Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest bogdan87

sugestie spoturi arena

Recommended Posts

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ Apr 23 2010, 10:04)

na...mereu se ajunge la aceasi chestie....noi vrem mai mult ei ne dau mai putin.... #-o

:cool2:

dar de ce e greu sa cresteti un pic exp la poison si mutant?

Posted

uite un om care se multumeste cu putin

sta si creste prin tarkan la lvl 390+ :clap:

pi el de ce sa aibe nevoie de spoturi

in arena mai bune...daca el nu a vazut arena

inca :-j

buna gluma ta.... te las pe tine sa vezi arena mai mult decat mine .....

Guest bogdan87
Posted

buna gluma ta.... te las pe tine sa vezi arena mai mult decat mine .....

#-o mah eu nu pun sugesti sf-uri

rr baze drop de jwl si altele

sugestia e ff buna

cu toti am crescut akum sunt Holderi

mari....sunt mai multi playeri pe serv

nu e ca la inceput..sa dai rr in atlans

gandeste si u putin logic...asta daca gandesti :-j

Posted

sugestia e ff buna

:hail: :hail:

Guest CeausescuPresedinte
Posted

e bine asa :bananadance2:

Guest CeausescuPresedinte
Posted

:violent:

:pottytrain2:

Posted

sugestia e ff buna

Te-am jignit cu ceva??? ....... vorbeste pt tine si nu ma lua pe mine la misto ca nu ne tragem de aceleasi sireturi .... eu am o parere tu o parere si atata tot .... dak nu iti convine parerea mea tine pt tine ... daca vrei sa fii respectat, respecta mai intai .... te credeam baiat bun ... dar vad ca odata ce au crescut reseturile ti-au crescut si impresiile ....

Posted

Pai atunci trebuie micsorat exp in tarkan daca vrei sa se merite contorul in Arena.

Sa deviat de la subiect...asa nu se va ajunge la nici o solutie ...

solutia lor la aceasta sugestie este aici doar ca din pacate nu e cea pe care o vrem noi

Posted

au mai fost vreo 2 propuneri de genu asta si tu ai avut aceeasi replica. mai schimba caseta.

eu unul nu sunt de acord. mai degraba sa se schimbe mobii din tarcurile fire, sa fie mai mici la dimensiuni dar sa dea aceeasi xp, pt ca apar probleme la rr-urile de srv cand 1 player intra si este acoperit de mobi iar urmatorul care intra nu-l va observa pe primul.

pai de fiecare data cand am facut o sugestie, majoritatea n-au fost de acord cu ce am propus doar din simplul fapt ca aveau ceva personal cu mine. acum mi se pare amuzant ca au ajuns la parerea mea. intr-un fel le scot ochii sa-si dea seama ca sunt batuti in cap. intelegi?

ideea cu schimbarea mobilor e buna.

Pai atunci trebuie micsorat exp in tarkan daca vrei sa se merite contorul in Arena.

daca micsorezi xp in tarkan trebuie sa-l micsorezi si in icarus.

daca microrezi xp in icarus trebuie sa-l micsorezi si in losttower.

daca-l micsorezi in losttower trebuie sa-l micsorezi si in atlans. etc.

si asa ajungem sa crestem pe xp de 1X.

cam aiurea ce zici tu, nu-i asa?

Posted

mda....ija crede ca avem bani de atata curent:)) vor sa micsoreze exp`ul si sa stai si on 24/24 7/7 ca e server de stat on, si e amuzant sa stai si sa te uiti la monitor toata ziua si sa nu te doara spatele etc....nush de ce nu pot ridica exp......

Guest bogdan87
Posted

pai de fiecare data cand am facut o sugestie, majoritatea n-au fost de acord cu ce am propus doar din simplul fapt ca aveau ceva personal cu mine. acum mi se pare amuzant ca au ajuns la parerea mea. intr-un fel le scot ochii sa-si dea seama ca sunt batuti in cap. intelegi?

ideea cu schimbarea mobilor e buna.

daca micsorezi xp in tarkan trebuie sa-l micsorezi si in icarus.

daca microrezi xp in icarus trebuie sa-l micsorezi si in losttower.

daca-l micsorezi in losttower trebuie sa-l micsorezi si in atlans. etc.

si asa ajungem sa crestem pe xp de 1X.

cam aiurea ce zici tu, nu-i asa?

