Jump to content
Guest Global Experience

Liber la eutanasierea maidanezilor

Recommended Posts

Posted

N-am avut niciodata probleme cu cainii fiindca am stiut sa le evit. Unde am vazut un caine, i-am zis de doua ori "cutu-cutu" si dadea la mine din coada. Am avut si caini rai in fata care latrau la mine de mama focului, dar am mers neschimbat din drumul meu si eventual te apleci si te prefaci ce iei ceva de jos si garantez ca se indeparteaza, dar atentie sa nu te apleci chiar in fata lui ca nu stii cum poate sari.

Eu personal nu pot sa fug de caini. Unor oameni le vine din instinctul de aparare sa fuga, dar eu din instinct raman pe loc, iau o pozitie mai defensiva cat de cat si ma uit fix spre caine gata sa fac orice ar fi nevoie in cazul in care m-ar ataca pe bune, fiindca sunt constient ca e mai rapid ca mine cainele si n-as vrea sa ma muste de gamba sau de coapsa.

Daca ar fi sa votez pentru eutanasierea lor, n-as astepta sa fiu invitat de doua ori. :)

Guest dnd, la munte cu doua minore
Posted

Multi dintre voi nu stiu sa scrie corect romaneste, dar va dati cu parerea la o decizie de genul. Ce oameni.

Sherkan nu ajungea un topic la DG? Atunci o spun si aici ca nu sunt de acord cu aceste decizii rapide si superficiale.

uite ce se poate face:

Se creeaza o asociatie non profit (ex SPCA SUA), noi oamenii donam pt a merge. Se angajaeaza inspectori care sa colaboreze cu Politia. Se aduna toti cainii de pe strazi. Se trateaza, care pot fi tratati. Care nu, eventual aia eutanasiati. Se dreseaza, care pot fi dresati. Si se vor da spre adoptie. Iar oamenii care isi bat joc de animale sa fie dati in judecata si sa le fie luate animalele. Si amendati, poate si puscarie. In SUA faci puscarie cativa ani daca iti bati joc de niste animale. Asa se rezolva problema, nu prin eutanasiere. Cainii sunt fiinte nu roboti.

Daca tot ne dam cu pumnul in piept ca suntem mai buni americanii de ce nu facem toate lucrurile astea? E atat de greu? Binenteles ca e, noi suntem invatati sa creem probleme nu sa le rezolvam =)) .

Voi luati la misto aceste lucruri si chiar cred ca nu va dati seama ca ce spuneti e gresit. Voua vi se par niste probleme care trebuie sa se rezolve rapid si superficial, cum faceau oamenii pesterilor.

Uitati-va aici:

Care sunt mai animale? Daca careva se trezea cu mana rupta, incepeau sa-i acuze pe ingrijitori ca ei sunt de vina ca n-au facut custile cum trebuie. Gaseau ei ceva motiv. Exact cum gasiti si voi aici motive in care sa scoateti omenirea din greselile pe care le-a facut.

dani, tu uiti in ce tara traiesti :D tu crezi ca ideea ta o sa functioneze intr-o tara ca romania ?! cu oameni ca romanii ?! cu babe care dau de mancare cainilor din fata blocului ca sa aiba animale de companie si sa nu poata oamenii sa treaca pe acolo ?! sa eutanasieze toti cainii maidanezi.. dupa ce ca in unele orase nu poti sa mergi linistit pe strada din cauza oamenilor, trebuie sa mai ai si grija cainilor ...

Posted

sa ii omoare pe toti !!! seara cand plec spre acasa mai tarziu si nu prea mai am cu ce mijloc de transport in comun sa ajung in 3 statii de masina de mers pe jos dau peste 50 de caini care ma latra , e imposibil asa ceva , nu am nimic cu caini care au stapan , dar maidanezi de pe strada i-as omora pe toti .

Posted

Aici iti dau dreptate. Recunosc ca asa e. Dar oricum astea nu sunt masuri bune.

