Dani Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ma gandesc ca aproape majoritatea dintre voi cunoasteti semnul Hollywood, care sta atarnat pe dealul de langa Los Angeles. Cu totii stim ca acolo este una dintre cele mai frumoase panorame din lume. Nu demult am auzit ca o firma vrea sa demoleze acest “monument” ca sa faca un cartier de locuinte de lux. Inteleg ca disperarea dupa bani e mare, dar chiar asa am ajuns? Trebuie sa ne gandim ca acel semn e de ceva timp acolo, toata lumea s-a obisnuit cu el si nu poate fi demolat atat de usor. Am mai auzit ca o organizatie trebuie sa stranga 12.5 milioane de $, ca sa salveze acest “monument” si este foarte aproape. Printre cei care au contribuit se numara Steven Spielberg si Tom Hanks. Totusi, niste designeri din Danemarca vin cu o idee superba, si anume sa se contruiasca un hotel in spatele semnului. Asa se vor face si bani multi dupa acel loc pentru ca oamenii care vin acolo vor avea la ce se uita. Hotel-ul propus va avea 10 etaje, 308 camere de lux, sala de conferinte, restaurante, un muzeu Hollywood, piscine, cafenele si un cinema. Restul pozelor
Guest spanky Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 haha super tare :lol: iti dai seama ca va fi un pret ......... mama mamasper sa nu darame ala :(
Dani Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 haha super tare :lol: iti dai seama ca va fi un pret ......... mama mama sper sa nu darame ala :( Dar va avea si clienti la greu
.Clark Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 arata bine nu poti spune ca nu,da oricum si ala vechi arata bine la inceput,si preturile cred ca or sa fie exagerate
Cipy_Pit Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 de demolat nu cred k aveau km ideea cu hotelu e f buna
The Fan Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 sa mute semnul mai sus/mai jos si gata..nu cred ca a vrea cineva o camera cu vedere la.. fundul unei litere din semnul de la holywood.
Dani Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Semnul Hollywood a fost salvat cu ajutorul donatiilor!
Stargate Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ete asa se fac bani gramada, cu idei inovatoare si pline de frumos :tiphat: toata stima
zakkky Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ideea este frumoasa , dar sa ramana semnul acolo sa nu fie de niciun fel atins.
Denzel_Lsd Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Manevra...semnul nu patea nimic , a fost o metoda rapida de a strange bani din donatii :> ... e ceva
InTeNs Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 o sa fie unul dintre cele mai frumoase hoteluri , cu o priveliste superba...........
Erhard Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 haha .. :D ce tare e :> cand va fi asa ceva in romania ? :dontknow:
Nagasaky Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 haha .. :D ce tare e :> cand va fi asa ceva in romania ? :dontknow: Voi astia cu "cand o sa fie asa ceva in Romania deja sunteti stresanti . Probabil o sa fie cand o sa fie Hollywoodul aici ... sau ... poate cand muntii Carpati vor fi in America , ce zici? Crezi ca merge?
Guest phunky Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 haha .. :D ce tare e :> cand va fi asa ceva in romania ? :dontknow:Doamne cat de plictisitori sunteti cu replica asta rasuflata de 2 lei. Voi si desteptii aia cu "traim in romania si asta ne ocupa tot timpul". La ce viata aveti, e si normal sa va ocupe tot timpul.Cat despre stire, o chestie ipotetica, un proiect neaprobat, neavizat, necalculat, nefinantat.. doar niste desene pe o hartie. Total neimpresionant.
Random Hero Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 haha .. :D ce tare e :> cand va fi asa ceva in romania ? :dontknow:Vrei sa punem un semn cu Romania pe varful Moldoveanu? Nu suna foarte rau. Multumiri lui Hugh Hefner. Probabil ca a mai captat simpatia a cateva domnite dupa aceasta intamplare. :>
Kabuky Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Foarte interesant proiectul.Mai bine acel hotel in spatele "semnului" decat demolarea acestuia.
cRs Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Era de asteptat sa faca si Americanii ceva frumos ... Cei din Dubai le-au luat`o inainte cu mult ...
Ursulache_Dan Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 probabil ca pretul unei camere o sa fie cat hotelu' :))dar cred ca peisajul care o sa-l vezi intr-o dimineata de la balcon merita toti banii [e bine ca s-au gandit la asa ceva]