Jump to content
Guest nebun`

Yahoo Messenger

Recommended Posts

Posted

eu sunt din constanta si am ab. cable link de 9$ si am vb cu un gagiu din bucale cu abonament la fel ca al meu tot la rds ei el ... si imi zice caci nu numai traficu intre doi abonati rds din acelasi oras e mocca ci si traficu intre doi abonati RDS de oriunde din tara ... si caci pe yahoo sa folosesc webcamu cu un alt abonat rds ar fii mocca ... intrebarea mea aici ar fi ... Oare ? trebuie sa fie unu aici pe forumu asta care sa stie sotto .... multzam

Posted

n`o da pe mistouri ! omu` a intrebat cat se poate de serios ...

nu stiu daca se contorizeaza ... cel mai bine suna la (021) 30 10 888 si intreaba ...

Posted

pai inca nu pot sa`mi vad traficu ... am net de 4 zile si nu imi merge sa verific traficu si rds`u la telefoane nu raspunde ... ce sa fac in privinta asta ? :>

Posted

pai inca nu pot sa`mi vad traficu ... am net de 4 zile si nu imi merge sa verific traficu si rds`u la telefoane nu raspunde ... ce sa fac in privinta asta ? :>

Daca nu raspund la telefoane cel mai probabil nu vor raspunde nici la e-mail. Asa ca eu zic ca cel mai bine ar fi sa faci o vizita la ei si sa le ceri cele 2 conturi de e-mail si cel de de verificare a traficului. Ti se cuvin.

Posted

spre uimirea ta la mail mi-au raspuns instant , dar nu mi-au raspuns la cel de-al doilea mail depre trafic cu yahoo ..

Ma deci ideea este urmatoarea : dc++ da? el merge peer to peer da , si nu imi contorizeaza daca fac trafic cu unu de pe rds ... yahoo ce face cu webcam`u meu , mai intai il updateaza pe serverele lor si dupa aceea transmite cui ma adesez eu , respectiv unu tot de pe rds .?. traficu se face pe ip ... soo daca e ip de rds = mocca ??? este ? las ca vad eu diseara si anunt

Guest d3dangel
Posted

dc++ da? el merge peer to peer da , si nu imi contorizeaza daca fac trafic cu unu de pe rds ...

pe bune ??? numi contorizeaza traficu pe dc++ cu unu de pe rds ??? conteaza orasu din care ii?

Guest BogdanarXX
Posted

Mai fratilor, traficul cu alt abonat RDS din acelas oras prin dc++ nu se contorizeaza. traficul realizat prin alte servere, indiferent care, se contorizeaza.

mihneadb de unde stii ca nici cu roedu nu se contorizeaza?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...