Cred ca esti in jungla la ce vocabular ai. Si ce legatura au taxele cu ce spunem noi aici? Pot plati cainii taxe la stat? Au cu ce? Au din ce? Tu te vezi ce scrii? =)) =)) =)) Jur ca e prima oara cand vad/aud o astfel de perla.

Nu sunt ai mei, sunt niste copii care sufera de malnutritie.

Statul + Protectia animalelor trebuie sa se uneasca si sa faca un plan de bataie. Un plan ca sa fie bun pentru ambele parti, atat pentru oameni cat si pentru animale.

Inca mai rad la perla lui c3nzor =)) =))

Acum inteleg de ce iti plac atat de mult cainii.

Tu nu ai inteles nimic din ironia postului meu.

1. In orase traiesc oamenii ba desteptu' lu peste !!!

2. Nu avem infrastructura, spitale sau scoli adecvate si tu vrei sa se investeasca in ei ?!

3. Daca ai bani si n-ai face ace cu ei, iti trimit eu cate javre vrei si n-ai decat sa te speli pe cap cu ele.

Stai ******** in banca ta si nu te mai baga aiurea in seama, dandu-ti cu parerea despre lucruri care-ti sunt complet straine.

Ma indoiesc ca tu ai de a face cu cainii atat de mult ca mine. 99% din timp esti la calculator sau in alta tara din cate vad eu, iar in Oradea nu cred ca umbla cainii ca aici. Te invit pe cheltuiala mea sa impartasesti aceeasi activitate ca si mine. Sa vedem dupa cum ti se pare, Dna Brigitte Bardot.

Probabil ma crezi un sadic dar nu-i deloc asa. Imi plac animalele dar locul lor nu e printre noi.

Cand vei fi afectat direct de ei atunci poate vei intelege ca sunt un pericol social.

ps:

Ce s-ar intampla daca m-as duce in jungla si as fi atacat de un leu ?! Cine ar fi vinovatul ?!

Posted

Total de acord cu cenzor. E usor sa ii critici pe altii cand tu nu ai aceleasi probleme.

Bucurestiul este infestat de caini. Nu poti sa faci jogging nici pe strada, nici in parc, cu bicicleta daca mergi sar 20 javre imediat, nu poti sa faci 2 pasi ca dai de o potaie care maraie la tine.

Imi plac animalele dar locul lor nu e printre noi.

This. Singurele animale din orase ar trebui sa fie cele de companie cu acte in regula. Si oamenii.

Posted

dani, tu uiti in ce tara traiesti :D tu crezi ca ideea ta o sa functioneze intr-o tara ca romania ?! cu oameni ca romanii ?! cu babe care dau de mancare cainilor din fata blocului ca sa aiba animale de companie si sa nu poata oamenii sa treaca pe acolo ?! sa eutanasieze toti cainii maidanezi.. dupa ce ca in unele orase nu poti sa mergi linistit pe strada din cauza oamenilor, trebuie sa mai ai si grija cainilor ...

De ce trebuie sa punem NU in fata intotdeauana? De ce trebuie sa zicem ca NU se poate? Asta nu inteleg eu la romani :)

Acum inteleg de ce iti plac atat de mult cainii.

Tu nu ai inteles nimic din ironia postului meu.

1. In orase traiesc oamenii ba desteptu' lu peste !!!

2. Nu avem infrastructura, spitale sau scoli adecvate si tu vrei sa se investeasca in ei ?!

3. Daca ai bani si n-ai face ace cu ei, iti trimit eu cate javre vrei si n-ai decat sa te speli pe cap cu ele.

Stai ******** in banca ta si nu te mai baga aiurea in seama, dandu-ti cu parerea despre lucruri care-ti sunt complet straine.

Ma indoiesc ca tu ai de a face cu cainii atat de mult ca mine. 99% din timp esti la calculator sau in alta tara din cate vad eu, iar in Oradea nu cred ca umbla cainii ca aici. Te invit pe cheltuiala mea sa impartasesti aceeasi activitate ca si mine. Sa vedem dupa cum ti se pare, Dna Brigitte Bardot.

Probabil ma crezi un sadic dar nu-i deloc asa. Imi plac animalele dar locul lor nu e printre noi.

