Jump to content
Dropkillerz

Bogdan Diaconu o acuză pe Elena Udrea că susţine autonomia Ținutului Secuiesc

Recommended Posts

Bogdan Diaconu, vicepreşedinte PC: "Elena Udrea dă o mână de ajutor autonomiei aşa-numitului Ţinut Secuiesc".

Elena Udrea, ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, a fost acuzată de vicepreşedintele Partidului Conservator că dă o mână de ajutor autonomiei aşa-numitului Ţinut Secuiesc, fiind de acord cu promovarea sa turistică ?sub această denumire care-i creează propria identitate".

Pentru a realiza acest scop, o sfătuim pe Udrea să ceară ajutorul paramilitarilor maghiari de la Gheorgheni şi al trupei maghiare de rock Karpatia care îi îndeamnă pe secui la luptă pentru eliberarea Carpaţilor de români chiar în timpul concertelor susţinute în România. Trupa Karpatia, interzisă în Slovacia din cauza mesajelor extremiste şi violente, a concertat de altfel chiar sâmbătă, când a fost present şi ministrul Turismului la Târgul Secuiesc, pe bani de la bugetul local. Aşa încât nu-i mai rămâne Elenei Udrea decât să contracteze trupa respectivă în numele ministerului pe care îl conduce pentru a promova Ţinutul Secuiesc autonom şi lupta pentru eliberarea Ardealului de români. Udrea, care are timp pentru Ţinutul Secuiesc, nu s-a gândit, în schimb, să se intereseze de problemele românilor din zonă, supuşi maghiarizării şi aflaţi sub o presiune tot mai puternică din partea autonomiştilor", se arată într-un comunicat al PC.

sursa

Din cate tin eu minte,blonda vroia mai multi bani pentru sprijinirea turismului. =))

Link to comment

ce autonomie ma ? la noi in tara fac ungurii legea ? de cand ? X( X( ar trebui linsati. sa se mute in ungaria daca vor autonomie.

"Pe aici nu se trece" ! e teritoriu ROMANESC SI ASA TREBUIE SA RAMANA! nu degeaba s-a varsat atata sange in trecut pentru o Romanie Unita !

Link to comment

ce autonomie ma ? la noi in tara fac ungurii legea ? de cand ?

De cand s-a umplut parlamentu , guvernu de ei ... uite-te si vezi cati sunt , ca leprele.Si nu ca "fac legea" ...chiar ei o si aproba .... :rofl2:

Sunt romani care uita repede si nu tin cont de cele intamplate intre Romania si Ungaria , ii gasesti la carma tarii pe toti.

Link to comment

Nu stiu cati dintre voi ati citit acest articol, si nu ati postat doar ce ati inteles din titlul articolului...mai precis partea cu "autonomia Tinutului Secuiesc"

Elena Udrea, ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, a fost acuzată de vicepreşedintele Partidului Conservator că dă o mână de ajutor autonomiei aşa-numitului Ţinut Secuiesc, fiind de acord cu promovarea sa turistică

Eu sincer, nu vad altceva decat faptul ca x il acuza pe y cu faptul ca ii de acord cu o promovare turistica privind Tinutul Secuiesc. Va intreb eu pe voi...care e problema cu acest lucru? Daca D-na Udrea ar fi fost de acord cu promovarea manastirii de la Curtea de Arges, atunci ar fi fost totul in regula?

Daca privim lucrurile din acest unghi, atunci Tinutul Secuiesc nu face parte din Romania? Daca face parte, atunci promovarea acestuia este un lucru trist sau un lucru bun?

Cu toate ca nu o suport pe Udrea, nu prea vad nimic de condamnat prin aceasta sustinere.

De altfel, sursa spune totul :)

Link to comment

Absolut toate partidele politice au facut intelegeri cu UDMR pentru a ajunge la ciolan sau pt a-si mentine fleica.

De 20 de ani clasa politica romaneasca cedeaza in fata intereselor maghiarimii fara remuscare si fara frica.

Iredentistii unguri au un scop si e firesc sa si-l urmeze cu perseverenta si sa incerce sa ajunga la tinta prin orice mijloace. E prea importanta miza.

Cand aud pe cineva spunand ca "au tupeu incredibil", "sunt nesimtiti cu cererile lor", ma enervez la culme. Pai ce bun simt au frate romanii din Timoc care sunt incorporati in Serbia din 1833, sunt deznationalizati sistematic, nu au scoli in limba materna, au luptat doar o mana de oameni de acolo, cativa ani, pentru a avea o biserica in limba romana (si au obtinut-o cu extrem de mare greutate) si restul sutele de mii de romani accepta jugul? In Serbia, inainte de alegeri trebuie sa te inscrii pe liste pt votare. Pe langa ca timocenii au vreo 5 partide, pe liste s-au inscris numai vreo 2000 din 90 de mii cati sunt trecuti oficial si din 350 de mii cat se estimeaza ca ar fi in realitate. Pe cine ai admira? Pe cei cu "bun simt" care dispar sau pe acei "nesimtiti" care cer tot mai mult si se indreapta catre obiectivele lor comunitare???

Ungurii sunt de admirat pentru ca nu au renuntat la idealurile lor nationale si fac totul pentru a le obtine. De vina sunt politicienii romani care ne-au tradat. Partidele, orice acronim poarta sunt la fel de straine de interesul national.

Cand ii vedeti pe strada luati-i la intrebari, daca sunt singuri, scuipati-i, injurati-i pentru tradarile lor!

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...