Guest maddie Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Internauţii români vor avea, din iulie, o pagină de internet Yahoo personalizată şi servicii de e-mail în limba română, potrivit declaraţiilor lui Mihai Fanache, directorul general al Mediacafe, regia care gestionează vânzările Yahoo pe plan local, citat de Wall-Street.ro.Contactat de ziarul ?Adevărul‟, Mihai Fănache a confirmat acest lucru, iar din iulie, utilizatorii români care au cont pe portalul Yahoo vor beneficia de servicii de e-mail în limba română. Îniţial, aceste servicii trebuiau lansate anul trecut, însă criza economică a amânat planurile pe care gigantul american Yahoo le avea pentru piaţa autohontonă.Primul semnal că România este o ţintă pentru compania americană a fost dat de numirea bloggerului Bobby Voicu în postura de manager al Yahoo România, în luna aprilie 2008, pe o perioadă determinată de un an. Însă, anul trecut, în februarie, Bobby Voicu a încheiat contractual cu Yahoo, cu două săptămâni înainte de termenul stabilit.Sursa: Adevarul.ro
Guest Andrey32 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Foarte buna ideea,nu toti stiu limba engleza ceea ce ar fi de folos.
flakyn1 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Chiar ma gandeam acum ceva timp cand va aparea si Y! Mail in romana. Foarte buna ideea, chiar era nevoie pentru cei ce nu se prea descurca cu engleza.
GoodHope Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Când am citit prima parte cu "Din iulie, Yahoo Mail" credeam ca va fi contra-cost . E bine să fie și în româna noastră, nu numa chinese and english :)
Lemonade Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ce daca unii nu stiu limba engleza? Tocmai, asa macar mai invatau cateva cuvinte si poate li se dezvolta "apetitul" pentru engleza. :D
The Fan Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ce daca unii nu stiu limba engleza? Tocmai, asa macar mai invatau cateva cuvinte si poate li se dezvolta "apetitul" pentru engleza. :Dexactasa mai invatau putina engleza de nevoie.. daca de voie nu..dar nah.. si ignoranta trebuie incurajata.. sa putem ajunge la standarde europene..
scandalos Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 yahoo mail in limba romana...as vor putea si cei mai nefamiliarizati cu mailul sunt incurajati sa.l foloseasca..
Random Hero Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Nu mi se pare ceva spectaculos. Mai mult de "Inbox" / "Spam" / "New" / "Attach" / "Send" nu prea se foloseste, alte cuvinte sunt ceva de baza, ca "delete."
The Fan Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 ai dreptate..mai au sa faca tastaturile in romana unde enter o sa fie "intra", shift o sa fie "schimbare", escape o sa fie "scapa" etc.
Dropkillerz Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Personal mi se pare o porcarie,de vreo 9 sau 10 ani m-am obisnuit cu el asa si dupa atata timp s-au gandit ca-i mai bine. :lol:
parkour13 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 ar fi aiurea pentru cei care au mail-ul de vreo 10 ani in engleza .cum si la windows l.am avut mai de mult in lb. romana si nu intelegeam nimic
Maluco Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Da stiam de mult ca se vroia asta de cam acum 2 ani , dar deabia astept sa vad cum va fi
MariuS™ Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Foarte naspa, sa vedeti daca ni-l punem pe limba romana, cum o sa cautam noi ca disperatii Delete, cand de fapt e Stergeti.
eseeet Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 o prostie,eu nici firefoxul nu-l inteleg in romana,in engleza e mai bine
2dor Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Foarte naspa, sa vedeti daca ni-l punem pe limba romana, cum o sa cautam noi ca disperatii Delete, cand de fapt e Stergeti.poti sa ti-l setezi in ce limba vrei :)Da nu m-am prins de ce criza a impiedicat chestia asta anul trecut. Cati bani sa trebuiasca sa traduci un site ?
eseeet Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 poti sa ti-l setezi in ce limba vrei :)Da nu m-am prins de ce criza a impiedicat chestia asta anul trecut. Cati bani sa trebuiasca sa traduci un site ?intri cu google chrome pe yahoo mail si dai traduceti din engleza in romana,ce poate fi mai simplu?
frankee Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 mai bine ar invata dracului toti limba engleza, ca vin din aia ca top gear in Ro si cand te intreaba pe strada ca pe maimuta "Sir, toilet ... where toilet?!" ei raspund "Yes, this Romania...Romania"
Guest NightWishMaster Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Cam tarziu, Google a fost mai perspicace.@frankee - din pacate cei ce ne fac tara de ras si fac maneaua imn national n-au leac, sunt ca raia, de ce te scaripini, de ce te manaca mai tare.
Ioana Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Mie cel putin mi-e cam tot una ca e in RO sau ENG .. pentru altii o sa fie mai bine asa,se vor descurca mai usor.
Raul Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Am ajuns sa ma uit la limba romana pe calculator ca limba straina
$moke Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 oricum nu tebe sa fi as la engleza sa intelegi ce e pe site-ul de la yahoo pt. mine e tot una
skol112 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Mie unu nu mi se pare o idee buna..poate asa mai invata si romanu engleza atat de necesara...