Cand vei fi afectat direct de ei atunci poate vei intelege ca sunt un pericol social.

ps:

Ce s-ar intampla daca m-as duce in jungla si as fi atacat de un leu ?! Cine ar fi vinovatul ?!

Cine ne pune sa nu avem grija de infrastructura, scoli si spitale? Crede-ma ca daca s-ar face proiecte, NUMA proiectele, UE si NATO ne-ar ajuta mult. Faza proasta e ca nu se vrea nu ca nu s-ar putea. Iar oamenii simpli au fost invatati in sistemul de invatamant (cu ajutorul mediei) ca NU se poate face mai mult, ca noi NU putem mai mult de atat si de aceea aproape toti dintre voi ganditi asa negativ.

Mai javra e omul, in general decat cainele.

99% din timp? Nu stiu de unde ai dedus tu acest lucru. Oricum nu e treaba ta ce fac eu cu timpul meu.

Si cum ziceam, nu ma intereseaza scuzele de 2 lei, ca aveti caini mai multi ca si in Oradea. Eu vreau solutii nu probleme.

Nu compara jungla cu strazile. Nu compara leul cu cainele. Cainele a fost invatat in casa sau pe strada, si anume in orase, comune, sate. Ei sunt teoretic animale domestice. Noi le-am adus in acest prag, noi suntem de vina pentru aceste probleme, noi trebuie sa le rezolvam. De aceea ne-a dat Dumnezeu un creier ca sa gandim solutii foarte bune si pe termen lung nu foarte proaste si pe termen scurt.

@Oana n-are rost sa te enervezi, ca-ti faci rau doar tie. :wub:

Posted

@Dani

Pai si atunci eu sa gasesc solutii, eu sa ma implic ? Eu i-am crescut si le-am dat drumu pe strada ?

Sa gaseasca autoritatile solutii, iar eutanasierea ar fi cea ideala pentru toata lumea.

Ai idee cat ar costa adunarea si ingrijirea lor ?

Multi i-ar adopta si le-ar da drumu inapoi.

Pe mine ma intereseaza ca sunt afectat direct si i vreau la o parte din calea mea.

Da, bun, sunt animale domestice, daca au stapan atunci sa le ia acasa si sa le scoata afara in lesa.

Posted

De ce trebuie sa punem NU in fata intotdeauana? De ce trebuie sa zicem ca NU se poate? Asta nu inteleg eu la romani :)

pentru ca tara asta e handicapata din toate punctele de vedere, toate sistemele au cate un handicap ce le impiedica din a functiona corect.. de aia. in plus, oamenii au probleme mai mari acum decat adoptarea cainilor ca sa nu fie eutanasiati. gandeste-te si tu ca o marte parte din cainii maidanezi s-au nascut pentru ca oameni, ca aia despre care vorbesti tu, au adoptat (sau cumparat) un caine, apoi i-au dat drumu pe strazi si cainele s-a imperechat cu catele/caini copaci, hidranti etc

si in al doilea rand, ca ideea ta sa functioneze trebuie sa se inceapa totul de la 0 : cand nu o sa mai fie un caine maidanez pe strazi si un numar de persoane isi abandoneaza cainii, atunci sa-i prinda hingherii, sa-i duca la ecarisaj si sa vina oamenii sa adopte un caine (daca vor). situatia este scapata de sub control acum. chiar daca ar prinde toti cainii maidanezi din capitala (de ex) si ii vor pune spre adoptie, o sa treaca muuuuuuuult timp pana cand o sa scape de toti..

dani, gandeste-te din punctul de vedere al unui parinte.. ce-o sa faci cand fetita/baiatul tau o sa vina de afara plangand ca l-a muscat un caine maidanez ?! sau mai rau .. Doamne Fereste...

Posted

costa prea mult sa faci adaposturi si sa tii cainii acolo pe mancare pana mor.

singura solutie ar fi eutanasierea lor. sunt agresivi, imprevizibili. pana sa fie basescu primar erau (fara sa exagerez deloc) 25 de caini + pui pe langa blocul meu. e normal asa? ia adunat atunci pe toti dar intre timp au mai aparut. nu e normal sa stai cu grija pe strazi ca te musca cainii. eu pana acum am avut noroc si nu m-au muscat dar nu cred ca e placut. trebuie scapati de ei cat mai repede.

