Jump to content
Godless1859

Rugaciunea omoara!

Recommended Posts

Un pilot a fost acuzat deoarece in timpul unei urgente cand el trebuia sa faca tot posibilul sa salveze avionul,el se ruga.In acest accident au murit 16 persoane si pilotul a primit 10 ani in inchisoare.

Capitanul Chafik Gharby a controlat avionul care s-a prabusit langa Sicilia,acum 4 ani.Au fost 23 de supravietuitori.

Sursa: Click

Un studiu arata ca rugaciunile nu au nici un efect asupra pacientilor care fac sau au facut operatii chirurgicale.

Totusi pacientii care stiau ca cineva se roaga pentru ei au avut o sansa mai mare la complicatii aparute in urma operatiilor.Asta din cauza rezultatelor asteptate,spun cercetatorii.

Analizand rezultatele,cercetatorii nu au gasit diferente intre pacientii pentru care s-a rugat cineva si intre pacientii normali.

Sursa:NY-Times

Link to comment

Te-ai gandit ca nu exista o varianta in romana?Esti moderator la sectiunea aceasta de iti dai cu parerea ce poate/ce nu poate fi considerata o stire?

In regulament nu este precizat nimic in legatura cu limba in care trebuie postata stirea.In acest caz,limba este engleza,adica are o circualtie internationala si este foarte populara.

Majoritatea userilor de pe forum pot intelege esentialul acestei stiri,chiar daca este in engleza.

Link to comment

Tu chiar n-ai ce face brainless ? Ce vrei sa faci aici, sa te dai destept ca esti stiinta intruchipata sau ce vrei ?

N-ai viata frate daca vineri noaptea stai pe forum si postezi stiri despre cum rugaciunea ucide... nu schimbi pe nimeni. Eu sunt putin ametit fiindca acum am ajuns acasa asa ca n-am sa mai zic prea multe...

NU NE PASA! Cei care cred in Dumnezeu nu isi vor schimba opinia din cauza ta, iar cei care nu cred nu te vor respecta. Deci vezi-ti de treaba ta sau gaseste un subiect comun pt forumul asta.

Link to comment

1.

Un pilot a fost acuzat de rugăciune atunci când el ar fi trebuit să ia măsuri de urgenţă pentru a evita un accident în care 16 oameni au murit. Pilotul a fost condamnat la 10 ani de închisoare de către un tribunal italian.

Căpitanul Chafik Gharby a fost la comanda unui avion aparţinând companiei aeriene charter Tuninter tunisian, care s-a prăbuşit în mare, în largul coastelor Siciliei in urmă cu patru ani. Cele 23 de supravieţuitori au fost lăsate în aer pentru vieţile lor, unele agăţându-se de o bucata din fuselajul care a ramas pe linia de plutire, după turboelice aeronave despartit la impact.

Gharby a fost la început salutat ca un erou pentru că a salvat vieţile a majoritatea pasagerilor. Dar, după o anchetă, el, co-pilotul, precum şi directorii a mai multe Tuninter şi tehnicieni au fost acuzaţi de o serie de infracţiuni, inclusiv omor prin imprudenţă.

2.

Rugăciuni oferite de către străini nu au avut nici un efect asupra oamenilor care au fost supuşi unei intervenţii chirurgicale cardiace, un studiu lung si mult asteptat s-a adeverit

Şi pacienţii care au ştiut că s-au rugat pentru a avea o rata mai mare de complicaţii post-operatorii, ca ritm cardiac anormal, poate din cauza aşteptărilor rugăciunilor create, cercetatorii au sugerat. (partea asta nu am inteles)

Analizând complicaţii în 30 de zile după operaţiuni, cercetatorii nu au descoperit nici o diferenţă între pacienţii care s-au rugat şi cei care nu s-au rugat.

______________

Cu un singur smiley as putea caracteriza acest articol: :coffee:

Godless1859(One & mulexi) ne-am dat seama ca nu esti credincios, si nu-i o problema. Dar te rog eu sa nu mai postezi astfel de articole, ca sunt ridicole.

[Closed]

Opened

Edited by Gandalf
Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...