Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest nemuriciu

ce face wizzardu din devias3 ?

Recommended Posts

Posted

daca s-ar face acest lucru aliantele ar crea un lag imens la arhanghel cu asteptarea ca sa ia acele puncte... ar inchide doar 2 3 persoane care ar reusi iar restu ar sta cu buza umflata pe urma la sugestii ar veni alt indivit cu o alta idee ca dc doar x cu y inchid bc-ul si ds-ul ca ei sunt mari iar cei mici nu au sanse sa inchida logic...si iar s-ar ajunge ca staful favorizeaza...sincer e bine gandit de dragos sa nu acorde posibilitatea de f.o. set pe servar...parerea mea...

oricum daca iau statusul doar 4 5 charuri ar putea inchide bc si ds..cele cu dmg mai mare..care ar sparge repede statuia sau ar omora mai multi mobi...so? care e sugestia? sa veniti iar peste o luna sa va plangeti?

no offense...as fi contra ...

ai dreptate sa se bage 10 puncte gmo pe rr, si au toti sanse:)sau mai putine, sa zicem 5

Posted

pai? eu zic asa: ar fi bine sa zicem 10 puncte gmo la un duel castigat, 10 puncte la 100 de lvl sau cv de genu, sa ne putem folosi de optiunea asta daca tot este

sau mai bine nu?

Cateva sugestii:

1. Se face un event pe rasa si numar de rr, iar primele 3 locuri sa primeasca un anumit numar de puncte GMO - eu pica cam laborioasa faza.

2. Sa se faca un script pentru dueluri intre caractere care sa vizeze ca diferenta de rr sa nu fie mai mare de 2-3, iar castigatorul duelului sa primeasca 10 pct GMO.

3. Ceva eventuri mai complexe iar primii 3 sa primeasca puncte GMO.

4. La sfarsit de BC sa se adauge cateva puncte GMO celui care-l termina ... se va umple BC de oameni.

5. La sfarsit de DS sa se adauge cateva puncte GMO celor care termina pe primul loc.

au mai fost astfel de sugestii. din cate stiu GMOShop a fost conceput de webzen ca o sursa de castig (bani). pe majoritatea serverelor trebuie platit sa beneficiezi de astfel de puncte. si cum linkmania e un serviciu oferit gratis utilizatorilor RDS, nu se va face asa ceva.

daca s-ar face acest lucru aliantele ar crea un lag imens la arhanghel cu asteptarea ca sa ia acele puncte... ar inchide doar 2 3 persoane care ar reusi iar restu ar sta cu buza umflata pe urma la sugestii ar veni alt indivit cu o alta idee ca dc doar x cu y inchid bc-ul si ds-ul ca ei sunt mari iar cei mici nu au sanse sa inchida logic...si iar s-ar ajunge ca staful favorizeaza...sincer e bine gandit de dragos sa nu acorde posibilitatea de f.o. set pe servar...parerea mea...

oricum daca iau statusul doar 4 5 charuri ar putea inchide bc si ds..cele cu dmg mai mare..care ar sparge repede statuia sau ar omora mai multi mobi...so? care e sugestia? sa veniti iar peste o luna sa va plangeti?

no offense...as fi contra ...

iar ganditi cu partea dorsala.

linkmania e un server de lunga durata. mai devreme sau mai tarziu toata lumea o sa ajunga full, cu shpe'mii de rr-uri. este acelasi lucru ca la invazii. cand vede unu ca nu prinde nimic intr-un anumit interval orar, isi schimba orele in care merge la invazii. acelasi lucru se poate face si in cazul care l-ai prezentat tu :)

Posted

au mai fost astfel de sugestii. din cate stiu GMOShop a fost conceput de webzen ca o sursa de castig (bani). pe majoritatea serverelor trebuie platit sa beneficiezi de astfel de puncte. si cum linkmania e un serviciu oferit gratis utilizatorilor RDS, nu se va face asa ceva.

5 euro-50 de puncte GMO pe global;)) gandeste ca se joaca peste 10mil de playeri scot bani frumusei

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...