Posted

@Dani

Pai si atunci eu sa gasesc solutii, eu sa ma implic ? Eu i-am crescut si le-am dat drumu pe strada ?

Sa gaseasca autoritatile solutii, iar eutanasierea ar fi cea ideala pentru toata lumea.

Ai idee cat ar costa adunarea si ingrijirea lor ?

Multi i-ar adopta si le-ar da drumu inapoi.

Pe mine ma intereseaza ca sunt afectat direct si i vreau la o parte din calea mea.

Da, bun, sunt animale domestice, daca au stapan atunci sa le ia acasa si sa le scoata afara in lesa.

Cat ar costa? Uimeste-ma. Si vrei sa zici ca nu sunt bani? Atunci de ce sunt atatea impozite? Ia cauta mai bine in conturile politicienilor si ai sa fii umit de cati bani gasesti.

pentru ca tara asta e handicapata din toate punctele de vedere, toate sistemele au cate un handicap ce le impiedica din a functiona corect.. de aia. in plus, oamenii au probleme mai mari acum decat adoptarea cainilor ca sa nu fie eutanasiati. gandeste-te si tu ca o marte parte din cainii maidanezi s-au nascut pentru ca oameni, ca aia despre care vorbesti tu, au adoptat (sau cumparat) un caine, apoi i-au dat drumu pe strazi si cainele s-a imperechat cu catele/caini copaci, hidranti etc

si in al doilea rand, ca ideea ta sa functioneze trebuie sa se inceapa totul de la 0 : cand nu o sa mai fie un caine maidanez pe strazi si un numar de persoane isi abandoneaza cainii, atunci sa-i prinda hingherii, sa-i duca la ecarisaj si sa vina oamenii sa adopte un caine (daca vor). situatia este scapata de sub control acum. chiar daca ar prinde toti cainii maidanezi din capitala (de ex) si ii vor pune spre adoptie, o sa treaca muuuuuuuult timp pana cand o sa scape de toti..

dani, gandeste-te din punctul de vedere al unui parinte.. ce-o sa faci cand fetita/baiatul tau o sa vina de afara plangand ca l-a muscat un caine maidanez ?! sau mai rau .. Doamne Fereste...

Asta e doar parerea ta. Asa ai fost tu invatat sa crezi, ca suntem "handicapati". Ca nu suntem in stare de nimic, ca nu putem face mai mult. Din fericire eu nu-ti impartasesc parerea. Noi suntem in stare, putem sa ne indeplinm orice vis, trebuie doar sa vrem si sa facem sacrificii. Atata timp cat stam si ne plangem toata ziua, cat de prost ne merge si pe langa asta votam aceeasi oameni de atatia ani, eu cred ca ne meritam soarta.

costa prea mult sa faci adaposturi si sa tii cainii acolo pe mancare pana mor.

singura solutie ar fi eutanasierea lor. sunt agresivi, imprevizibili. pana sa fie basescu primar erau (fara sa exagerez deloc) 25 de caini + pui pe langa blocul meu. e normal asa? ia adunat atunci pe toti dar intre timp au mai aparut. nu e normal sa stai cu grija pe strazi ca te musca cainii. eu pana acum am avut noroc si nu m-au muscat dar nu cred ca e placut. trebuie scapati de ei cat mai repede.

Si ce daca costa? Nu sunt bani? Fiti seriosi. Si chiar daca nu sunt, prin absurd, cred ca daca vom face un proiect cu adevarat folositor pentru ambele parti, UE ne va sprijini din toate punctele de vedere. Cum ziceam, trebuie doar sa vrem si sa ne implicam.

Posted

Cat ar costa? Uimeste-ma. Si vrei sa zici ca nu sunt bani? Atunci de ce sunt atatea impozite? Ia cauta mai bine in conturile politicienilor si ai sa fii umit de cati bani gasesti.

