Jump to content
Guest Global Experience

Liber la eutanasierea maidanezilor

Recommended Posts

Guest Suflaki
Posted (edited)

Am o intrebare pentru cei ce apara cu vehementa cainii impotriva eutanasierii lor:

Voi spuneti ca (,) cainii sunt animale si nu avem dreptul sa decidem in ceea ce priveste viata lor. Dar Porcii, vacile, oile, gainile, ratele, gasile si alte animale din care le consumam carnea nu sunt tot animale si au dreptul la viata? De ce putem omori aceste animale si cainii nu? Nu vreau sa fiu luat drept un neiubitor de animale. Din contra, am un caine pe care il iubesc dar cei de pe strada sunt niste paraziti care traiesc inutil fara a produce ceva si fara sa se descurce de unii singuri, ei sunt dependenti in totalitate de noi oamenii.

si tu nu esti animal ma boule ?! nu te tragi din maimuta? te crezi o persoana divina? la fel crapam ca si aceste animale de care spui tu... boul balti ... gandire de copil infantil.

Suspend 5 zile

Edited by Tybork
Posted

si tu nu esti animal ma boule ?! nu te tragi din maimuta? te crezi o persoana divina? la fel crapam ca si aceste animale de care spui tu... boul balti ... gandire de copil infantil.

De ce nu urci la nivelul lui si cauti un reply civilizat ???

De ce cobori in cocina de porci ??

De ce te comporti mai urat decat animalu pe care il aperi ??(ce dalea mi-am luat) :))

Normal ca se crede divin , e divin pe langa un caine , e OM , si nu a uitat , are o parere ...RESPECT'O ,dai un reply frumos , si nu mai compara un caine cu un om , ...ce ai uitat ca noi avem mai mult creier ???Ai uitat ca avem 5 degete si doua maini ??

Stii care e faza dura... asta e de la natura ..FIII ATENT !!! : nici ursu nu ar mai trai in padure daca ar avea alea zece degete si doua maini + un creier de care suntem asa de mandri...

@ Hai la vanatoare de veverite :D ...nici tu nu intelegi...ramane sa imi dai Pm :))

Guest Suflaki
Posted

De ce nu urci la nivelul lui si cauti un reply civilizat ???

De ce cobori in cocina de porci ??

De ce te comporti mai urat decat animalu pe care il aperi ??(ce dalea mi-am luat) :))

Normal ca se crede divin , e divin pe langa un caine , e OM , si nu a uitat , are o parere ...RESPECT'O ,dai un reply frumos , si nu mai compara un caine cu un om , ...ce ai uitat ca noi avem mai mult creier ???Ai uitat ca avem 5 degete si doua maini ??

Stii care e faza dura... asta e de la natura ..FIII ATENT !!! : nici ursu nu ar mai trai in padure daca ar avea alea zece degete si doua maini + un creier de care suntem asa de mandri...

@ Hai la vanatoare de veverite :D ...nici tu nu intelegi...ramane sa imi dai Pm :))

crezi ca esti mai inteligent dak ai 2 maini si si 10 degetE?:)) crezi ca dak ai mai mult creier iti da dreptul de a omora orice vietate cu un intelect mai scazut ?

Posted

@Uite ca se poate vorbi civilizat .. :)

^NU , nu avem CHIAR NICI UN DREPT sa omaram caini , cu tot cu degetele si cu creieru pe care il detinem.

Ideea lui DANI(vezi posturile anterioare) sa zicem ca o sustin cu toate ca nu as participa la asa ceva.

Tu ai face ceva impotriva acestei legi ?? Impotriva eutanasieri cainilor ??

Ce , asta e intrebarea ?? Fara sa implice banii/munca noastra'sa zicem.

Cine e de vina ma frate ca jumatate de forum vrea sa linseze cainii ??Omenirea nu e...sunt prea multi iubitori de animale ca sa fie..

