Jump to content
Tybork

James Hetfield, solistul trupei Metallica, "jefuit" de chelnerii moscoviţi

Recommended Posts

James Hetfield, solistul trupei Metallica, spune că a fost "jefuit" de chelnerii dintr-un restaurant moscovit, care i-au încărcat considerabil nota de plată, informează rt.com/prime-time.

Trupa Metallica s-a aflat la Moscova unde a susţinut două concerte - pe 24, respectiv 25 aprilie -, potrivit site-ului oficial al celebrului grup american. Din cauza erupţiei vulcanului din Islanda, membrii trupei au fost nevoiţi să ajungă cu trenul în capitala Rusiei.

Însă acest inconvenient a părut să fie mult mai mic pentru solistul grupului, James Hetfield, care susţine că a fost pur şi simplu "jefuit" de chelnerii unui restaurant moscovit unde a luat masa alături de colegii săi de trupă.

James Hetfield susţine că toţi membrii grupului Metallica au comandat friptură şi salată în valoare de 8.000 de ruble (aproximativ 270 de dolari). Hetfield a achitat nota de plată cu cardul său, însă a descoperit ulterior că factura s-a ridicat la peste 19.000 de ruble (aproximativ 650 de dolari).

În momentul în care James Hetfield s-a întors la acel restaurant pentru a se plânge de nota de plată piperată, managerul restaurantului i-a arătat o chitanţă pe care apăreau atât suma finală de plată, cât şi semnătura vocalistului american.

Potrivit presei din Rusia, nu se ştie deocamdată dacă acest caz reprezintă o încercare de fraudă sau doar o factură "grea" care a taxat apetitul "greu" al membrilor celebrei trupe.

Sursa: mediafax

Link to comment

Daca nu te uiti pe ce semnezi..

Mai naspa e ca se intampla la noi mereu prin baruri. Am fost cu un grup de 30 oameni in curtea berarilor.. Iti dai seama ca dupa 50-60 halbe nu mai stia nimeni cat s-au baut. Probabil au mai pus vreo 10 pe nota sa-si scoata si ei taxi-ul in noaptea aia :P

E usor cu betivii si cu vedetele, niciunii nu sunt atenti cand platesc.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...