Asta e cu totul alta poveste. Tu ai descris modul general de conducere a tarii de la revolutie pana azi.

Ai trecut de la caini la politicienii care ne fura. Gues what ?! stim cu totii asta, important este ce facem pentru a stopa fenomenul ?

Hai sa iesim in strada (toti), i capturam pe cei ce ne-au pradat tara si i spanzuram in piete publice.

Alta solutie pe termen scurt nu exista !!!

Altfel, va trebui sa ne bagam cu totii, cei carora le mai pasa de tara, in posturi publice, pentru a putea prelua puterea si a incerca sa aducem tara pa drumul cel drept.

Posted

Asta e doar parerea ta. Asa ai fost tu invatat sa crezi, ca suntem "handicapati". Ca nu suntem in stare de nimic, ca nu putem face mai mult. Din fericire eu nu-ti impartasesc parerea. Noi suntem in stare, putem sa ne indeplinm orice vis, trebuie doar sa vrem si sa facem sacrificii. Atata timp cat stam si ne plangem toata ziua, cat de prost ne merge si pe langa asta votam aceeasi oameni de atatia ani, eu cred ca ne meritam soarta.

Si ce daca costa? Nu sunt bani? Fiti seriosi. Si chiar daca nu sunt, prin absurd, cred ca daca vom face un proiect cu adevarat folositor pentru ambele parti, UE ne va sprijini din toate punctele de vedere. Cum ziceam, trebuie doar sa vrem si sa ne implicam.

dani, eu am impresia ca desi eu sunt in alta tara si tu in romania, tot tu esti ala care NU locuieste in romania...

1) bani sunt, au fost, vor fi, nu e niciun dubiu in privinta banilor, insa, cum vrei tu sa cheltuiasca guvernul bani pt niste adapoaste cand spitalele arata ca niste grote infecte.. deci chestia cu "sunt bani" cade din start

2) n-am fost invatat sa cred ca suntem o tara cu handicap, am invatat ! (e o diferenta). esti foarte optimist dani, deobicei mie mi se zice asta dar se pare ca sunt si altii mai optimisti.

3)

Atata timp cat stam si ne plangem toata ziua, cat de prost ne merge si pe langa asta votam aceeasi oameni de atatia ani, eu cred ca ne meritam soarta.

eh, uite inca un motiv pentru care tara asta e handicapata, un sfert din populatie a votat acelasi presedinte...

Posted

Dani teoretic cand dai bani pentru ceva trebuie sa ii si scoti cumva, sa produca ceva. la fel cum e cu cainii e si cu puscariasii. de ce sa ii tin pe cazare si mancare daca nu fac nimic bun? si astia ar trebui omorati sau cel putin sterilizati ca sa nu faca copii. ca dintr-un nenorocit nu o sa iasa decat alt nenorocit.

tot ce e rau, nefolositor ar trebui distrus nu intretinut.

cum spui despre caini ca n-ar trebui omorati asa putem vorbi si despre buruieni. si ele au viata, dar asta nu inseamna ca trebuie luate si plantate undeva si sa nu le distrugem.

concluzie: nefolositor, daunator, etc -> delete.

Posted

Nu stiu de unde ai auzit ca americanii omoara cainii maidanezi. Eu n-as crede. Mai bine te-ai uita la emisiunile de pe Animal Planet cu SPCA si pe site-ul lor international in loc sa faci declaratii de genul, care nu-si au rostul.

Ba da exista. Faza proasta e ca noi nu vrem sa vedem lucrurile pozitive. Le vedem doar pe cele superficiale, simple si negative.

Lumea nu poate sa ia pur si simplu cainii de pe strada. Trebuie ceva intre, ex acele centre de care ziceam.

Culmea, pe mine de ce nu ma deranjeaza daca latra cainii pe strada noaptea? De ce pot dormi fara probleme? Inseamna ca ai probleme cu somnul si ar trebui sa mergi la medic :P

Din cauza unora ca tine si ca Ryla suntem "tara lu peste prajit". De ce? Pentru ca ne dam cu pumnul in piept ca o sa facem si o sa dregem, dar nu facem nimic ca sa ne fie mai bine. Si totul incepe de la oamenii simpli nu de la politicieni. Daca voi oamenii simpli v-ati schimba, s-ar schimba si politicienii pentru ca n-ar avea de ales.

