Jump to content
Guest NightWishMaster

Luni 15 Aprilie disponibil pe rafturile magazinelor

Recommended Posts

Guest NightWishMaster

NVIDIA a lansat joi 15 aprilie, în România, cea mai puternică unitate de procesare vizuală cu un singur nucleu din portofoliu ? NVIDIA GeForce GTX 480, care face parte din noua serie de unităţi Fermi, alături de GeForce GTX 470.

Placa video este capabilă de a randa mai mult de 746M pixeli/secundă la rezoluţie HD 1080p pentru a genera imaginii la rezolutia de 5760?1080pixeli.

NVIDIA ofera o platforma deschisa cu suport API şi un limbaj complet, inclusiv CUDA C/C++, DirectCompute, OpenCL, Java, Python, şi Fortran pentru compatibilitate extinsă cu aplicaţiile accelerate pe GPU.

NVIDIA GigaThread facilitează comutarea de până la 10 ori mai rapidă între procesarea grafică şi procesarea efectelor de fizică, permiţând randarea efectelor compleze în timp real. Aplicaţiile NVIDIA convertesc mai mult de 400 de jocuri în formatul stereoscopic 3D, fără a necesita patch-uri suplimentare.

Alături de GeForce GTX 480, NVIDIA lansează şi GeForce GTX 470, primele modele din seria de unităţi de procesare vizuală ? Fermi. Unităţile vor fi disponibile începând cu data de 19 aprilie în reţeaua integratorilor şi partenerilor NVIDIA din România.

“Suntem încrezători în succesul seriei noi de unităţi de procesare vizuală NVIDIA Fermi pe piaţa din România datorită particularităţii comunităţii locale de gaming, între care se numără unii dintre cei mai împătimiţi şi mai experimentaţi utilizatori la nivel mondial. De aceea vom încerca să ne apropiem cât mai mult de aceştia prin intermediul partenerilor noştri,” a declarat Thomas Mertens, Sales Director Central Europe în cadrul NVIDIA Corporation.

Imagine IPB

Sursa: click!
Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...