Jump to content
Guest MarraKech

Ce ar fi daca.............

Recommended Posts

Guest MarraKech
Posted

Mai baieti ce ar fi daca s-ar organiza un concurs de need for speed underground (sincer counteru s-a cam invechit).NU cred (sincer)ca ideea asta nu ar fi imbratisata (calduros) de multi multi multi abonati...si utilizatori desigur .SAU macar daca nu vor fi competitii pe viitor sa se creeze macar severe unde se poate juca nfs underground..Haideti !!!ce naibbii ca a venit vremea schimbarii :> (ati vazut ce a patit saracu Nicu daca nu a facut voia lumii)

Posted

Eu zic ca ar trebui organizat un concurs :) dar nu de nfs ci de Counter-strike ... ar mult mai palpitant ... clanuri alea alea ... :> nu mai aveam probleme cu conexiunea :) Ce ziceti ?

Posted

Referitor la:

NFSU

Nu se poate organiza asa ceva decat in cadrul unui LAN datorita posibilitatilor (mult mai numeroase decat la CS) de a trisa. Am jucat destul de mult NFSU online, mai ales la modul DRAG, unde cu 5 perfect shifts ieseam pe locul 4 . Sa nu mai vorbim de timpii care sunt in top (15 secunde pe 14th&vine , lucru absolut imposibil).

CS

S-ar putea organiza un fel de liga datorita faptului ca in ultimele luni a crescut calitatea serviciilor RDS, cel putin in Craiova. Am inteles totusi ca in unele orase sunt inca probleme asa ca.... :>

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...