Daca imi dau drumu la injurii pt caini si pt oamenii care iubesc atat de mult cainii de pe strazi, imi iau suspend permanent pe toate conturile.

In primul rand, ce va face sa credeti ca javrele astea comunitare merita un adapost ? Din 100 de caini daca numeri 15 care sunt jucausi si nu te musca, e ok. Noi nu avem spitale ca lumea, ustensile sterile si alte chestii, dar ajungem sa dam banii pt niste animale care nu traiesc mai mult de 20 de ani (si nu aduc nici un beneficiu tarii). Platesc ei impozite si alte magarii ? Nu prea cred.

In al doilea rand, ganditi-va putin la copiii care ies afara sa se joace, si nu pot din cauza javrelor astea imputite. Chiar in scara vecina, o fetita de 6 ani a fost muscata de zeci de ori de 2 dulai dinaia mari. Imaginati-va ca aia au mai multa putere si decat mine, ca sunt ca 2 tancuri de cate 35 de kg unul, si intra in tine cu toata puterea. Cazi automat. Ar mai fi multe de spus, dar ma opresc aici.

Posted

^Deci voi o dati in balacareli mai rau ca tiganu'.Taxe si impozite...beneficiul tari.. .=)) vorbim de caini oameni buni de niste animale , ce beneficiu iti aduc pisicile atunci ?? hai sa le luam si la astea gatu ca nu platesc impozite =))..jalnic , patetic , praf , pulbere fina :D

Posted

Daca imi dau drumu la injurii pt caini si pt oamenii care iubesc atat de mult cainii de pe strazi, imi iau suspend permanent pe toate conturile.

Ia risca`te!

Atat stii sa faci. Sa injuri, sa jignesti si dup`aia sa te vaiti ca vezi doamne toti iti bat joc de tine si ca nimeni nu te suporta.

Posted

dani, eu am impresia ca desi eu sunt in alta tara si tu in romania, tot tu esti ala care NU locuieste in romania...

1) bani sunt, au fost, vor fi, nu e niciun dubiu in privinta banilor, insa, cum vrei tu sa cheltuiasca guvernul bani pt niste adapoaste cand spitalele arata ca niste grote infecte.. deci chestia cu "sunt bani" cade din start

2) n-am fost invatat sa cred ca suntem o tara cu handicap, am invatat ! (e o diferenta). esti foarte optimist dani, deobicei mie mi se zice asta dar se pare ca sunt si altii mai optimisti.

3)

eh, uite inca un motiv pentru care tara asta e handicapata, un sfert din populatie a votat acelasi presedinte...

Multumesc pentru compliment. Incerc si eu sa fiu cat mai optimist, in primul rand pentru mine :P

Dani teoretic cand dai bani pentru ceva trebuie sa ii si scoti cumva, sa produca ceva. la fel cum e cu cainii e si cu puscariasii. de ce sa ii tin pe cazare si mancare daca nu fac nimic bun? si astia ar trebui omorati sau cel putin sterilizati ca sa nu faca copii. ca dintr-un nenorocit nu o sa iasa decat alt nenorocit.

tot ce e rau, nefolositor ar trebui distrus nu intretinut.

cum spui despre caini ca n-ar trebui omorati asa putem vorbi si despre buruieni. si ele au viata, dar asta nu inseamna ca trebuie luate si plantate undeva si sa nu le distrugem.

concluzie: nefolositor, daunator, etc -> delete.

Hai mai fii serios. Acuma vrei sa zici ca ar trebui sa le cerem cazare? De ce neaparat trebuie sa scoatem bani de pe adaposturile alea? N-avem destui? N-au politicienii, directorii de companii mari de stat si multi profesori universitari ? (cateva sute de milioane pe luna).