Dupa mine aia care nu ASCULTA ...aia sunt de vina ,Bo$$'u care nu aude decat o parere...ala poarta vina , isi aude numai ideea/parerea lui si da lege.ALA E DE VINA.

Cum fac eu ...tu ....restu sa revina dracu la realitate si sa nu uite ca nu ne batem cu africanii ...ne batem cu caini , aia de "arunca" cu latrat si muscaturi in noi ...:D

Suntem prea evoluati ...am uitat ca animalele salbatice , ca asta e si maidanezul pan' la urma urmei..traiesc in salbaticie.Acum ca sunt prea multi prin orase ??Pai a cui e vina???

Cine le dadea de mancare ma ???? ...sunt prea multi...pai acum ne dam seama ???

@Sunt mai "potent" cu doua maini si zece degete.

Posted

Am o intrebare pentru cei ce apara cu vehementa cainii impotriva eutanasierii lor:

Voi spuneti ca (,) cainii sunt animale si nu avem dreptul sa decidem in ceea ce priveste viata lor. Dar Porcii, vacile, oile, gainile, ratele, gasile si alte animale din care le consumam carnea nu sunt tot animale si au dreptul la viata? De ce putem omori aceste animale si cainii nu? Nu vreau sa fiu luat drept un neiubitor de animale. Din contra, am un caine pe care il iubesc dar cei de pe strada sunt niste paraziti care traiesc inutil fara a produce ceva si fara sa se descurce de unii singuri, ei sunt dependenti in totalitate de noi oamenii.

Am zis in posturile mele de mai sus, dar se pare ca n-ai citit. Nu e corect ca acele animale au fost alese pentru consum, dar nu mai avem ce face pentru ca asta a fost acum mii, zeci de mii de ani (nu conteaza cat). Si trebuie si omul sa consume carne, pentru ca are nevoie de proteinele din ea, plus ca trebuie sa respectam ecosistemul.

@Denzel ms pt sustinere.

Guest NightWishMaster
Posted

Ori bou ori ma trag din maimuta? Nu pot fi si primata si bovina in aceelasi timp. Acum legat de infantilitate prefer sa nu dau apa la moara, pentru simplul fapt ca am pus semnul de egalitate intre animalele de consum si cainii comunitari nu cred ca reiese ca as fi un copil.

Cainele tau produce ceva ??

Cainele tau se descurca singur ??

Cainele tau nu e dependent de tine ?????????????

- cainele meu nu produce nimic dar daca ar trai in mediul lui natural ar fi capabil sa organizeze o stana (e ciobanesc)

- cainele meu nu se descurca singur

- cainele meu e de pendent de mine

dar,

- cainele meu are o educatie

- cainele mu nu latra noaptea intre blocuri sa trezeasca un cartier intreg

- cainele meu nu musca oameni pe strada

- cainele meu e vaccinat periodic si nu are paraziti

- cainele meu nu da nastere unor pui care sa populeze maidanele cartierului

- cainele meu nu ubla in haita si nu face ca toti dracii cand e in calduri

- cainele meu este trecut la intretinere si platesc 5 lei lunar pentru el

- cainele meu cand face fecale pe strada nu lasa nicio urma deoarece mereu le adun

- cainele meu are botnita si copii il calaresc ca pe cal atunci cand merg in parc

- cainele meu daca face ceva, eu sunt raspunzator pentru asta

Mai are rost sa fac o comparatie?

Ganditi-va la mistreti, caprioare si alte animale ce sunt vanate. Ce fel de drepturi au ele? Lor de ce putem sa le luam viata? Ele mor de alica sau glont, porcii gainile sau alte animale de curte mor de cutit iar cainii comunitari ar muri de la o injectie.

Guest dnd, la munte cu doua minore
Posted

pt cei care zic ca noi, oamenii, suntem animale si ca ne tragem din maimuta...mai cautati pe la sectiunea asta ca este un topic in care este prezentata o descoperire stiintifica ce demonstreaza ca NU ne tragem din maimute...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...