Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest bogdan87

sugestie spoturi arena

Recommended Posts

Posted

#-o mah eu nu pun sugesti sf-uri

rr baze drop de jwl si altele

sugestia e ff buna

cu toti am crescut akum sunt Holderi

mari....sunt mai multi playeri pe serv

nu e ca la inceput..sa dai rr in atlans

gandeste si u putin logic...asta daca gandesti :-j

cioby personal pana acum n-am avut absolut nicio problema cu tine. dar tin sa observ ca esti intradevar cum se zice pe global. fa-mi o favoare cauta in dictionar cuvantul "sarcasm" dupa ce afli ce inseamna mai citeste odata ce a scris dantic mai jos :)

dar ar fi tare frumos ca toata lumea sa aibe spotul lui si eventual cand da rr sa poata lasa 1 pietroi cu numele,sa nu uite cineva ca e al tau

on topic: eu nu inteleg toata lumea vrea sa marim xpul. de ce ? pai aia de au full nu crezi ca ti-ar sari in cap? ca bai nene da eu am facut full pe rate mai mici. si pentru ce? ca sa fie x full mai repede? sa fim seriosi

Guest bogdan87
Posted

http://www.universalmu.com super tare (5 rr zilnic in 3 ore)

universalmu.com tare

reclama :))

cioby personal pana acum n-am avut absolut nicio problema cu tine. dar tin sa observ ca esti intradevar cum se zice pe global. fa-mi o favoare cauta in dictionar cuvantul "sarcasm" dupa ce afli ce inseamna mai citeste odata ce a scris dantic mai jos :)

on topic: eu nu inteleg toata lumea vrea sa marim xpul. de ce ? pai aia de au full nu crezi ca ti-ar sari in cap? ca bai nene da eu am facut full pe rate mai mici. si pentru ce? ca sa fie x full mai repede? sa fim seriosi

:-j si akuma ce ai cu mn

ca deja primesc telefoane cu amenintari :-j

Posted

aici ai dreptate...

spoturile poisen din cate stiu erau ptr cei cu 4 5 rr si dadeau maxim 14 k singur parca...

deci ele au fost concepute ptr inceputul sv cand erau multi mici ...presupun...

o schimbare ar merge..macar urcat pana la 25k cat sa faca diferenta mai mica intre acele spoturi si giant ax ...

dar intradevar asta tine doar de Dragos ...

prea mult nu ar schimba dar ar ajuta jucatorii nitel aceasta schimbare

dar acum sa fim seriosi si cu aceasta schimbare si fara ea...tot dupa rr alearga multi...

Posted

eu nu inteleg de ce comentati ca nu reusiti voi sa tineti pasu cu cei care dau rr`uri pe banda ..

timpul trece , lumea creste , spoturile trb sa se ridice la nivelul playerilor .. ce e asa greu ?

Posted

eu nu inteleg de ce comentati ca nu reusiti voi sa tineti pasu cu cei care dau rr`uri pe banda ..

timpul trece , lumea creste , spoturile trb sa se ridice la nivelul playerilor .. ce e asa greu ?

sunt de acord cu tine ,dar pe linkmania 97d nu a avut prea multe modificari de genu asta,asa ca nu ma astept sa fie ceva in plus acum

Guest bogdan87
Posted

sunt de acord cu tine ,dar pe linkmania 97d nu a avut prea multe modificari de genu asta,asa ca nu ma astept sa fie ceva in plus acum

pe 97 d era acelasi xp pe spoturi ca in tarkuri :)

Guest CeausescuPresedinte
Posted

apoi totusi umpic ar putea fi ridicata si pe spoturile din arena ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...