Daca e asa cum zici tu, de ce nu eutanasiem toti criminalii, toti traficantii de droguri, toti politicienii corupti? De ce ii tinem in inchisoare? Eu mai repede as propune o lege de genul.

In primul rand, ce va face sa credeti ca javrele astea comunitare merita un adapost ? Din 100 de caini daca numeri 15 care sunt jucausi si nu te musca, e ok. Noi nu avem spitale ca lumea, ustensile sterile si alte chestii, dar ajungem sa dam banii pt niste animale care nu traiesc mai mult de 20 de ani (si nu aduc nici un beneficiu tarii). Platesc ei impozite si alte magarii ? Nu prea cred.

In al doilea rand, ganditi-va putin la copiii care ies afara sa se joace, si nu pot din cauza javrelor astea imputite. Chiar in scara vecina, o fetita de 6 ani a fost muscata de zeci de ori de 2 dulai dinaia mari. Imaginati-va ca aia au mai multa putere si decat mine, ca sunt ca 2 tancuri de cate 35 de kg unul, si intra in tine cu toata puterea. Cazi automat. Ar mai fi multe de spus, dar ma opresc aici.

Si crezi ca ma impresionezi daca incepi sa injuri? Crede-ma ca sunt obisnuit, doar suntem in Romania =)) .

Cum ziceam si mai sus, cine ne opreste sa facem acele spitale? Nu sunt bani? Serios? Vezi ce i-am spus lui Wizard mai sus si o sa vezi ca o sa iasa banii la iveala.

Frate ce beneficiu vrei sa-ti aduca acei caini? Doamne fereste si pazeste =)) =)) =)) Cum zice Denzel mai jos, am ajuns in cel mai jalnic stadiu, si anume sa ne luam de animale.

^Deci voi o dati in balacareli mai rau ca tiganu'.Taxe si impozite...beneficiul tari.. .=)) vorbim de caini oameni buni de niste animale , ce beneficiu iti aduc pisicile atunci ?? hai sa le luam si la astea gatu ca nu platesc impozite =))..jalnic , patetic , praf , pulbere fina :D

Denzel asta este nivelul nostru, trebuie sa ne obisnuim si sa mergem mai departe.

Posted

Ia risca`te!

Atat stii sa faci. Sa injuri, sa jignesti si dup`aia sa te vaiti ca vezi doamne toti iti bat joc de tine si ca nimeni nu te suporta.

Pentru tine sa ma risc ? Atat stiu eu sa fac ? Vai s-amar.

Multumesc pentru compliment. Incerc si eu sa fiu cat mai optimist, in primul rand pentru mine :P

Hai mai fii serios. Acuma vrei sa zici ca ar trebui sa le cerem cazare? De ce neaparat trebuie sa scoatem bani de pe adaposturile alea? N-avem destui? N-au politicienii, directorii de companii mari de stat si multi profesori universitari ? (cateva sute de milioane pe luna).

Daca e asa cum zici tu, de ce nu eutanasiem toti criminalii, toti traficantii de droguri, toti politicienii corupti? De ce ii tinem in inchisoare? Eu mai repede as propune o lege de genul.

Si crezi ca ma impresionezi daca incepi sa injuri? Crede-ma ca sunt obisnuit, doar suntem in Romania =)) .

Cum ziceam si mai sus, cine ne opreste sa facem acele spitale? Nu sunt bani? Serios? Vezi ce i-am spus lui Wizard mai sus si o sa vezi ca o sa iasa banii la iveala.

Frate ce beneficiu vrei sa-ti aduca acei caini? Doamne fereste si pazeste =)) =)) =)) Cum zice Denzel mai jos, am ajuns in cel mai jalnic stadiu, si anume sa ne luam de animale.

Denzel asta este nivelul nostru, trebuie sa ne obisnuim si sa mergem mai departe.

