudinea asta nu am de las .

Cont block permanent

Koka2 nu este banat

Koka 3 nu exista

kokadill3r nu este banat

Loguri de avertizare salvate: kokadiller

Avertizat de Note

Lancelot

Avertizat in Jul 22 2009, 02:33

Adaugat la nivel de avertizare acuzatii admin http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry4040938

Permanent si pe asta ultimul

Cam asta e situatia lor. Nu se scot banurile permanente pt ca au fost justificate la vremea lor.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...