cam asa ceva boom

PS:totusi ija arena e plansa unde se da rr

daca akolo xp e de 8 k cand dam rr? :-j

Posted

cam asa ceva boom

PS:totusi ija arena e plansa unde se da rr

daca akolo xp e de 8 k cand dam rr? :-j

:yum: daaaaaaaa :yum: sa stea nabii la exp de 8k ca pe ija il doare undeva intre picioare ca are admin si gata.... =((

Posted

Tinand cont ca se da rr la 400 cred ca ar trebuii schimbate spoturile acelea ....adevarul ca dak iei 8 in arena si 11 k in icarus...care mai este atractia sa merge in arena cand jumate din spoturi au xp mic...iar pe tarkuri bataie ca la balamuc

Posted

Tinand cont ca se da rr la 400 cred ca ar trebuii schimbate spoturile acelea ....adevarul ca dak iei 8 in arena si 11 k in icarus...care mai este atractia sa merge in arena cand jumate din spoturi au xp mic...iar pe tarkuri bataie ca la balamuc

corect, deci dragosh, ce parere ai?

Posted

mda....ija crede ca avem bani de atata curent:)) vor sa micsoreze exp`ul si sa stai si on 24/24 7/7 ca e server de stat on, si e amuzant sa stai si sa te uiti la monitor toata ziua si sa nu te doara spatele etc....nush de ce nu pot ridica exp......

problema e ca pe 97d se dadea rr-ul in 24 de ore cu BK-ul. acum unui bk ii ia sa dea rr-ul de la 3 zile in sus. care-i diferenta? dupa ce ca se creste de 3 ori mai greu, se mai si stramba din nas cand se cere un lucru ABSOLUT NORMAL > mobi puternici in arena.

micsorati frate xp-ul in kalime, scoateti contoarele de acolo, puneti mobi puternici in arena (gen fire golem peste tot) si lasati contorul doar acolo. daca stam sa ne gandim, contorul a fost conceput pentru arena, ca un char care era afk acolo INCURCA ceilalti jucatori tragand la ks. asa a aparut si regula cu re off arena. aceeasi mancare de peste. dar ce sa-i faci, lumea e incapatanata. la fel ca si modificarea regulamentului de preluare; o sa dureze cateva luni bune pana sa se faca ceva. (daca se va face vreodata)

Posted

dar ar fi tare frumos ca toata lumea sa aibe spotul lui si eventual cand da rr sa poata lasa 1 pietroi cu numele,sa nu uite cineva ca e al tau

Guest bogdan87
Posted

dar ar fi tare frumos ca toata lumea sa aibe spotul lui si eventual cand da rr sa poata lasa 1 pietroi cu numele,sa nu uite cineva ca e al tau

#-o copilu asta e o sugestie pt toata lumea...... am zis sa creasca xp

nu doar pt mn ca sa fi contra

:-j

Posted

nu e prima data cand a fost propusa chestia asta,s`a mai propus si pentru tarcu de bk si pentru spoturi,raspunsul a ramas acelasi..

@raspunsul meu era pentru reply`ul unuia ,mi`e lene sa`l caut acum

Guest bogdan87
Posted

nu e prima data cand a fost propusa chestia asta,s`a mai propus si pentru tarcu de bk si pentru spoturi,raspunsul a ramas acelasi..

@raspunsul meu era pentru reply`ul unuia ,mi`e lene sa`l caut acum

eu cred ca uiti ce scrii :-j

daca ai o parere proasta despre aceasta sugestie

te rog tine-o pt tn :slap:

Posted

eu cred ca uiti ce scrii :-j

daca ai o parere proasta despre aceasta sugestie

te rog tine-o pt tn :slap:

Al dreq esti :)) ..... tu ceri la altii sa tina pt ei parerea proasta dar tu nu faci acest lucru .....

Posted

Hero cum ar fi? esti mare si tare,,,,poti sa zici poftim?

eu is hiney, tu esti hhunterz avem spoturi da? nu e prob cu statu on, se rezolva

pe srv asta, 2 guilde care fac legea da? gandeste`te si la restu te rog, deci exp mai mare la poison si hero:D

Dragosh te rog frumos, o decizie in favoarea playerilor:D

Posted

Hero cum ar fi? esti mare si tare,,,,poti sa zici poftim?

eu is hiney, tu esti hhunterz avem spoturi da? nu e prob cu statu on, se rezolva

pe srv asta, 2 guilde care fac legea da? gandeste`te si la restu te rog, deci exp mai mare la poison si hero:D

Dragosh te rog frumos, o decizie in favoarea playerilor:D

Eu is de acord sa se mareasca xp cum vreti voi .... dar stiu ca nu se va modifica nimic .... de aceea vb cum vorbesc.... apropo sry de offtopic

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...