Da, stiu, pare absurd ce-am zis eu cu beneficiul din partea cainilor. Dar tu gandeste-te asa, de ce sa se investeasca bani in niste javre luate de pe strada, cand noi nu puteam avea incredere nici macar in spitale ? Sa merg la spital dinala privat, care pt o deviatie de sept imi ia 60 de mil ? Oricum degeaba o tineti voi tare cu adaposturile voastre pt caini, si asa nu o sa se faca asa ceva niciodata in Romania (sau cel putin in viitorul apropiat), pentru ca banii pe toate cele se duc .... nici unde (exceptand buzunarele celor de la conducere).

Ce am facut cu bold, din postul tau, musculita-n lapte. Daca zic ceva trebuie sa te impresionez pe tine ? Nu crezi ca te cam bagi si "daca nu esti chemat" ?

Posted

^ Bai Marius ...hai sa o luam asa cu calm si civilizat , Dani are are dreptate , nu il aprob.. doar ii respect parerea , ceea ce e de mult uitat in Romania si mai ales pe un forum in care apar pretentiile tale (Marius)

Dar tu gandeste-te asa, de ce sa se investeasca bani in niste javre luate de pe strada

Tu gandeste asa !!! Javrele sunt pe strada ca asa trebuie sa fie , cainii MAIDANEZI traiesc pe STRADA de cand Stefan...intelegi aluzia ?? :D

cand noi nu puteam avea incredere nici macar in spitale ?

In viata ta sa nu mai spui asta...ca te bate cineva. SPITALUL , e condus de oameni daca voiau' sa investeasca , investeau pana acum , nu mai da vina pe animale...

Sa merg la spital dinala privat, care pt o deviatie de sept imi ia 60 de mil ? Oricum degeaba o tineti voi tare cu adaposturile voastre pt caini, si asa nu o sa se faca asa ceva niciodata in Romania (sau cel putin in viitorul apropiat), pentru ca banii pe toate cele se duc .... nici unde (exceptand buzunarele celor de la conducere).

Banii pentru adaposturi se duc in spitalele despre care vorbeai tu.In alea unde dai tu pentru o deviatie de sept 60 de mil.... :))

Sunt bani pentru adaposturi dar nu sunt folositi .....DDDDDDDDDDOOOOH sunt bagati in spitale ...

@ MAN dai un copy paste la reply , si cand il intelegi imi dai PM.

@Fii civilizat ca suntem OAMENI !!

Guest NightWishMaster
Posted

Am o intrebare pentru cei ce apara cu vehementa cainii impotriva eutanasierii lor:

Voi spuneti ca (,) cainii sunt animale si nu avem dreptul sa decidem in ceea ce priveste viata lor. Dar Porcii, vacile, oile, gainile, ratele, gasile si alte animale din care le consumam carnea nu sunt tot animale si au dreptul la viata? De ce putem omori aceste animale si cainii nu? Nu vreau sa fiu luat drept un neiubitor de animale. Din contra, am un caine pe care il iubesc dar cei de pe strada sunt niste paraziti care traiesc inutil fara a produce ceva si fara sa se descurce de unii singuri, ei sunt dependenti in totalitate de noi oamenii.

Posted

Din contra, am un caine pe care il iubesc dar cei de pe strada sunt niste paraziti care traiesc inutil fara a produce ceva si fara sa se descurce de unii singuri, ei sunt dependenti in totalitate de noi oamenii.

Man ..ideea mea...poti sa faci ce vrei pe ea dar hai sa o pun pe "foaie".

Cainele tau produce ceva ??

Cainele tau se descurca singur ??

Cainele tau nu e dependent de tine ?????????????

Cainele de casa ..cu ce e asa de diferit de cainele de strada ?? E diferit prin faptul ca...pe bune o duce mai bine .Cainele de casa e un fel de boss. B)

Am zis , am doi catei , am avut mai multa grija de ei decat de mine.

Am zis , am ceva impotriva maidanezilorl.DAR MERGETI PREA DEPARTE. Asta e revolutie...

ATI UITAT TIGANII SI VA RAZBUNATI PE CAINI ???

Respectul meu pentru Dani si ...jos palaria :tiphat:

Posted

Romania e o tara prea saraca sa-si permita castrarea cainilor comunitari ... cea mai usoara cale de a ne scapa de caini este de a ii eutanasia , desi nu e o metoda prea buna ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...