Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

allen_sky

Aiurea pe aici...

Recommended Posts

In plangere asta a mea nu te inteleg ,daca iti zic ca esti Sclav si te jignesc zicandu-ti Ratat, nu te supara pe mine ca te agresez si accepta asta , obsesia unora din mu de a considera firesc sa se vb. asa,demonstreaza ca santem zero sapiens = 100 % nonvalori.

Esti pierdut ca indentitate cand accepti asa usor sa se exprime playerii in acest mod, nu stiu de ce te consoleaza faptul ca "asa se vorbeste", cand o sa ti se adreseza azi maine unu cu cine stie ce cuvant de neacceptat ,sau o sa fi injurat de mama , nu o sa dai ss pt ca nu jigneste pe nimeni. pt. ca asa "se vorbeste".

Link plangere ,solutionat Tyrexelu

Imi pare rau dar nu pot ramane indiferent ...

Link to comment
Share on other sites

crede`ma ... am citit postu asta de 15 ori si tot nu l`am inteles :|

P.S : esti roman cumva ?

Postul facut in 30 sec,nu prea am timp de forum si nici NU AM O MARE pasiune sa rasfoiesc CHESTIILE de aici, imi ajunge daca raman on in jocul mu 30 min. sa ma oripilez de discutiile global (fin aici excluse discutiile nedeceptionante cu scop practic), :).

Este o adresa la un un fel de context ,la ironia, parodia si tehnica regizorala a unui MODERATOR care creaza precendent la limbajul din mu ,care devine pe zi ce trece mai execrabil.

Noh , numa bine !!! AM REEDITAT....

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...