Jump to content
Guest maddie

Presedintele Poloniei, Lech Kaczynski, este inmormantat astazi in Polonia

Recommended Posts

Guest maddie

Fostul presedinte polonez Lech Kaczynski si sotia acestuia, Maria, decedati in accidentul aviatic de sambata trecuta, de la Smolensk, vor fi inmormantati astazi la Castelul Wawel din Cracovia, locul unde se odihnesc cei mai importanti oameni din istoria Poloniei. La ceremonia de duminica erau asteptate in jur de 80 de delegatii straine, insa mai multi lideri politici importanti - Barack Obama, Nicolas Sarkozy, Angela Merkel sau Jose Manuel Barroso - si-au anulat pe ultima suta de metri vizita in Polonia, din cauza conditiilor dificile de zbor deasupra Europei, determinate de eruptia vulcanului islandez.

Sursa: Hotnews.ro

Link to comment

ar fi venit cu totii , mai ales Obama , si daca nu veneau din respect pentru Polonia veneau doar de ochii lumii dar eruptia vulcanului i-a impiedicat sa vina.

daca nu ma insel, Base al nostru a venit cu elicopterul pana la Oradea si dupa a plecat cu masina spre Polonia

Link to comment

^Base al nostru putea sa plece si pe jos , dupa granita Romaneasca ...nu stiu cati il recunosc ...

te rog ..hai sa nu facem comparatie intre Base si Obama , sau intre Base si oricine ...cum am mai spus daca nu veneau din respect pentru Polonezi tot veneau de ochii lumi.Trist sau nu multi sefi de stat ar face multe deplasari pentru impresionarea publicului....al nostru a plans de nspe ori in fata Romanilor pentru a atrage atentia.

Link to comment
Guest LoLz0o0r

Dumnezeu sa ii odihneasca cat despre ce ati unii zis ca presedintii nu aveau cu ce sa se deplaseze,totusi Nicolas Sarkozy se putea deplasa cu masina ca nu il dureau picioarele :-j.

Link to comment

Sunt curios daca murea Basescu ce era in romania...Bucurie sau tristete...eu unu ma bucuram :))...Oricum din cate am citit Lech Kaczynski era un presedinte foarte bun deci nu merita sa moara asa...

Pai da, cu mentalitatea asta, de ce te mai miri ca aveam tara asta, condusa de oameni carora nu le pasa de noi? Am eu un raspuns: daca tu te-ai bucura la moartea presedintelui, asa se bucura si el la banii intrati in buzunarul lui (inclusiv contributia ta).

ON: Am urmarit funeraliile si mi s-a parut impresionant ca toti oamenii adunati au inceput sa aplaude atunci cand a trecut sicriul presedintelui si al sotiei sale.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...